Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Som-Balogh Edina kitartóan edz és átalakította az étrendjét: a színésznő mégis elégedetlen, további kilóktól szeretne m…

Szentendre – Életmódot váltott Som-Balogh Edina, a kétgyermekes édesanya ugyanis szerette volna visszanyerni a régi alakját. A színésznő elárulta, hogy míg huszonévesen bármennyit ehetett, akár az esti nassolások is belefértek, a szülések és a kor megváltoztatták a testét.

További szankciók Fehéroroszországgal szemben

Az Európai Unió tagállamainak külügyminiszterei az Aljakszandr Lukasenka elnök vezette fehérorosz rezsimet támogatók ellen meghozott büntetőintézkedések mellett Fehéroroszországgal szembeni célzott gazdasági szankciók bevezetéséről tárgyaltak - közölte Josep Borrell, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője…

Őrült második félidő után verték meg az oroszokat a dánok, és jutottak tovább

A labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjának 3. fordulója őrült izgalmakat követően az elején még kiesésre álló Dánia 4–1-re legyőzte Oroszországot, és a csoport második helyén végezve bekerült a legjobb 16 közé.

Ha legyőzi a németeket, biztosan továbbjut a csoportból a magyar válogatott

Origo
-
 Tegnap 23:33Foci EB

A hétfői eredmények alakulása óriási esélyt adott Szalai Ádáméknak.

Nem csak Dánia és Ausztria jutott tovább, hanem Svájc, a csehek, az angolok, a svédek és a franciák is

HVG
-
 Tegnap 23:30Sport

Az Eb hétfői meccsein előbb Ausztria bebiztosította a továbbjutását az ukránok ellen, majd Dánia megmutatta, hogy Eriksen újraélesztése és két vereség után is fel lehet állni a padlóról. Ennek pedig minden olyan csapat is nagyon örülhetett, aki legalább négy pontnál tart már.

Ha legyőzzük a németeket, biztos a továbbjutás

Hétfő este eldőlt, hogy a legalább négypontos harmadik helyezettek biztosan nyolcaddöntősök.

Euro 2020: Már 11 csapat továbbjutott, a magyaroknak a müncheni győzelem nyolcaddöntőt ér

A B és C csoportból továbbjutott dán és osztrák válogatott mellett a svájci, a cseh, az angol, a svéd és a világbajnok francia csapat is biztos nyolcaddöntőssé vált a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság hétfői játéknapján.

Dánia megmutatta, mi a mentális erő: Eriksen drámája és két vereség után továbbjutottak

HVG
-
 Tegnap 23:13Sport

Egy döbbenetes védelmi hiba a dán-orosz meccsen, egy ritka peches kapusöngól a finn-belgán - végül mégis mindenki arra fog emlékezni, hogy amilyen unalmasan indult a B csoport két utolsó meccse, annyira pörgős és szép lett a vége.

Euro 2020: A belgák mellett a dánok jutottak tovább a B csoportból

Dánia 4-1-re legyőzte az orosz csapatot, így második helyen végzett a labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjában és bejutott a nyolcaddöntőbe.

Az extázisába kerülő dánok 4-1-re verték Oroszországot, a belgákkal együtt jutottak tovább

Bombagólok, potya, lesgól és dráma a B csoport zárására. A dánok nyolcaddöntősök az oroszok elleni 4-1-gyel, Belgium két góllal hozta nehéz helyzetbe a sokáig továbbjutásra álló finneket. Hármas holtverseny a belgák mögött.

Kiszakadt a dán gólzsák az oroszok ellen, de belga segítség is kellett a továbbjutáshoz

m4sport.hu
-
 Tegnap 23:04Foci

A dán válogatott 4–1-re nyert az oroszok ellen, és mivel a csoport másik meccsén Belgium legyőzte a finneket, így csoportmásodikként nyolcaddöntőbe jutott a B jelű négyesből.

Kiszakadt a dán gólzsák az oroszok ellen, de belga segítség is kellett a továbbjutáshoz

Startlap
-
 Tegnap 23:04Foci

A dán válogatott 4–1-re nyert az oroszok ellen, és mivel a csoport másik meccsén Belgium legyőzte a finneket, így csoportmásodikként nyolcaddöntőbe jutott a B jelű négyesből.

Dráma a Foci-Eb B csoportjában, a belgák végül tovább vitték a dánokat

Tényleg drámaian alakult az Európa-bajnokság B csoportjának utolsó fordulója. Gyakorlatilag az utolsó negyedórában dőlt el minden, de akkor viszont már egyértelmű volt. Ebből a csoportból Belgium és Dánia jutott tovább.