Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 202 hír

Közel ötödik hónapja tartanak a tüntetések Fehéroroszországban

Ismét ezrek tüntettek vasárnap Fehéroroszországban Aljakszandr Lukasenka elnök ellen, a biztonsági erők több mint 120 tiltakozót őrizetbe vettek.

Vámos Miklós: két, számomra fontos szolgálati közlemény

Hírklikk
-
 Tegnap 16:40Belföld

Az író a mai nappal kilép a Szépírók Társaságából, mert nincs értelme benne lenni.

Megszólalt Vámos Miklós, bejegyzèsèt több százezren látták már

Kérem szépen, én megpróbáltam némi megértéssel szemlélni D SZ ámokfutását. Nem szóltam, amikor úgy döntött, álmából felébresztve is jobb novellát ír, mint az őt kritizáló szerzők (én még nem tartoztam közébük), cigaretta és kávé nélkül. Rendben, a kóros önbizalom nem bűncselekmény. De ez a nyilatkozata már az: “Demeter Szilárd, a Petőfi…

Vámos Miklós Demeternek: "Ha elment az esze, hagyja ott felelős állását, takarodjon melegebb égtájakra"

Egyre többen tiltakoznak Demeter Szilárd Európát Soros György gázkamrájaként aposztrofáló írása ellen.

Vámos Miklós: Demeter Szilárd takarodjon!

Üzenem neki, hogy ha elment az esze, hagyja ott felelős állását, takarodjon melegebb égtájakra, próbálja megtalálni, addig is fogja be - írta Magyarország egyik legsikeresebb írója a náci csicskáról.

Vámos Miklós kiakadt: „Takarodjon melegebb égtájakra”

Mint megírtuk, Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója meglehetősen erős mondatokkal írt Soros György tevékenységéről, ami nem is maradt válasz nélkül. Tekintve, hogy Soros György a származása miatt gyerekként bujkálásra kényszerült a Holokauszt idején, és a Lupa-szigeten elrejtőzve élte túl a náci őrjöngést, meglehetősen…

Ötödik helyen zárták a rali-Eb 2020-as évét Vogelék

Kategóriájuk ötödik helyén fejezte be a rali-Eb 2020-as idényét Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A Roger Racing Team és a cseh Orsák Rallysport versenyzői technikai hiba miatt azonban nem értek célba a FIA ERC évadzáró fordulóján, a Kanári-ralin.

Európát Soros gázkamrájának nevezte Demeter Szilárd, Vámos Miklósnál is elszakadt a cérna

Sorra küldik el melegebb éghajlatra Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőjét az Origón megjelent véleménycikke miatt írja a Magyar Hang. Demeter a kormány közeli portálon így fogalmazott: „Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos. Soros…

Európát Soros gázkamrájának nevezte Demeter Szilárd, eddig Vámos Miklóstól kapta a legkeményebb reakciót

Sorra küldik el a fenébe Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőjét az Origón megjelent véleménycikke miatt. /Illyés Tibor Demeter a kormánybarát portálon így fogalmazott:  „Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos. Soros György a…

Vámos Miklós üzent Demeter Szilárdnak: „Takarodjon melegebb égtájakra!”

Mint megírtuk, Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója meglehetősen erős mondatokkal írt Soros György tevékenységéről, ami nem is maradt válasz nélkül.

Kásler: az egészségügy bírni fogja a rá nehezedő történelmi nyomást

A magyar egészségügy bírni fogja a rá nehezedő történelmi nyomást, a politikai hangulatkeltések ellenére most a szakembereink elhivatottsága és teljesítménye a záloga a sikeres járványkezelésnek - írta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szombaton a Facebook-oldalán.

Vámos Miklós: Demeter Szilárdnak: Takarodjon, addig is fogja be

Azon akadt ki, hogy a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója gyakorlatilag lenácizta Soros Györgyöt.

Vámos Miklós: Megpróbáltam némi megértéssel szemlélni Demeter Szilárd ámokfutását

Üzenem neki, ha elment az esze, hagyja ott felelős állását, takarodjon melegebb égtájakra, próbálja megtalálni, addig is fogja be.