Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 289 hír

Három személyautó karambolozott Miskolcon

Három személyautó karambolozott Miskolcon, a Kiss Ernő utca és a Gábor Áron utca kereszteződése közelében. Az ütközés következtében két gépkocsi felborult. A helyszínre a diósgyőri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket.

Öten megsérültek egy balesetben Győrszemerénél

Öten sérültek meg egy balesetben péntek délután a 83-as úton Győrszemerénél, ahol két személyautó és egy teherautó összeütközött – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Takács Zoltán elmondta, hogy az út 59-es kilométerénél történt a baleset, a sérülteket mentőhelikopterekkel és…

Két személygépkocsi ütközött Tamási és Pincehely között

A helyszínelés és a műszaki mentés idején félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon.

Személycserék a szlovák közmédiában

Az Rtvs szóvivője, Erika Rusnáková arról számolt be a szlovák hírügynökségnek, hogy több vezető funkcióban is változás történik a közmédiában. Richard Bolejšik a Riporterek (Reportéri) műsor főszerkesztője és a televíziós hírszerkesztőség vezetője, Hana Lyons május 31-én távoznak posztjukról.

Öten is megsérültek egy nagy balesetben Győrszemerénél, mentőhelikopter érkezett a helyszínre

Öten sérültek meg egy balesetben péntek délután a 83-as úton Győrszemerénél, ahol két személyautó és egy teherautó összeütközött - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

54 személynél regisztrálták ma a koronavírus jelenlétét

Magyar Szó
-
  Ma 15:32 Határtalan

Egy beteg belehalt a fertőzés szövődményeibe.

Személyautók karamboloztak a X. kerületben

Összeütközött két gépkocsi Budapest X. kerületében, a Dreher Antal úton. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megszüntették a forgalmi akadályt.

Milliárdos felvásárlást ütöttek nyélbe úgy, hogy a felek nem találkoztak személyesen

Bitport
-
  Ma 15:24 Infotech

Megvan az első olyan milliárdos nagyságrendű akvizíció, amit teljes egészében online zavartak le. A Cisco vette meg így a ThousandEyes nevű startupot.

Rekordmértékben nőttek a személyi jövedelmek áprilisban az Egyesült Államokban

Washington – Áprilisban a valaha regisztrált legnagyobb mértékben nőttek a személyi jövedelmek az Egyesült Államokban a krízishelyzetben nyújtott állami támogatásoknak köszönhetően a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Economic Analysis pénteki közleménye alapján.

Gyereke szeme láttára támadt élettársára egy alkoholista férfi

Origo
-
  Ma 14:54 Belföld

Már hosszú ideje rendszeresen veszekedtek a férfi életmódja, és féltékenykedése miatt.

Illegális szemétlerakás miatt emeltek vádat két férfi ellen

Origo
-
  Ma 14:52 Baleset-bűnügy

Egészségre veszélyes anyagok is voltak a hulladékok között.

Személycserék a közmédia hírközlési szekciójában – van, aki inkább felmondott

Jaroslav Rezník, az RTVS vezérigazgatója visszahívta a televíziós hírszerkesztés vezetőjét, Hana Lyonst és a belföldi vezető szerkesztőt, Miroslav Frindt-t.   A döntés háttérben az a tiltakozó levél, amelyben Frindt élesen bírálta a hírközlési főszerkesztőt, Vahram Chuguryant. Az O mediách közlése szerint a régóta sok kritikával illetett Chuguryan

Koronavírus: Románia zöld utat adott a nemzetközi személyszállításnak, egy valamiből azonban nem engednek

A román hatóságok június elsejétől lehetővé teszik a nemzetközi személyszállítást, de egyelőre minden külföldről érkezőt 14 napos lakóhelyi elkülönítésbe vagy hatósági karanténba küldenek - erősítette meg pénteken az országos közegészségügyi intézet (INSP) szóvivője.

Súlyos baleset a 83-ason Győrszemerénél: többen megsérültek, mentőhelikopterek érkeztek

Egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött a legfrissebb információink szerint.