Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 150 hír

Két határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Nagyot növekedett a magyar fertőzöttek száma: több tucatnyian kapták el a koronavírust

Már ötezer körül jár az azonosított fertőzöttek száma. Negyvenhárommal 4696-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, nincs újabb elhunyt – közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap reggel. A kormányzati portálon azt írták: az új típusú koronavírus-fertőzés miatt elhunytak száma változatlanul 602, 3499-en gyógyultak fe

Dicséretet kaptak az embercsempészek és migránsok elfogásért

Veol
-
  Ma 11:02 Baleset-bűnügy

Dicséretet és jutalmat kapott Fellegi Norbert ezredes, a Veszprém megyei rendőr-főkapitánytól embercsempészek és illegális migránsok elfogásáért Pátrovics Milán főtörzsőrmester.

Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök Dobozon

Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. augusztus 8-án 4 óra 20 perckor Békés megyében, Dobozon. A külföldiek afgán állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. Románia felől illegálisan lépték át az államhatárt. A…

A nyugdíjasok 220 milliárddal többet kaptak az elmúlt négy évben

Tállai András a pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára elmondta, hogy jövőre fokozatosan visszaáll a 13. havi nyugdíj.

Jutalmat kaptak az életmentésért

Police
-
  Ma 06:59 Baleset-bűnügy

Jutalmat kaptak az életmentésért Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 08. 09., v - 06:59 Budapest rendőrfőkapitánya, Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok jutalomban részesítette azt a négy rendőrt, akik megmentették egy férfi életét a XXI. kerületben.

Négy határsértő Röszkénél

Négy határsértő Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 09., v - 06:42 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Óriási figyelmet kaptak a hazai e-sport bajnokság eseményei

Baon
-
  Ma 06:00 Infotech

Az e-sportokra és a K&H Nemzeti E-sport Bajnokság lebonyolítására a koronavírus nem volt hatással.

34 határsértőt fedeztek fel a lengyel határon egy kamionban

A lengyel határőrség 34, Közel-Keletről érkezett illegális bevándorlót vett őrizetbe, köztük négy nőt és négy gyereket, akik egy Törökországból Szlovákián át érkező kamion rakterében jutottak be az országba – közölte a Szymon Moscicki, a dél-lengyelországi határőrség szóvivője szombaton

Tállai: Négy év alatt 220 milliárddal többet kaptak a nyugdíjasok

A nyugdíjasok az elmúlt négy évben 220 milliárd forint extra kifizetést kaptak, jövőre pedig megindul a 13. havi nyugdíj lépcsőzetes visszaállítása – mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Tizenegy határsértőt adtak át a Békés megyei rendőrök a román hatóságnak

Tizenegy határsértőt adtak át a Békés megyei rendőrök a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 08., szo - 13:31 A magukat afgán állampolgárnak valló külföldiek Románia felől illegálisan érkeztek Magyarországra.

Egy határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Kétórás várakozás Röszkénél

Magyar Szó
-
  Tegnap 11:46 Határtalan

Az évi szabadságra érkező, vagy Nyugat-Európába visszaigyekvő  átutazók miatt megélénkült a forgalom a szerb-magyar határon