Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Robbanás Bejrútban: megszólalt egy magyar nő, akinek egy közeli ismerőse is életét vesztette

A kedden történt bejrúti robbanás után még mindig több ezer család nem tudja, mi történt a hozzátartozóikkal. A balesetben egy négynapos újszülött is megsérült, a szülők próbálták védeni gyermeküket, de mint mondják, az egész pillanatok alatt történt.

Müller Cecília Röszkén: Magyarország járványhelyzetét veszélyezteti az illegális migráció

Közös sajtótájékoztatót tartott az országos rendőrfőkapitány-helyettessel Müller Cecília Röszkénél, a szerb-magyar határon fekvő kerítésnél csütörtök délelőtt.

Brutális jégeső: barackméretű jégdarabok potyogtak az égből Magyarbánhegyesen

Óriási pusztítás. Hatalmas pusztítást okozott a szerda esti vihar Magyarbánhegyesen, a helyiek beszámolója szerint kajszibarack méretű jégdarabok potyogtak az égből. A szerdai vihar akár több tízmilliós károkat is okozhatott a helyi temetőben, ahol rengeteg sír megrongálódott. A vihar és a velejáró eső, illetve szél házak tömkelegéről tépte le a…

Komjáthi: munkások, színészek, zenészek fogják leváltani a kormányt

Hírklikk
-
  Ma 21:35 Választás

„El vagyok keseredve amiatt, hogy egyre rosszabb az embereknek, de mégsem fognak össze azért, hogy egységesen lépjenek fel. Bár az önkormányzati választásokon megmutatkoztak, s azt remélem, hogy a munkások, színészek, zenészek el fognak menni leváltani a kormányt ’22-ben” – mondta Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke. A…

Példamutató magyar települések - Így harcolnak a klímaváltozással

Ecolounge
-
  Ma 21:18 Életmód

Aszályok, árvizek, hőhullámok – a klímaváltozás okozta szélsőséges időjárási jelenségeket és következményeit a városokban és a vidéken élők egyaránt a bőrükön érzik. Az előrejelzések szerint ezek egyre gyakoribbá válnak, és súlyosan érintik a hazai településeket. Léteznek azonban olyan megoldások, melyekkel költséghatékony és…

Magyarországi stadionjelöltek

Magyarország is azon négy ország (Lengyelország, Görögország, Ciprus) között szerepel, amely felajánlotta stadionjait azoknak a csapatoknak, amelyeknek a vírus miatt semleges pályán kell játszaniuk Bl- és El-selejtezői­ket.

Magyar dropshipping megoldás. A Minner ötlete a valóságban

Minner
-
  Ma 21:17 Cégvilág

Terméket árulni online úgy, hogy valójában a termék nincs is nálad, sőt készleten is egy másik cégnél van, és a kiszállítást is más intézi, neked csak a marketinggel kell foglalkozni? Ez a dropshipping, amit itthon nagyon nehéz volt eddig megvalósítani, mert kevés olyan cég volt, aki ezzel foglalkozott. Nemzetközi cégektől pedig a vevő több…

Magyar mentősök is segítenek a bejrúti robbanás után

ATV
-
  Ma 21:17 Belföld

Négyfős orvoscsoport indul pénteken Bejrútba, hogy segítsenek a robbanás utáni mentésben. A Külügyminisztériummal közösen szervezték a csoportot, melynek tagjai napközben elkezdték összeállítani a szükséges felszerelést. A tervek szerint a robbanás után megtalált túlélők szállításában és ellátásában működnek majd közre.

Tetőt tépett le, sírokat rongált meg a vihar: kajszibarack méretű jég hullott az égből Magyarbánhegyesen

Hatalmas pusztítást okozott a szerda esti vihar Magyarbánhegyesen, a helyiek beszámolója szerint kajszibarack méretű jégdarabok potyogtak az égből.

A magyar baloldal külföldi segítséggel jutna hatalomra

Magyar Nemzet
-
  Ma 20:57 Belföld

Cseh Katalin javaslata a magyar szuverenitás csökkentéséről és a Momentum hatalmi pozícióiról szól.

Elégedett szezonjával a Lugano magyar hátvédje

Sport365
-
  Ma 20:54 Foci

Várja a behívót Marco Rossi szövetségi kapitánytól.

Megszólalt egy libanonban élő magyar nő is a robbanásról

24.hu
-
  Ma 20:50 Külföld

Egy ismerősét gyászolja, akinek eltűnt a lakása a robbanásban.