Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ukránok több mint fele nem akarja beoltatni magát koronavírus ellen (videó)

A Rejting neves közvélemény-kutató központ január 14-16. között végzett felmérése szerint az ukránoknak több mint a fele, 52 százaléka nem akarja beolttatni magát koronavírus ellen.

Halálra gázoltak egy 44 éves férfit Ceglédnél

Át akart kelni az úton. A helyszínen meghalt az a férfi, akit személyautó ütött el a 311. számú úton, Cegléd mellett – adta hírül a police.hu. A baleset szerda este, 22 óra 15 perc körül történt. A gyalogos az úton akart átmenni, amikor egy személygépkocsi elütötte. A gyalogos életét hiába próbálták megmenteni, sérüléseibe a helyszínen

Halálra késeltek egy 19 éves férfit a Haller és a Telepy utca sarkán

Január 20-án, szerdán este fél 6 előtt a Haller utca és a Telepy utca sarkán egy 20 éves férfi késelt meg egy 19 éves férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A kiérkező rendőrök a Márton utcában fogták el a (feltételezett) tettest. A Telex olvasója azt írta, egy házat lezártak és kordonokkal kerítettek körbe a Haller utcánál, az áldozat anyj

Videó: több mint 1100 doboz cigit szagolt ki Becky Záhonynál

Becky, a cigarettakereső kutya buktatta le azt a férfit, aki az autójába rejtve akart cigarettát becsempészni Záhonynál.

„Egy migiri a Bácskából előadást tart nektek a k.rva klímaválságról” – Ez a videó sokaknál kiveri majd a biztosítékot

Bongor, vagyis Berta Csongor fenomenális újdonsággal érkezik, amiben mindenki IS terítékre kerül. VIGYÁZAT! A rapID talent győztese rendkívül szókimondó tartalmat tett le az asztalra!

A Disneyland új kihívója: napokon belül megnyílik a Nintendo saját vidámparkja

Úgy néz ki, hogy a koronavírus sem állíthatja meg, hogy megnyisson a már régóta tervezett Super Nintendo World. A játékrajongók két éve várnak arra, hogy a Japán Universal Studios megnyissa a világ első Super Nintendo World-jét. A több évtizedes múltra visszatekintő Nintendo ezzel az élményparkokat is célba veszi, és mint a…

Fantasy témájú videojátékon dolgozhat a Naughty Dog

Nem kizárt, hogy hamarosan egy egészen új arcát ismerhetjük majd meg a Naughty Dog csapatának, lévén idő előtt kiszivárgott néhány koncepciós rajz Hyoung Namtól, a Naughty Dog vezető művészétől, melyek kifejezetten érdekes körítéssel rendelkeznek. Az Artstation-re felkerült három képnek ugyanis mindegyike valamiféle fantasy...

Szívmelengető videó arról, hogy a tehenek is imádják a zenét

Egy gitáron játszó lány ölébe hajtotta a fejét a tehén, majd elaludt. Ez után a videó után te is elgondolkozol a vegetarianizmuson.

Csúnyán ért véget Zsolt 16 éves parkolási ügye

NLC
-
 Ma 07:35Életmód

Zsolt még 2004-ben nem fizetett ki egy parkolási büntetést, de mivel az erről szóló csekket rossz helyre küldték, a dologról csak hat évvel később értesült, amikor emiatt kivonták a forgalomból az autóját. Az ügy végére csak most került pont, de nem lett happy end.

Koronavírus: több mint három hónap alatt győzte le a szövődményeket a 34 éves kismama

A vírus szövődményei miatt sürgősségi császármetszést, valamint több műtétet is végre kellett hajtanunk, továbbá műtüdő-kezelésben is részesítettük – tudatta Merkely Béla.

Szinte hihetetlen! Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya 16 éves lett

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 18 éve szerettek egymásba a Barátok közt forgatásán. Két gyermekük született, akik közül a legidősebb, Emma nemrég ünnepelte a 16. születésnapját.

Tragédia: szíven szúrták a 19 éves, pesti fiút, édesanyja az úton fekve siratta

Az áldozat hozzátartozói vérbosszút követelve gyülekeztek a helyszínen a rendőrsorfallal szemben. A rendőrök már közölték a kordonon kívül álló édesanyával és családtagokkal, hogy a fiatal férfi meghalt. Az édesanya a földre vetett magát és azt kiabálta: „meghalt, meghalt”. Az áldozat hozzátartozói vérbosszút kjövetelve gyülekeztek a rendőr sorfall