Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már online is lehet autót vásárolni

Jelenleg az online vásárlásokat részesítjük előnyben életünk megkönnyítése céljából: megszokottá vált, hogy házhoz rendelünk élelmiszert, háztartási kellékeket, kozmetikumokat, elektronikai eszközöket. Ám a nyugati országokban már teret hódít a digitális térben való autóvásárlás is. Elsőre talán kicsit meghökkentőnek tűnik, de az…

Közel kétmillió adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már Magyarországra

A cég azt ígéri, hogy áprilisban további egymillió adagot szállítanak.

Oszlopnak ütközött egy autó a X. kerületben

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest X. kerületében, az Óhegy utca és a Kőér köz kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, akik megszüntették a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott egy autó a 811-es úton Pátkánál

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a 811-es út 11-es kilométerénél, Pátka térségében. A helyszínre riasztott székesfehérvári hivatásos tűzoltók a kerekeire állítják a gépkocsit.

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra – közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-vel.

A Fideszben két új szóvivőt neveztek ki

Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője és Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára ezentúl Fidesz szóvivői feladatokat is ellátnak, áll Hollik István, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség kommunikációs igazgatójának közleményében. Horváth László 1990 óta többször volt országgyűlési képviselő…

Dráma: édesanyja halála után két nappal vitte el a korona a 23 éves kiskunhalasi világbajnokot

Fekete Patrikot 23 évesen győzte le a ragály. A kiskunhalasi világbajnok édesanyja szintén Covid-19 fertőzésben halt meg.

Az elektromos autók a legolcsóbban üzemeltethető járművek

Most egy amerikai hivatal készített egy alapos kimutatást arról, hogy mikét alakul 24 000 km távlatában a fenntartási költség egy e-autónál

Eddig közel kétmillió Pfizer-vakcina érkezett hozzánk

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra - közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-vel.

Még két napig várja a Nav az Sms-eket

Az szja-bevallási tervezeteket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mindenkinek automatikusan elkészíti. Akinek azonban nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérnie kell a tervezete postázását, ha szeretné papíralapon megkapni.

A Bakonyban már szakad a hó, több busz és autó is elakadt

A Hárskút felé vezető úton megbénult a közlekedés a havazás miatt.

Két kultikus előadás a Vígstreamházban – Mikve és A revizor

Az elmúlt két évtized két kultikus Vígszínházi előadását, a Mikvét és A revizort lehet hamarosan megtekinteni online formában. Gogol zseniális komédiája, A revizor szatirikus és groteszk kép a korrupció álnok rendszeréről, amelyben az egyéni...

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra – közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-vel.

Hiába viszik orvoshoz, senki sem tud rajta segíteni: akár két hetet is átalszik a tini Csipkerózsika

Blikk
-
 Ma 18:45Külföld

Egy ritka és rejtélyes betegség miatt akár tizenhárom napot is képes egyhuzamban aludni az élő Csipkerózsika, Echa (17).