Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Világrekord: 9 óra alatt 661 bárányt nyírt meg egy fiatal lány – Képek!

Tizenhárom éves rekord dőlt meg a napokban, amikor női egyéni kategóriában egy 24 éves ausztrál lány 661 darab bárányt nyírt meg 9 óra alatt.

Tíz év alatt felépülhetne a Makovecz Imre templom Budapesten

Ha még idén elkezdenék a munkálatokat, 10 év alatt felépülhetne a Makovecz Imre által megálmodott templom Budapesten - mondta el Makovecz Pál, a Makovecz Imre Alapítvány elnöke.

A kínai vakcinát tanulmányozzák magyarok Pekingben, csak 60 év alattiakat oltanak ezzel Kínában

A Sinopharm kínai gyógyszergyártó koronavírus elleni vakcináinak gyártási folyamatait ellenőrizték Pekingben az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakértői - mondta el az MTI-nek szombaton telefonon nyilatkozó Lukács Ferenc, az Intézet Hatósági Ellenőrzési Főosztályának vezetője.

Covid útlevél bevezetésén dolgozik a a Microsoft és az Oracle

Több nagy tech óriás is közösen dolgozik azon, hogy minél előbb digitálisan is rögzíteni tudják a COVID útlevél segítségével a

Tizenkilenc határsértőt tartóztattak fel megyénkben

A rendőrök 19 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Bács-Kiskun megyében.

"A Covid alatt segített az online": újragondolt lámpák

Igencsak megugrott a kis műhelyben a forgalom a járvány idején az internetes rendelés segítségével.Kézzel csiszolja, és egyedi motívumokkal díszíti minden lámpáját a Csíkszereda közelében alkotó nő.

Pár óra alatt felállítható, sőt, össze is hajtható ez a ház

Könnyedén szállítható, pár óra alatt felállítható házakat dobott piacra a Brette Haus nevű cég.

Pár óra alatt felállítható, sőt, össze is hajtható ez a ház

Könnyedén szállítható, pár óra alatt felállítható házakat dobott piacra a Brette Haus nevű cég.

Pár óra alatt egymillió dollárt kalapozott össze egy kézikonzol-méretű pécé

Telex
-
 Ma 13:29Gaming

A leginkább a Nintendo Switchre hasonlító, kézben tartható számítógép nem lesz olcsó, de a hordozhatóság mellett az is nagy előnye, hogy még a legfrissebb játékok is simán futnak rajta.

Minimális csökkenés az egy nap alatt azonosított fertőzöttek számában

A péntekivel szinte azonos szinten maradt az elmúlt 24 órában azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Romániában, akárcsak a betegséggel összefüggésbe hozható halálesetek száma.

Két 16 éves versenyző is indul a Daytona 24 óráson

Motorsport
-
 Ma 12:20Sport

Az IMSA idén vezette be az LMP3 prototípus osztályt, a szezon első versenyére, a Daytona 24 órásra a PTM-et pedig még jobban elkapta a kísérletező kedv: két 16 éves versenyző, Mateo Llarena, és Ayrton Ori alkotja a felállásuk felét.Llarena Guatemalából származik, 2020-ban pedig a Formula 4-ben, és a Porsche Supercup-ban versenyzett,…

Eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett

A győri rendőrök a város belterületén, a Zrínyi utcában igazoltatták egy személygépkocsi sofőrjét pénteken délelőtt. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezette a gépkocsit, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre a

Továbbra is 100 alatt az új koronavírus-fertőzöttek száma Szabolcs-Szatmár-Beregben

Továbbra is 100 alatt van az új koronavírus-fertőzöttek száma Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az elmúlt 24 órában újabb 71 főnél igazoltak koronavírus-fertőzést. Ezzel az összes eddigi megyei fertőzött száma 17 288. 1438 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 350 587 főre nőtt a hazánkban beazonosított…

A sport jobb helyzetből indult a világjárvány alatt, mint a zene

Így is új dolgokkal kellett kísérletezni, de a szurkolók könnyebben elfogadták a változásokat.