Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Négy figyelmeztető jel – november a Nemzetközi Tüdőrák Hónap

A tüdőrák alattomos betegség, hiszen korai szakaszában nem, vagy alig okoz tüneteket. Ha viszont már tüneteket észlelünk, akkor azonnal cselekedni kell. Éppen ezért megelőzéssel lehet leginkább a tüdőrák kockázatát csökkenteni. Ijesztő adatok a tüdőrákról A rákbetegségek közül világviszonylatban a tüdőrák a leggyakoribb – az összes…

Összeütközött két gépkocsi az M3-as autópálya belváros felé vezető oldalán

Összeütközött két gépkocsi kedd délelőtt Budapest XV. kerületében, az M3-as autópálya belváros felé vezető oldalán, a Széchenyi úti felüljáró alatti szakaszon. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Ma kezdődik a Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

Többtucat programmal, filmekkel, beszélgetésekkel, kísérőprogramokkal startol a fesztivál, melyet ebben az évben online tartanak meg, így a programok az egész országban elérhetők.

Demokratikus Koalíció: Túl a négyezren az elhunytak száma

Mert bár a kormány elesett a vírus elleni harcban, az országnak, nekünk, magyaroknak ki kell tartanunk.

Száz autó rohad egy elhagyott kereskedésben

Alighanem ez a legfurcsább elhagyott kereskedés, amit nem más hozott ilyen helyzetbe, mint a márkahűség.

Újabb könnyítést kaptak a budapesti autósok

Az éves budapesti parkolási engedélyek 2021 január vége helyett március végéig lesznek érvényesek - erről Karácsony Gergely döntött.

25 százalékkal kevesebb osztalékot fizettek a cégek Európában a harmadik negyedévben

A koronavírus-válság miatt éves összevetésben gyakorlatilag mindenütt kétszámjegyű volt a csökkenés, kivéve az USA-t, ahol csak 5,4 százalékos. Kínában pedig még több pénzt is vettek ki a cégekből, mint tavaly ilyenkor, 3,3 százalékkal.

Nemzetközi Tüdőrák Hónap – Négy figyelmeztető jel

A tüdőrák alattomos betegség, hiszen korai szakaszában nem, vagy alig okoz tüneteket. Ha viszont már tüneteket észlelünk, akkor azonnal cselekedni kell. Éppen ezért megelőzéssel lehet leginkább a tüdőrák kockázatát csökkenteni. November a nemzetközi tüdőrák hónap. Ijesztő adatok a tüdőrákról A rákbetegségek közül világviszonylatban…

Négy válogatottban is feltűnhetnek NB I-es játékosok a jövő nyári foci-Eb-n

A magyar bajnokság több futballistát adhat a tornára, mint a szlovák vagy a horvát.

Súlyosan megsérült egy gyalogos nő Szabadkígyóson, elütötte egy tolató autó

Szabadkígyóson közlekedési balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök. Szabadkígyóson, az Ókígyósi úton 2020. november 23-án, 10 óra 45 perc körül egy tolató személygépkocsi gyalogost ütött el. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai…

Ismét a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderét

A legnagyobb elektromosautó-flottával készülnek a reptéri forgalom ellátására.

Kigyulladt egy autószerelő műhely Pilisvörösváron

Egy autószerelő műhely és környezetében lévő, nagy mennyiségű autógumi lángol Pilisvörösváron, a Szent László utcában. A fővárosi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók három habosított sugárral körülhatárolták a lángokat. A helyszínre füstmérgezés gyanúja miatt mentőt is kértek.

Autós üldözés: bedrogozott fiatal sofőr próbált meglépni a rendőrök elől

A fiatal autóst ellenőrzés céljából akarták megállítani a rendőrök, de ő inkább gázt adott és megpróbált előlük meglépni. A rendőrök perceken keresztül üldözték az autóst, aki végül járművét hátrahagyva futva próbált elmenekülni a mezőn. Az autós üldözésről készült fedélzeti kamerás felvétel a rendőrség Facebook-odalán tekinthető meg. A férfit…

Felborult egy autó Sámsonháza közelében

A Salgótarján felé vezető úton forgalmi akadályra kell számítani.