Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Alonso: Köszönjük, Budapest! Köszönjük, Magyarország!

Tiszta szívből tudott örülni Fernando Alonso Esteban Ocon váratlan futamgyőzelmének, annak, hogy segíthetett neki, de annak is, hogy ott került rá sor, ahol az ö első sikerére 18 évvel ezelőtt.

OECD: többek közt korrupcióellenes szervezetre van szükség Magyarországon

Az OECD, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet friss jelentésének óvatos becslése szerint idén 4,6 százalékkal, jövőre 5 százalékkal nőhet a magyar GDP, a magyar gazdaság teljesítménye idén. A magyar gazdaságban közép- és hosszú távon meglévő, rendszerszintű problémák megoldási lehetőségeit is fölvázolták.

Zöldfűszeres húsgolyó brokkolis tésztával

Nem kérdés, hogy a húsgolyókat minden gyerek imádni fogja, de némi zöldséget is csempésztünk azért mellé. ???? #sknation #kids #húsgolyó

Új zöldbuszok a Volánnál Győrben is

A Volánbusz 100 elektromos jármű beszerzésére nyújtott be pályázatokat a Zöld Busz Programban.

Tokió 2020: Magyarország egy helyet visszacsúszva a 19.

NSO
-
 Ma 18:35Olimpia

A mieink ma nem szereztek érmet, az élmezőnyben viszont több változás is történt: az Egyesült Államok megelőzte Japánt a második helyen, Ausztrália az Orosz csapatot a negyedik, míg Franciaország Dél-Koreát a hetedik pozícióban. Magyarország egy helyet rontva a 19., de még messze van az olimpia vége!

Matolcsy az euró magyarországi bevezetésének lehetőségeiről

Amikor Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, kötelezően vállalta, hogy bevezeti a közös fizetőeszközt; a kormány és a Magyar Nemzeti Bank tartja magát ehhez a kötelezettséghez, de csak biztonságos és sikeres euróbevezetést tartanak elfogadhatónak - fejtette ki a jegybank elnöke a magyarnemzet.hu-n vasárnap megjelent, "Miért…

Esteban Ocon Magyarországon szerezte meg első győzelmét

Esteban Ocon, az Alpine francia versenyzője nyerte meg a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen. A 24 éves pilóta pályafutása során először győzött.

30 éves az önkormányzatiság Magyarországon 24. rész - Nagy remények, csekély anyagi lehetőségekkel…

Stamler Lajos művésztanárt az első önkormányzati ciklusban (1990-1994) választották meg a FIDESZ támogatásával képviselőnek.

Kovács Zoltán a “Hamilton-ügyről”: Talán ez a legaljasabb része a Magyarország elleni kampánynak

Az Orbán-kormány egyik legnagyobb szabadságharcosa is megszólalt, miután Lewis Hamilton kritikét mert megfogalmazni az Orbán-kormánnyal szemben. Kovács Zoltán szerint nagyon aljas kampány folyik az ország

Legalább ötszörösére nőtt a gyermekkatonák száma a Burkina Fasó-i szélsőségesek soraiban

Szakértők szerint a gyermekkatonák toborzásában nagy szerepet játszik a térséget sújtó szegénység.

Orgonaavató koncertet tart a Filharmónia Magyarország

Librarius
-
 Ma 15:59Zene

Orgonaavató koncertet tart a békéscsabai Páduai Szent Antal Belvárosi Katolikus Templomban augusztus 12-én a Filharmónia Magyarország. A koncerten Szamosi Szabolcs Liszt Ferenc-díjas orgonaművész, a Filharmónia Magyarország vezetője és Gyermán Júlia hegedűművész lép fel. Előadásukban többek között Boëllmann Gótikus szvitje és…

Végezetek a betakarítással: idén bőségesen termett a zöldségek királya

Végeztek a spárga betakarításával. Az eddigi adatok szerint a tavalyi hozamtól 18 százalékkal több termést gyűjtöttek be idén Hajdú-Bihar megyében.

Visszatérhet a kötelező maszkviselés Magyarországon

Mivel hét helyszínen is emelkedést mutatott a koronavírus koncentrációja a szennyvízben, innentől kezdve folyamatos emelkedés várható – mondta a Magyar Hírlapnak Rusvai Miklós virológus. Ez a tendencia azt mutatja, hogy nagy valószínűséggel idén nem várja ki a nagyobb mértékű emelkedés az októbert, hanem legkésőbb szeptemberben…

Kovács Zoltán: Magyarországon a gyermeknevelés kizárólagos joga a szülőé

A népszavazás a legalkalmasabb formája a népakarat kifejezésének.

Pokoli vihar csap le ma este Magyarországra: ezeken a helyeken lesz a legdurvább a pusztítás

Zivatarveszély miatt több megye járásaira már a legmagasabb, harmadfokú riasztásokat is kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap kora délután.