Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 148 hír

Lekapcsolták egy nemzetközi bűnbanda tagjait, akik 215 milliós(!) kárt okoztak

Az esztergomi rendőrök kitartó nyomozásának köszönhetően négy férfi került letartóztatásba, akik nemzetközi csalássorozatot követtek el egy bűnszervezet tagjaiként. Emellett további öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök az ügyben.

Az amerikai szenátus igazságügyi bizottsága megszavazta Amy Coney Barrett jelöltségét a legfelsőbb bíróságba

Az amerikai szenátus igazságügyi bizottsága csütörtökön megszavazta Amy Coney Barrett jelöltségét az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi legfelsőbb bíróságba. A bizottság 12 republikánus tagja egyhangúlag megszavazta Coney Barrett bírói jelöltségét, a demokrata párti szenátorok bojkottálták a szavazást, nem is jelentek meg a…

Hétfőn szavaznak Amy Coney Barrett jelöltségéről az Usa legfelsőbb bíróságba

A bizottság 12 republikánus tagja már csütörtökön egyhangúlag megszavazta Coney Barrett bírói jelöltségét, azonban a demokrata párti szenátorok bojkottálták a szavazást, nem is jelentek meg a voksoláson.

Életfogytiglanra ítélték a zsámboki emberölés elsőrendű vádlottját

A másodfokú ítélet enyhített a büntetésen. Jogerősen életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön azt a fiatal férfit, aki három évvel ezelőtt a Pest megyei Zsámbokon megölt egy 88 éves nőt – tette közzé a bíróság a honlapján. Az eljárás adatai szerint a többszörösen büntetett előéletű férfi 2017. október 15-én ittasa

Farkas Örs: „házhoz ment a pofonért" a Jobbik a bíróságra

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivőjének közlése szerint, „házhoz ment a pofonért a Jobbik a bíróságra".

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték a zsámboki gyilkosság vádlottját

Jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték a zsámboki gyilkosság vádlottját, legkorábban 30 év múlva szabadulhat. Az ügyészség szerint 3 éve brutális kegyetlenséggel végzett egy 88 éves, ágyhoz kötött asszonnyal a Pest megyei településen. Vascsővel ütötte a fejét, majd közösült is vele. 

Farkas Örs: Házhoz ment a pofonért a Jobbik a bíróságra

A szóvivő a Facebook-oldalán emlékeztetett arra: tavaly a Jobbik Magyarországért Mozgalom beperelte.

A bíróságon győzte le a Jobbikot Farkas Örs

Házhoz ment a pofonért a baloldali párt.

Életfogytiglanra ítélték a zsámboki emberölés elsőrendű vádlottját

Jogerősen életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön azt a fiatal férfit, aki három évvel ezelőtt a Pest megyei Zsámbokon megölt egy 88 éves nőt – tette közzé a bíróság a honlapján. Az eljárás adatai szerint a többszörösen büntetett előéletű férfi 2017. október 15-én ittasan bemászott egy zsámboki családi házba,…

Farkas Örs: „házhoz ment a pofonért” a Jobbik a bíróságra

Tavaly a Jobbik Magyarországért Mozgalom beperelte Farkas Örsöt.

Érdemkeresztet kapott az esztergomi tárogatóművész, akinek játéka minden magyart megérint

Kemma
-
  Ma 16:21 Belföld

Fehér László tárogatóművész, pedagógus részére adtak át „Magyar Arany Érdemkereszt” kitüntetést október 22-én az esztergomi városháza üléstermében.

Farkas Örs: Házhoz ment a pofonért a Jobbik a bíróságra

Ha már nem fognak elnézést kérni az elmúlt másfél év pereskedése és álszent okoskodásuk miatt, legalább azt megtehetnék, hogy tisztességesen tájékoztatják a közvéleményt a párt állapotáról.

Lecsaptak a zsaruk: nemzetközi bűnszervezet tagjait fogták el Esztergomban

Az esztergomi rendőrök kitartó nyomozásának köszönhetően négy férfi került letartóztatásba, akik nemzetközi csalássorozatot követtek el, bűnszervezet tagjaiként. Emellett további öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök az ügyben.