Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Salgótarjánban új adót vetnek ki és megemelik az idegenforgalmi adót

Salgótarjánban januártól megemelik az idegenforgalmi adó mértékét, és adót vetnek ki olyan, vállalkozások tulajdonában álló telkekre, amelyek nem szolgálnak termelési célokat – közölte a város polgármestere a közösségi oldalán.

Laposodni látszik a járványgörbe Ausztriában

Ausztriában 3033-al nőtt a koronavírussal fertőzöttek napi száma és 5808 gyógyultat jelentettek kedden, ami a járványgörbe laposodását jelzi két hét részleges karantén nyomán az osztrák belügyminisztérium és az egészségügyi tárca adatai szerint.

Ha azt hiszed, mindent hallottál már Szájer botrányáról, a Hír TV most is tudott újat mondani

A Hír Tv is beszámolt „Szájer József ügyének részleteiről”, sőt a Híradóban Zöldhegyi Katalin brüsszeli tudósító is bejelentkezett, de jó pár részlet kimaradt a tudósításból, írja a

Tovább tombol a járvány a szomszédainknál, drámaian alakuknak a számok a horvátoknál és Szlovéniában is

Nem csökken az újonnan azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, Horvátországban ráadásul minden eddiginél több beteg hunyt el az elmúlt egy napban – derült ki a válságstábok keddi jelentéséből.

Átformálja a fogyasztói szokásokat a járvány

Miért nem kapnak túl nagy kedvezményeket idén az amerikai vásárlók karácsonykor? Tarthat-e Tajvan a maga alacsony fertőzési adataival egy gazdasági dominó-effektustól? A Business Line ezekkel is foglalkozik.

Mi lesz a magányos fiatalok által „örökbe”fogadott kisállatokkal a járvány után?

Metropol
-
 Ma 20:00Bulvár

Nem könnyű elviselni a karanténban töltött magányt, sokan kisállatokkal próbálták pótolni barátaikat, rokonaikat.

Emlékezés Méray Tiborra, aki Hévízen is megfordult

Zaol
-
 Ma 20:00Megyei

Kegyetlen novemberen vagyunk túl. Veszteségeink számosak és súlyosak. Az alábbiakban az 1956-os forradalom egyik alakját, Méray Tibort idézzük meg, aki a napokban, 96 évesen halt meg 64, önként vállalt politikai emigrációban töltött franciaországi év után.

Sok illegális szeméttől szabadították meg a bajai rezervátumot

A fokozottan védett délvidéki földikutya legnépesebb populációjának élőhelyéről rengeteg illegális hulladékot hordattak el a Tisztítsuk meg az országot! program keretében.

Rabok százait engedik szabadon a járvány miatt Srí Lankán

Halálos áldozatokkal járó börtönlázadások törtek ki a koronavírus-járvány miatt egy szigorúan őrzött börtönben.

Csupasport: új cikksorozat, versenyfutás a járvánnyal

NSO
-
 Ma 19:56Sport

Az Ensport cég teljesítménydiagnosztikai méréseken alapuló edzéstervekkel segíti a futókat és a triatlonistákat. Új sorozatunkban keddenként feltérképezzük, hogyan vészeli át a válságot a szakág.

Matovičhoz hasonlóan Kurz is szeretné megismételni a tömeges tesztelést

Nyitókép: Thomas Kronsteiner/Getty Images   Sebastian Kurz osztrák kancellár keddi sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy az e héten kezdődő tömeges tesztelést a koronavírus által leginkább sújtotta régiókban és tartományokban, valamint a veszélyes munkát végző alkalmazottak körében szeretné megismételni   „A tömeges tesztelést…

Friss szabadalom mutathat rá, hogyan oldja meg az Apple a Watch okosórák akkuidejét

Az Apple által benyújtott legújabb szabadalom azt mutatja, hogy a vállalat megpróbálja megoldani az okosóráik akkumulátoridejét, lévén bejegyeztettek egy pár szabadalmat, amelyet az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyügyi Hivatala adott ki kedden. Ebben leírják az akkumulátorok Apple Watch sávba helyezésének lehetőségét.

Grafikus téren ígér masszív előrelépést a most bemutatott Snapdragon 888 SoC

Új név, új architektúra, új modem – a Qualcoom bepillantást engedett a legújabb csúcslapkájába. A chip egy zárt ajtók mögötti eseményen már több gyártónak is bemutatásra került, amin részt vett az Asus, a Black Shark, a Lenovo, a LG, a Meizu, a Motorola, a Nubia, a Realme, a OnePlus, az Oppo, a Sharp, a Sony,

Megihlette a járványhelyzet Eric Claptont és legendás kollégáját

A brit könnyűzene két legendája az élő zene megmentéséért készítette el a Stand and Deliver című felvételt.