Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A.J. McKee elmondta, hogyan tovább, és ez Borics Ádámra nézve is fontos hír

TotalDamage
-
 Ma 20:27Boksz

A.J. McKee borzasztóan sima győzelmet aratott a Bellator történelmének egyik P4P királyával, Patricio…...

Ébresztő, magyarok: kezdődik a kajak-kenu, kézilabdában a továbbjutás a tét

Mandiner
-
 Ma 19:31Belföld

„Gondolj rám, minden hétfő hajnalán, mikor átléptél egy új hét ajtaján” – dúdolhatja minden magyar sportrajongó a Bergendy együttes egykori slágerét, nehogy elaludjon az olimpia utolsó hetének első napján. Ébren kell lenni, mert ezúttal sok érdekes esemény várható az új hét hajnalán. Az is biztos, hogy ez egy sikeresebb éjszaka lesz, mint az…

További lazítások léptek hatályba, módosultak a beutazók karanténfeltételei

Tovább enyhítették a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokat, ugyanakkor augusztus 1-jétől szűkült a karanténmentes „zöld zónába” sorolt országok listája és módosultak a beutazó kiskorúakra érvényes karanténszabályok.

A „kis” Holyfield továbbra is veretlen

Monokli
-
 Ma 18:44Boksz

Az első 6 menetre kiírt párharca volt a fiatal reménységnek.

Vettel és további négy versenyző megrovást kapott a Magyar Nagydíj után

Motorsport
-
 Ma 17:45Forma1

Sebastian Vettelt, Valtteri Bottast, Carlos Sainzot és Lance Strollt azért idézték be a stewardok, mert nem követték a versenyigazgató Michael Masi utasításait a futam előtt. Az eljárás középpontjában az állt, hogy a himnusz előtt nem vették le a pólójukat, ezzel pedig megszegték az irányelveket.Vettel úgy döntött, hogy a rajtrácson is magán hagyja

Koronavírus: tovább lazít a korlátozásokon Románia

Romániában tovább enyhítették a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokat, ugyanakkor vasárnaptól szűkült a karanténmentes "zöld zónába" sorolt országok listája és módosultak a beutazó kiskorúakra érvényes karanténszabályok.

Sikerült a lombik - Hogyan tovább?

Az IVF - azaz a lombikbébi program - összetett okokból egyre több pár esetén válik szükségessé napjainkban. Mivel ekkor maga a teherbeesés sem a megszokott úton történik, így a terhesgondozás során is érdemes kiemelt figyelemmel kísérni a kismamákat és babájukat.

Romániában további lazítások léptek hatályba, módosultak a beutazók karanténfeltételei

Romániában tovább enyhítették a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokat, ugyanakkor vasárnaptól szűkült a karanténmentes "zöld zónába" sorolt országok listája és módosultak a beutazó kiskorúakra érvényes karanténszabályok.

Romániában további lazítások léptek hatályba, módosultak a beutazók karanténfeltételei

Nyitókép: Illusztráció: Northfoto   Romániában tovább enyhítették a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokat, ugyanakkor vasárnaptól szűkült a karanténmentes “zöld zónába” sorolt országok listája és módosultak a beutazó kiskorúakra érvényes karanténszabályok.   Vasárnaptól kezdődően a korábbi 2500-ról 75 ezerre emelték a…

Udvardy továbbjutott a kolozsvári tenisztornán

A 22 éves Udvardy a főtáblára jutásért a mexikói Ana Sofia Sanchezzel (261.) találkozik.

Továbbra is órákig kell várakozni a röszkei határon

168.hu
-
 Ma 16:51Belföld

A rendőrség odafigyel a sorban rekedt autósokra.

Udvardy Panna továbbjutott a kolozsvári tenisztorna selejtezőjében

Bama
-
 Ma 16:46Sport

Az első helyen kiemelt Udvardy Panna bejutott a selejtező második fordulójába a kolozsvári 235 ezer dollár (71,7 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Romániában tovább lazítottak, már több tízezren vehetnek részt fesztiválon

Romániában tovább enyhítették a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokat, ugyanakkor vasárnaptól szűkült a karanténmentes „zöld zónába” sorolt országok listája és módosultak a beutazó kiskorúakra érvényes karanténszabályok.

Romániában további lazítások léptek hatályba, módosultak a beutazók karanténfeltételei

Romániában tovább enyhítették a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokat, ugyanakkor vasárnaptól szűkült a karanténmentes „zöld zónába” sorolt országok listája és módosultak a beutazó kiskorúakra érvényes karanténszabályok. Vasárnaptól kezdődően a korábbi 2500-ról 75 ezerre emelték a szabadtéri fesztiválok létszámkorlátozását, az…

Romániában további lazítások léptek érvénybe

Módosult a zöld zónába sorolt országok listája, valamint a beutazó kiskorúakra érvényes karanténszabályok.