Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Menczer: a baloldal ne hátráltassa a munkát álhírekkel!

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára arra kérte "a baloldalt és a sajtóját", hogy ha már "segíteni nem tudnak és nem is akarnak, legalább álhírekkel, félrevezetéssel ne hátráltassák a munkát".

Egy zsebnyomtató, ami nagy segítség lehet a munkánkban

A COLOP e-mark zsebnyomtatóval könnyűszerrel nyomtathatunk bélyegeket, címkéket, de QR és vonalkód generálására is képes.

Akad más munka is Drégelypalánk vezetése mellé

Nool
-
 Ma 09:00Belföld

Drégelypalánk új polgármestereként Rigó Dávid­nak az elmúlt esztendőben nem csak a falu vezetésének feladataival kellett megbirkóznia. A koronavírus miatt egy addig sosem tapasztalt helyzetben kellett helytállnia.

Digitális farm: a robotizáció jelenthet megoldást a munkaerőhiányra

Kína mezőgazdasága is számos problémával küzd. Csökkent a gabonatermesztés iránti lelkesedés, a világ legnépesebb országának vidéki területeinek társadalma egyre öregebbé válik, így új, fiatal munkaerőre égető szükség lenne a zavartalan termeléshez.

Sallai Roland Európa legjobb formában lévő csapatával utazik a BL-győztes Bayern Münchenhez

Origo
-
 Ma 08:16Foci

Vasárnap találkozik egymással a két csapat a Bundesligában.

Pásztor Anna a hitelét fizette ki a Dancing with the stars-os gázsijából - Őszinte vallomás

Life
-
 Ma 08:11Bulvár

Pásztor Anna őszintén elmesélte, mire költötte a Dancing with the start-ban kapott gázsiját.

Elkezdődött a munka, túl van az első edzőmeccsen a HFC

A labdás gyakorlások mellett fontos szerepet kapott az erőnléti edzés is, a héten négy alkalommal is készültek a játékosok.

Élete munkája két vitrinben!

Feol
-
 Ma 07:15Megyei

„Ha meg akarja tanulni a vasutat, Ferencvárosban kell kezdenie. A Fradi az ország legnagyobb pályaudvara; ha leállna, megbénul az egész magyar vasút Záhonytól Hegyeshalomig…”

Munkahelyeket véd a felére csökkentett iparűzési adó

A kis- és középvállalkozások, az egyéni vállalkozók iparűzési adóját január 1-jétől a felére csökkenti a kormány a gazdaságvédelmi akcióterv eszközeként. Utánanéztünk, hogyan érintheti ez Eger költségvetését.

L. Szabó Erzsébet: a munka nagyon éltet

Beszélgetés L. Szabó Erzsébet Munkácsy-díjas üvegtervező iparművésszel. • Miért pont az üveg?  Nagyon érdekes, mert már általános iskolában is a tanáraim mondták, hogy Erzsi, rajzolnod kell! Nagyon jó rajztanáraim voltak. Üllőn laktam, és 1950-től jártam a Török Pál utcai művészeti gimnáziumba. Ott még akkor nem volt üvegszak,…

Elképesztő munkát végeznek a tengeri füvek

Így a műanyagszemét távozik a tengerből.

Így végezheted jobban a munkádat otthonról

Otthoni munkavégzés mesterfokon.

Így végezheted jobban a munkádat otthonról

Otthoni munkavégzés mesterfokon.

Shane Tusup segíthet magasabb szintre jutni a szexi magyar teniszcsillagnak – A közös munkáról vallott Stollár Fanny

Blikk
-
 Tegnap 20:06Sport

Shane Tusup segíthet magasabb szintre jutni Stollár Fanny (22) teniszezőnek. A volt feleségét, Hosszú Katinkát úszóedzőként három olimpiai bajnoki címhez segítő amerikai szakember december óta dolgozik együtt a sportolónővel. A tréner szerepvállalása vajon meghozhatja az áttörést pályafutásában?

Dömötör Csaba: Szeptemberig is maradhatnak a korlátozások, ha nem érkezik több helyről vakcina

A magyar orvosok csak olyan vakcinával oltanak, amit a magyar egészségügyi hatóságok biztonságosnak ítélnek és amit Magyarországon kívül más országban is használnak – mondta szombati videóközleményében a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.