Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha te is imádtad ezt a mesét, akkor ez az óra neked ketyeg

Vezess
-
 Ma 15:33Életmód

Egyetlen ilyen Dragon Ball Z és One Piece ihletésű karóra van az országban, amit most bárki megnyerhet.

Árokba hajtott egy autó Ceglédnél

Árokba hajtott egy személyautó Cegléd határában, a Törteli úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. A helyszínre várják a mentőket.

Fehérváron parkoló autó katalizátorát akarták ellopni, vádemelés lett belőle

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a testvérpárral szemben, akik Székesfehérváron egy parkoló autó katalizátorát akarták ellopni.

Zebrán ütött el egy édesanyát és két gyermekét egy kisbusz Kecelen

Az anya babakocsit is tolt, de amikor látta, hogy csúszik feléjük az autó, a babakocsit átlökte az úton, így a benne lévő picinek nem esett baja.

Elfogta a rendőrség a márkaspecialista autótolvajt

Fordult a szerencse, többé nem bosszanthatja az autók tulajdonosait a Fordokra szakosodott tolvaj.

Körfűrésszel estek az autónak a XV. kerületben

Bár megpróbáltak elmenekülni, végül mégis kattant a bilincs a kezükön azoknak a tolvajoknak, akik egy akik egy parkoló autó katalizátorát próbálták meg ellopni.

Árokba csapódott egy autó Kiskőrös közelében

Egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról majd árokba csapódott. Elsődleges információink szerint a sofőr súlyosan megsérült. Egy Audi személyautó Kiskőrös felől tartott Kecel irányába, amikor a várost elhagyva, egy balkanyar után a vizes, csúszós útburkolaton többször megpördült, majd egy híd betonkorlátját…

Két férfit mentettek ki egy égő házból a kerületi rendőrök

Csütörtök éjjel 11 óra körül kaptak bejelentést a rendőrök arról, hogy Pestszentlőrincen kigyulladt egy családi ház, amiben feltehetően két személy tartózkodik – írta meg a honlapján a rendőrség.A XVIII. kerületi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársai öt perc alatt a helyszínre értek. A tűz egy családi ház zárt teraszán keletkezett,…

Autókereskedők: túl sokáig tart az import kocsik forgalomba helyezése

A külföldről importált autók magyarországi forgalomba helyezése az év végére szinte ellehetetlenült: az első műszaki vizsgáztatás várakozási ideje országos szinten meghaladja az egy hónapot, Budapesten pedig a kettőt - közölte a Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesülete (MGOE).

Kalandos úton lett jogosítványa Verstappennek

Formula
-
 Ma 15:07Bulvár

Sosem szerette, ha apja elvitte autót vezetni, mert utálta a botváltót. Jogosítványt szerezni is csak édesanyja unszolására ment el, és sikerült kifognia egy szigorú vizsgabiztost, ráadásul hibákat is elkövetett a forgalmin.

Püspöki köszöntő –Két államtitkár köszöntötte a frissen kinevezett pécsi püspököt

Orbán Viktor miniszterelnök levelét olvasta fel, majd köszöntötte dr. Szabó Tünde és Soltész Miklós államtitkár, a Nyíregyházától búcsúzó új pécsi püspököt, Felföldi Lászlót.

Combra tévedt kéz miatt vert meg brutálisan két férfi egy nőt, majd meztelenül kidobták az utcára

Zlatica Antalová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a nő és a két férfi együtt iszogatott egy lakásban, amikor a nő megérintette a 24 éves férfi combját. Ő részegségében azt hitte, hogy a másik, 27 éves férfi molesztálja őt. A fiatalabb férfi később a rendőröknek elmondta, hogy a közte és a másik fickó között kialakult nézeteltérés vége az le

Égő házból mentettek ki két férfit a rendőrök

Pestszentlőrincen egy cigarettacsik okozhatta a tüzet.  

Két autó csattant egymásnak Szentesen

Nagy a dugó a Szűrszabó Nagy Imre utcában.