Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szájer Józsefen kívül két másik diplomata is részt vett a brüsszeli orgián

SzMo
-
 Ma 14:54Belföld

A magyar politikushoz hasonlóan ők is a mentelmi jogukra hivatkoztak, amikor a rendőrök igazoltatták őket.

Képtelenség békét tenni a két gyerek közt

NLC
-
 Ma 14:53Életmód

Két és fél év köztük a korkülönbség, és gyakorlatilag folyton ölik egymást. A testvérféltékenység hónapok óta mérgezi a napjainkat, és egyelőre nem látjuk a fényt az alagút végén, pedig tényleg mindenfélével próbálkozunk.

Kétszáz rászoruló egri családnak segített az Egységben a Városért Egyesület

A leginkább elesett embertársaink kaptak segítséget a köztársaságpárti összefogástól!

Elfogadták a törvényt: büntethető lesz az élelmiszerek kettős minősége a multiknál

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától, miután az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta a fogyasztóvédelmi törvény módosítását kedden, hívta fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm).

Gorsium: Magyarország egyik legjelentősebb római kori romterületén kétezer évet repülhetsz vissza a múltba

SzMo
-
 Ma 14:42Utazás

A sok dicsőséget és sok szenvedést is megélt településen rendkívül gazdag leletanyag került elő, melyből megismerheted a valaha itt élt emberek életét, hétköznapjait és ünnepeit is.

Pappas Auto 30 év szakértelem

NSO
-
 Ma 14:35Sport

Harmincéves jubileumát ünnepli Magyarország egyik piacvezető autókereskedése a Pappas Auto. A vállalat kimagasló szakértelmével, prémium autóival és országszerte több száz felkészült dolgozójával segíti ügyfeleit, partnereit közelebb vinni álmaik megvalósításához. A Pappas Auto nemcsak ügyfelei megváltozott igényeit igyekszik magas szinten…

Jövőre rendezik meg az első autóversenyt a Holdon

Persze „csak” távirányítású autók versenyeznek majd, de így is elég megdöbbentő az esemény. Különösen, hogy a Forma-1 legnagyobb nevei érintettek a tervezésben.

Nagy dobásra készül a magyarországi autóipari cég

Napi.hu
-
 Ma 14:21Belföld

Az eddigi próbaüzem után átállt a tömegtermelésre a GS Yuasa miskolci gyára. Az elektromos autókhoz lítiumionos akkumulátorokat gyártó japán cég borsodi üzeme jövő év közepére éri el a teljes kapacitását, amikorra az alkalmazottak száma megduplázódhat. A vállalat további befektetéseket is tervez.

Két méter hó is hullhat az Alpokban hétvégén

Mediterrán ciklon hoz nagymennyiségű csapadékot az alpesi országokba, 1500-2000 méter fölött sok hó várható.

Több mint kétmilliót csaltak ki az idősektől a trükkös tolvajok

A két férfi közüzemi munkatársnak adta mi magát, így jutottak be az idősek otthonaiba.

5 autót is megrongált Dorogon: 200 ezres nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

Az ismeretlen tettes Dorogon egy hónap leforgása alatt felgyújtott egy pótkocsit, megrongált több vontatót, valamint öt személygépkocsit.

Egy autó szélvédőjén vezette le a feszültséget a debreceni férfi

Debrecen – Az egyenruhások a helyszínen elfogták azt a férfit, aki ököllel betörte egy parkoló autó szélvédőjét.

Koronavírus: idén kétséges, hogy lesz-e roham a plázákban

A koronavírus-járvánnyal megváltozott az emberek hétköznapi rutinja és ez minden bizonnyal hat a karácsonyi vásárlásokra is. Habár az üzletek a mostani szabályozás szerint este hétig nyitva vannak, idén az ünnepi bevásárlásokban minden eddiginél hangsúlyosabb lesz az online kereskedelem.

Elképesztő autóátírási trükk Magyarországon

Több mint háromszázrendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy nő és egy férfi, valamint nyolc bűntársuk ellen. Autók átírásával trükköztek.

Gyíkhíd épült Indiában egy forgalmas autóút fölött

Egyedülálló hidat építettek indiai szakemberek egy forgalmas főút fölött, hogy segítsenek a hüllőknek és más kis állatoknak az átkelésben. A hegyvidéki Uttarkhand államban emelt 27 méteres “ökohíd” a világon elsőként bambuszból, jutából és fűből készült – írta a helyi lapokra hivatkozva a BBC hírportálja. A Najnitalba, a forgalmas…