Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új Covid-irányítási központ nyílt Budapesten

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordináló új Covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat és a Telekom hétfőn az MTI-t.

Budapesten hoz létre központot a Diligent szoftverfejlesztő cég

Budapesten hozza létre új, globális termékfejlesztő központját az amerikai Diligent, a világ egyik vezető szoftverfejlesztő és -szolgáltató vállalata.

Szijjártó: Budapesten hozza létre új, globális termékfejlesztő központját az amerikai Diligent

A Diligent 300 új munkahelyet hoz létre, felsőfokú végzettségű, szoftverfejlesztéssel, vállalatirányítási programok fejlesztésével, számítógépes szolgáltatással és informatikai támogatással foglalkozó magyar munkavállalókat vesznek majd fel.

Új mintavétel-szervező központ nyílt Budapesten

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordináló új Covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat és a Telekom hétfőn az MTI-t.

Koronavírus: új mintavétel-szervező központ nyílt

A koronavírus második hulláma idején folyamatosan nő a mintavételi megrendelések száma. A háziorvosok elektronikus felületen vagy telefonon is kérhetik pácienseik hivatalos PCR-tesztelését, amelyet a hivatásos és önkéntes szervezők csapata fogad és készít elő. A Covid-irányításban dolgozók feladata a logisztikán túl a tesztelésre…

Bővítve indult újra a Könyv(fu)tár

Hírhatár
-
 Tegnap 19:52Kultúra

A Csorba Győző Könyvtár újraindította és kibővítte "Könyv(fu)tár" szolgáltatását, a korábbinál több átvételi lehetőséget biztosítva beiratkozott olvasóinak.

Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Pafi
-
 Tegnap 19:19Gazdaság

A pályázat nyertese jogosult lesz a miniszter által adományozott Civil Közösségi Szolgáltató Központ cím használatára, működtetésére, szolgáltatás nyújtására Tolna megyében, az e pályázati kiírásban, a szakmai együttműködési megállapodásban foglaltak, és a Civil törvény 52. § (1) bekezdésében meghatározott feladatok alapján.

Új mintavétel-szervező központ jött létre Budapesten

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordináló új Covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten – tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat és a Telekom hétfőn az MTI-t.

Korlátozásokra kell számítani Tiszafüred központjában

Szoljon
-
 Tegnap 19:00Belföld

Hétfőn kezdték el a város ünnepi díszfényeinek felszerelését, ezért két napon át forgalomkorlátozásra, terelésre és lassabb haladásra kell készülni.

Koronavírus: új mintavétel-szervező központ nyílt Budapesten

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordináló új Covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat és a Telekom hétfőn az MTI-t.

Csökkentsd a szemeted! – indul az Európai Hulladékcsökkentési Hét

halasinfo.hu
-
 Tegnap 18:51Életmód

2009 óta minden év novemberének utolsó hete Európa-szerte a hulladékcsökkentés jegyében telik. Idén november 21-29. között zajlik az Európai Hulladékcsökkentési Hét. Az Eu-ban évente még mindig közel átlag 492 kilogramm szemetet állítunk elő fejenként. Bár a magyar adat egy kicsit alacsonyabb (381 kg/fő/év), de még így is naponta több…

Új mintavétel-szervező központ Budapesten

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordináló új Covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten.

Sulíkék járványügyi tervét először a szakértők véleményezik, aztán kerül a Központi Válságstáb elé

Sulík értékelte az illetékesek konstruktív hozzáállását, miszerint a járványügyi tervet először a szakértők véleményezzék. A gazdaságügyi miniszter elmondta, hogy a Központi Válságstáb ülésén részlegesen tárgyaltak a tervről. „Örülök, hogy Marek Krajčí (OĽaNO) azt javasolta, ne egészként ítéljük meg Szlovákiát, hanem régiónként attól…

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordinál az új covid-irányítási központ

Mintegy száz munkaállomást biztosító új covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten. Az Országos Mentőszolgálat önkéntesekkel bővített mintavétel-szervező csapata pénteken költözött be abba a központba, amelyet a Magyar Telekom és a  T-Systems Magyarország szerelt fel és bocsátott a mentőszolgálat rendelkezésére a…