Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Két helyszínen győztek a DEAC röplabdázói

A DEAC férfi röplabdázói a szezon utolsó mérkőzését Tatán játszották, ahol a MÁV Előre Bericap csapatával találkoztak, és sima, 3:0 arányú győzelmet arattak – írja a DEAC.hu. Ugyanilyen különbséggel nyertek a lányok is, akik Budapesten, a Hercules SE otthonában vendégszerepeltek. A női csapatra még egy mérkőzés vár az idényben: vasárnap a…

Halálos baleset a 41-esen: egy férfi a helyszínen életét vesztette

Halálos közlekedési baleset történt szombat este a 41-es számú főúton, Baktalórántházánál - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Már Svájc is jelentkezett az elméleti amerikai-orosz csúcstalálkozó helyszínének

Finnország és Ausztria mellett Svájc is felajánlotta, hogy szívesen lenne házigazdája az amerikai és az orosz elnök egyelőre csak elméleti csúcstalálkozójának.

Olajfogó berendezés épülhet a szigetszentmiklósi olajszennyezés helyszínén

hirado.hu
-
 21.04.16 19:53Belföld

370 millió forintba került a tavaly decemberben Szigetszentmiklóson történt olajszennyezés felszámolása a terület helyreállításával együtt - erről beszélt az M1 Ma reggel című műsorában Siklósi Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője.

A helyszínen meghalt az elütött jelzőőr

Berzence mellett irányította a forgalmat az 54 éves férfi, mikor egy kisteherautó elütötte. A helyszínen életét vesztette.

A francia elnök a helyszínen méltatta a helyreállítási munkákat a Notre-Dame tűzvészének évforulóján

A párizsi Notre-Dame székesegyházban pusztító tűzvész második évfordulóján Emmanuel Macron francia államfő a helyszínen méltatta „az eddig elvégzett hatalmas munkát” a katedrális helyreállítására, amely a tervek szerint 2024. április 16-án ismét templomként működhet, jóllehet a külső munkálatok addigra még nem fognak befejeződni.

Mark Knopfler öccse nem bánta meg, hogy otthagyta a Dire Straits-t

Rockbook
-
 21.04.16 09:20Zene

David Knopfler bátyjához, Mark-hoz hasonlóan a Dire Straits alapító tagja volt, azonban 1980-ban - éppen...

Notre-Dame – Macron a helyszínen méltatta az eddigi munkálatokat a tűzvész második évfordulóján

A párizsi Notre-Dame székesegyházban pusztító tűzvész második évfordulóján Emmanuel Macron francia államfő a helyszínen méltatta “az eddig elvégzett hatalmas munkát” a katedrális helyreállítására, amely a tervek szerint 2024. április 16-án ismét templomként működhet, jóllehet a külső munkálatok addigra még nem fognak befejeződni. A…

Drámai videó: befejeződtek a munkálatok a szigetszentmiklósi olajszennyezés helyszínén

Hírklikk
-
 21.04.16 04:45BelföldÁllás

Befejeződtek a munkálatok a Szigetszentmiklóson tavaly decemberben történt olajszennyezés helyszínén – tájékoztatta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) az MTI-t.

Párizs erdeje vagy üvegtorony: a Notre-Dame újjáépítése - Macron a helyszínen járt

Ma két éve, 2019. április 15-én égett ki jelentős részben a párizsi Notre-Dame. A székesegyházban pusztító tűzvész második évfordulóján Emmanuel Macron francia államfő a helyszínen méltatta "az eddig elvégzett hatalmas munkát" a katedrális helyreállítására, amely a tervek szerint 2024. április 16-án ismét templomként működhet, jóllehet a…

A francia elnök a helyszínen méltatta az eddigi munkálatokat a párizsi Notre-Dame-i tűzvész második évfordulóján

A francia elnök először tett látogatást a tűzvész óta a több mint 850 éves gótikus székesegyházban, ahol 2019. április 15-én a kora esti órákban csaptak fel a lángok, leégett a tetőszerkezet, leomlott a kúp alakú huszártorony. "A közös büszkeség nevében beszélek, mert hatalmas tettet vittünk végbe az elmúlt két évben és elkerültük a legrosszabbat.…

Notre-Dame: Macron a helyszínen méltatta az eddigi munkálatokat a tűzvész második évfordulóján

A párizsi Notre-Dame székesegyházban pusztító tűzvész második évfordulóján Emmanuel Macron francia államfő a helyszínen méltatta "az eddig elvégzett hatalmas munkát" a katedrális helyreállítására, amely a tervek szerint 2024.