Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

GTA Online: Bőkezűen osztogatja a Rockstar a különböző bónuszokat

IGN
-
 Ma 12:39Gaming

Ezen héten olcsón egyszemélyes hadsereggé válhatunk a GTA Online-ban, amit a játék freemode káosza meg is követel a játékosoktól.

Lehetségessé válnak a ballagások, hamarosan jön róluk a kormányrendelet

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatójának ideje alatt beszámolt pár olyan intézkedésről is, amik a tanév hátralévő részére vonatkoznak.

Nyaralni ugyan lehet menni, de nem lesz olcsó – ekkora drágulással kell számolni

Akár 10-15 százalékos áremelkedéssel is számolhatnak azok, akik külföldi üdülőparadicsomban tervezik a nyaralásukat – derül ki az Atv összeállításából. Horvátország és Magyarország elfogadja egymás védettségi igazolványait, vagyis szabadon mehetnek a horvát tengerpartra a beoltott magyarok. Ilyen megállapodás eddig Szerbiával,…

Hétfőn újra suli, lehet ballagás és tanévzáró

Az alsó tagozat után a többi oktatási intézmény is kinyit a jövő héten. Lehet sportolni és egynapos osztálykirándulásra menni. A végzősöknek jó hír, hogy idén rendezhetnek ballagásokat.

„Hogy lehettek ennyire pofátlanok?” – Teljesen kiborult Young G

Ripost
-
 Ma 12:20Bulvár

Young G nehéz időszakon megy keresztül, és még a követői közül is többen belerúgnak. Teljesen kiakadt!

Május 25-e után ballagást is lehet tartani

vg.hu
-
 Ma 12:17Karrier

Ahhoz, hogy az idei tanév eredményes legyen fontos, hogy az az öt hét, ami még hátra van az a jelenléti oktatás keretében történjen.

Operatív törzs: szabad a ballagás és az osztálykirándulás

No vakcina, no party – a fiatalokat is arra kérik, hogy oltassák be magukat.

Fenyő Iván fájdalmas vallomása: “Lehet, hogy örökre egyedül maradok”

Szembenézett a magánnyal és elfogadta sorsát Fenyő Iván: talán soha nem talál rá az igazira és egyedül éli le az életét. A gyengébb nem körében roppant népszerű színművész erről a Life TV-n ma este 22 órakor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén beszélt. Ezzel őszinte meglepetést okozott a házigazdának, hiszen Ivánról…

Idén lehet tartani iskolai ballagást

Egynapos tanulmányi kirándulást is szervezhetnek az iskolák. Budapest agglomerációjában a szennyvízben mért víruskoncentrációban „lát mozgást” az operatív törzs, de az országos átlag csökkenő.

Május végén már meg lehet tartani az elmaradt ballagásokat

Eduline
-
 Ma 11:54Karrier

Május 25-e után meg lehet tartani a ballagásokat, az április végén-május elején elmaradt középiskolai ballagásokat is - mondta Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár pénteken.

Oszlopnak hajtott egy autó Hódmezővásárhelyen

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Hódmezővásárhelyen, a Makói Országúton. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsit, amely kismértékben zavarja a forgalmat.

Oszlopnak hajtott egy autó Hódmezővásárhelyen

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Hódmezővásárhelyen, a Makói Országúton. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsit, amely kismértékben zavarja a forgalmat.

Mi lehet az oka, hogy a magyar tőzsde alulteljesít, a román pedig annyira felül?

Az Accorde Első Román Részvényalap és a mögöttes tőzsde szépen túlteljesítette a régió többi részvénypiacát. Miért lehet ez? Miért maradnak meg a cégek jobban az egyik tőzsdén, mint a másikon? Mitől mehet még tovább a szomszéd részvényindexe? Mi most az egymillió dolláros kérdés a román piacon? Interjú.

A The Economist szerint Karácsony jó jelölt lehet Orbánnal szemben

168.hu
-
 Ma 11:47Belföld

A főpolgármester azt mondta, mikor a különbségeiket sorolták, hogy „Orbán alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok”. Ezt utólag azonban már bánja. 

Ma éjfélig lehet aláírni a székely uniós kezdeményezést

Éjfélkor lejár a Székely Nemzeti Tanács által a nemzeti régiók védelmében indított európai polgári kezdeményezés aláírásgyűjtése.