Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A világ progresszív pártjai miatt aggódik a volt brit miniszterelnök

Tony Blair volt brit miniszterelnök szerint teljes megújulás nélkül akár a kimúlás veszélye is fenyegetheti a világ egykor meghatározó progresszív baloldali pártjait, amelyek rossz helyzetben vannak világszerte.

Mintegy 240 ezer adózónak egyetlen forint szja-t sem kell fizetnie az adókedvezmények miatt

Kiderült, hogy megközelítőleg közel negyedmillióan vannak, akik idén mentesülhetnek az szja-fizetés alól.

Koronavírus: már látni az alagút végét Európában

Franciaország túl van a húszmilliós beoltottsági küszübön, nyitnak a mediterrán tengerpartok és a lengyel vendéglátó helyek.

Az indiai vírusvariáns miatt csúszhat a brit újranyitás

Komoly zavart okozhat Nagy-Britannia újranyitási terveiben az indiai koronavírus-mutációval fertőzött betegek számának a növekedése - hívta fel a figyelmet Boris Johnson brit miniszterelnök közleményében.

Az adókedvezmények miatt 240 ezer adózónak egyetlen forint szja-t sem kell fizetnie

Nagyjából 240 ezer ember mentesülhet idén az szja-fizetés alól. Aki tavaly év közben nem kérte az adókedvezményének figyelembevételét, az május 20-ig még néhány kattintással könnyedén igénybe veheti a kedvezményeket az szja-bevallásában - tájékoztatott Tállai András.

Tállai: Az adókedvezmények miatt 240 ezer adózónak nem kell szja-t fizetnie

A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára kifejtette: az adóból kedvezmény jár a gyermekes családoknak, az első házasoknak, a négy vagy több gyermeket nevelő anyáknak.

18 tudós azt kéri: vizsgálják ki, nem egy laborból származik-e a koronavírus

A híres kutatók az egyik legfontosabb tudományos folyóiratban publikáltak egy cikket, amely szerint ezt a lehetőséget túl könnyen elvetették.

Bejelentés: visszatér a Tv2 egyik legnépszerűbb showműsora

A TV2 bejelentette: ősztől visszatér a Dancing with the Stars új szereplőkkel.

A vissza nem térítendő támogatás legfeljebb 500 millió

Az elnyert összeg ültetvénytelepítésre eső részével nem kell számla alapon elszámolnia a kedvezményezetteknek.

Koronavírus: hiányt okozott a járvány a gazdaság számos területén

A világon 162 208 037 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 365 106 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint vasárnap reggeli adatai szerint. Miközben az országok a vakcinákkal küzdenek a járvány ellen, számos gazdaságban az ellátási láncok akadozása miatt termékhiány…

162 millió felett a koronavírus okozta világjárvány fertőzötteinek száma

A világon 162 208 037 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 365 106 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint vasárnap reggeli adatai szerint.

Mindhárom Schobert gyerek elkapta a koronavírust

Life
-
 Ma 08:11Egészség

Schobert Norbi és Rubint Réka már beadatták maguknak a koronavírus elleni védőoltást. A TV2 Mokkájában Réka és Lara arról beszéltek, hogy a miért fontos, hogy beoltassák magukat. 

A koronavírus-járványnak már 3,36 millió halálos áldozata van a világon

A világon 162 208 037 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 365 106 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint vasárnap reggeli adatai szerint.

Vérszegénység és lisztérzékenység a helytelen hozzátáplálás miatt?

Csaknem minden negyedik ember vérszegény a világon, amely nagyrészt a gyermekkori vashiánynak köszönhető – derül ki a WHO (World Health Organization) adataiból. A vashiány az egyik leggyakoribb betegség a gyermekek körében, de a lisztérzékenység is közel 3 millió embert érint Európában. Mindkét betegségért főként az idő előtt vagy…