Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Európai Bizottság: segíteni kell a bevándorlók befogadását

A következő években még több migránsra lesz szükség, ugyanis Európának hamarosan munkaerőre lesz szüksége -közölték.

Méltatlan a Népjóléti Bizottság elnöki tisztségére Korózs Lajos

HírTV
-
 Ma 18:12Vélemény

A baloldal továbbra is cinkostársként falaz Korózs Lajosnak, ez méltatlan viselkedés egy járvány közepén - jelentette ki a Kdnp országgyűlési képviselője, a Népjóléti Bizottság ülésén.

Meghallgatta Kásler Miklós minisztert az Országgyűlés kulturális bizottsága

Az európai országok közül GDP-arányosan Magyarország támogatja a kultúrát a legnagyobb mértékben – hangsúlyozta éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés kulturális bizottságának keddi ülésén.

Az Európai Bizottság szerint fel kell számolni az akadályokat a bevándorlók integrálása előtt

Az Európai Bizottság felszámolná az Európai Unióba történő bevándorlás előtti akadályokat, cselekvési tervében pedig előmozdítaná a bevándorlók integrációját.

A nemrég alakult bizottság védi, megőrzi az utókornak Lovas örökségét

Veol
-
 Ma 11:00Kultúra

A közelmúltban megalakult Lovas község értéktárbizottsága, melyet az önkormányzat egyhangúlag támogatott.

Az alkotmányjogi bizottság jóváhagyta mind a hét főügyészjelölt indulását

A bizottság megerősítette, hogy mind a hét jelölt – Jozef Čentéš, Tomáš Honz, Ján Hrivnák, Juraj Kliment, Rastislav Remeta, Ján Šanta és Maroš Žilinka – teljesíti az összes feltételt. A főügyészjelölteket meghallgatása három napon át tartott. Minden jelöltnek körülbelül 15 perc állt rendelkezésére, hogy bemutassa koncepcióját. Ezt…

Újabb Orbán-triggerelő tervezetet fogadhatnak el a bevándorlásról az Európai Bizottságban

A belügyekért felelős biztos, Ylva Johansson akcióterve a szíriai és iráni orvos bevándorlók képesítésének gyorsabb elismerését akarja elérni.

Az Európai Bizottság fogyasztóvédelmi stratégiája kezelni kívánja a fogyasztói jogokat érintő új kihívásokat

Az Európai Bizottság november közepén bemutatott fogyasztóügyi stratégiájának célja a koronavírus-járvány miatt felszínre került, fogyasztói jogokat érintő új kihívások kezelésének javítása, továbbá az, hogy kellő hangsúlyt fektessen a nemzetközi együttműködésre és a következetes fellépésre a fogyasztói jogok és a környezetvédelem terén …

A Mol vette, a felügyelő bizottság elnöke adta a Mol részvényeit

Folytatta a saját részvények vásárlását a Mol, tegnap közel 179 millió forint értékben vásároltak. A vállalat felügyelő bizottságának elnöke nagy volumenben értékesített papírokat.

Édes – keserű pillanatok a tesztelésen. Asztaliteniszező katona, jókedvű bizottságok, fáradt, letört polgármesterek

ma7.sk
-
 Tegnap 20:03Határtalan

A Galántai járás két községében, a nagyrészt magyarok lakta Nemeskajalon és Nádszegen kellett újra tesztelést tartani az elmúlt hétvégén. A tesztelésre, amely ezúttal önkéntes alapon működött, jelentősen alacsonyabb igény mutatkozott, mint az országos tesztelés hétvégéjén.

Döntött a bizottság a magyar Oscar-nevezésről

Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmje képviseli Magyarországot a 93. Oscar-versenyben.

Európai Bizottság: Öt éven belül minden tagállamban legitimizáljuk a szivárványcsaládokat

888.hu
-
 Tegnap 19:00Külföld

Még viccesebbé teszi a helyzetet, hogy véletlenül „ötéves tervnek” keresztelték az „esélyegyenlőségi stratégiát”. Vagy tragikusabbá? Ez valószínűleg attól függ, hogy 2025-ben még tagok leszünk-e, vagy sem, és röhögünk vagy sírunk rajta.

Döntött a bizottság: magyar film került be az Oscar-díjra esélyes alkotások közé!

Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmje képviseli Magyarországot a 93. Oscar versenyben a „nemzetközi film” kategóriában. A magyar mozifilm a nagy presztízsű velencei fesztiválon debütált nyár végén, világszerte lelkes kritikák fogadták, rangos seregszemléken díjazták Varsótól Chicagóig, és a…

Varga Judit szerint az Európai Bizottság az embercsempészet támogatását várja el

Európai Unió Bírósága a hétfőn tárgyalja a „Stop Soros” törvénycsomag elemeit.    Varga Judit hétfő délután bejelentette, hogy az Európai Unió Bírósága a hétfői napon tárgyalja a „Stop Soros” törvénycsomag egyes elemeit.   Varga szerint kifogásolják továbbá a Büntető Törvénykönyvnek azt a tényállását, amely bűncselekménynek minősíti a…