Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A digitalizáció terjedése átalakítja a magyar autóipari beszállítókat is

Portfolio
-
  Ma 13:30 Gazdaság

Komoly lehetőségek vannak a digitalizációs lehetőségekben a vidéki kis-és középvállalkozói gyártásban – mondta el Barta Balázs, a PBN ügyvezetője az Automotive Hungary autóipari beszállítói vásáron rendezett Mesterséges Intelligencia és Autóipar c. konferencián.

a felfújt karú orosz ketrecharcosnak állt, hiba volt

NSO
-
  Ma 13:27 Sport

Manapság, 2019 végén már igazán őrültnek kell lenni ahhoz, hogy a testépítők körében jól ismert, és már rég elátkozott szintololajat használja valaki. De ha valaki ehhez elég őrült, akkor azon már meg sem lepődünk, ha azt gondolja, ettől erős is lesz…

Egyszerűsíti az autókon futó Android alkalmazások fejlesztését a Google

Prog
-
  Ma 13:15 Mobiltech

A Google hétfőn egy olyan új fejlesztést jelentette be, ami jelentős mértékben egyszerűsíti a kifejezetten autókon, illetve autókban történő működésre tervezett alkalmazások készítését a programozók számára. A cég ugyanis elérhetővé tett egy olyan, frissített Android Automotive OS emulátort, amivel immár teljes mértékben lehet tesztelni az…

Két tonna élelmiszert csempésztek az ukrán határon

Két tonna csempészáru került elő egy menetrend szerinti buszjáratból, írja

Liberális kettős mérce: mítosz vagy valóság?

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:09 Külföld

Nem a szilárd meggyőződésen van a hangsúly, hanem azon, hogy ezeket a “hitelveket” ostorként csattogtassák mindazok felé, akik nem értenek velük egyet.

Füstölt egy autó motortere Kisújszálláson

A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral visszahűtötték.

Két hónappal a szexben úszó jachtkirándulása után a győri gyerekfesztivál fővédnökeként, kedves hajóskapitányaként b…

A győri ellenzék polgármester-jelöltje, Glázer Tímea már egy héttel a választás után feltette a költőinek szánt kérdését a szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsoltnak: Hogyan nézhetne a szülők szemébe egy tanévnyitón? 

Nem ismerte be tettét az ózdi kettős gyilkosság vádlottja

Blikk
-
  Ma 12:42 Baleset-bűnügy

Október 22-én tartott előkészítő ülést a Miskolci Törvényszék annak az ózdi férfinak az ügyében, aki a vád szerint előbb az élettársát akarta megölni, majd a nő segítségére siető nevelt gyermekei életét oltotta ki.

Drámaian terjednek az elektromos autók, de az olajnak nincs vége egyik napról a másikra

Portfolio
-
  Ma 12:42 Gazdaság

Az éghajlatváltozás megfékezése nincs azon a pályán, ami szükséges lenne, a világ széndioxid-kibocsátását nullára kell csökkenteni, ahhoz viszont forradalmian új technológiai megközelítésekre lenne szükségünk, mondta el a Portfolio-nak Varró László, a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) vezető közgazdásza, aki szerint, ha jönnek a robotautók,…

Így utaztasd a kutyádat biztonságosan az autóban

Dívány
-
  Ma 12:40 Életmód

Szakértő mondják el, hogyan lehettek mindketten a legnagyobb biztonságban.

Videó: „Ha a pofátlanságért járna csillagos ötös, akkor ez a nyíregyi sofőr akár kettőt is kaphatna”

Szon
-
  Ma 12:31 Belföld

Érdekes videót kaptunk – írta a Levadászva szerkesztője. – Ugyan, kivel ne fordult volna még elő, hogy visszafordult a jelzőlámpa alatt?

Ketrecben tartotta kislányát, akit egy vodkáért bárkinek odaadott

A most 12 éves kislány nem tud sem járni sem beszélni.

Füstölt egy autó motortere Kisújszálláson

A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral visszahűtötték. Füstölt egy személyautó motortere Kisújszálláson, a Piac utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral visszahűtötték a jármű motorját és áramtalanítottak. Az autóban nem tartózkodott senki.

Árokba hajtott és felborult egy autó Baranyában, a 6-oson

A mentők is a helyszínen vannak.   Letért az úttestről és árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a 6-os főúton, Pécsvárad térségében. Az esethez a pécsi hivatásos és a mecseknádasdi önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek áramtalanították a járművet. Egy embert kiemeltek a személyautóból és átadták a mentőknek. Az…