Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Merkely Béla: Május közepén már lényegesen jobb lesz a helyzet

A Semmelweis Egyetem rektora szerint azonban a számok még jelentősebben emelkednének, és a kórházi ellátás színvonalát is befolyásolnák, ha nem lépnénk időben a szigorítás felé.

Az MU legjobbjára nagyon ráférne már a pihenés, a válogatott szünet alatt megkaphatja

Eurosport
-
 Ma 22:11Foci

Solskjaer nem nagyon vesződött azzal, hogy rotálja legjobbját, a brit karanténszabályok azonban a kezére játszhatnak.

Budapesti fürdőgyógyászatok: mégsem nyitnak március 16-án

Elhalasztják a március 16-ra beharangozott nyitást.

Előzetesben marad Belivuk?

A rendőrség közzétette, hogy a Belivuk nevéhez fűződő bűnszövetkezet tagjai gyilkoltak, kábítószer-kereskedelemmel, zsarolással foglalkoztak, embereket raboltak el, kínoztak és csonkítottak meg.

Véget ér a korán jött tavasz: lehűlés jön, havazhat is az első márciusi hétvégén

Pénteken hidegfront érkezik, aminek hatására téliesebbre fordul az idő az első tavaszi hétvégére. Főként a hegyekben havazhat is, és lehűl a levegő: a maximumok jellemzően 10 fok alatt maradnak, vasárnap hajnalban pedig néhol mínusz

Már nem fenyegeti összevonás a komáromi speciális iskolákat

Komárom. Annak ellenére, hogy a Nyitrai Tanügyi Hivatal nemcsak szóban, hanem írásban is kifejtette azt, hogy racionalizációs meggyőződése szerint a szlovák tannyelvű speciális alapiskola igazgatása alá vonná a magyart Komáromban, az elképzelésből – úgy tűnik – az összefogásnak köszönhetően semmi nem lesz. Legalábbis egyelőre.…

Van, ahol már megkezdték a vakcinaútlevél tesztelését

Liner
-
 Ma 21:48Külföld

New Yorkban korlátozott nézői létszám mellett újból kinyitottak a Madison Square Garden és a Barclays Center kapui, ezt pedig arra használták a hatóságok, hogy ellenőrizzék a látogatók átoltottsági státuszát.

Merkel pártja a saját hazájában nem szövetkezne olyanokkal, mint a Fidesz

Orbán Viktor kivonta a pártját az Európai Néppárt frakciójából, hogy elkerülje a kizárást. Orbán évek óta viszályokban áll az unióval, mert országában folyamatosan erodálja a demokráciát, de a konzervatív európai pártok egy csoportja újra és újra megvédte. Most ezt a védelmet elvesztette.

Gyerekkora óta imádja a botrányba keveredett Marylin Mansont ByeAlex

Blikk
-
 Ma 21:44Bulvár

Kitárulkozott: gyermekkora óta rajong Marilyn Mansonért (52) ByeAlex (36). A magyar énekes, aki különös stílusával és sokszor kritikus megnyilvánulásaival többször gerjesztett már vitát a rajongói körében, legújabb posztjával ismét megosztotta a követőit.

Májusig maradnak a járványügyi szigorítások - vallott Merkely Béla a pandémiás helyzetről

Ha nem lennének szigorítások, meredeken emelkedne a fertőzöttek száma, ezzel párhuzamosan az orvosi, kórházi kezelést igénylőké is radikálisan nőne - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora csütörtökön a köztévének az MTI szerint.

Közös dalt rakott össze Armin van Buuren és Alesso, aminek már remixe is van

Promotions
-
 Ma 21:41Zene

A két sztárproducer arra kér mindenkit, hogy hagyjon helyet egy kis szerelemnek is a szívében ezekben a járványos időkben.

Elítélték Siklósnagyfalú polgármesterét de más miatt marad dutyiban

Nem kell dutyiba mennie a siklósnagyfalui polgármesternek, bár költségvetési csalás miatt elítélték. Kosztics polgármester öröme azonban nem felhőtlen. Bár a mostani ügy miatt nem kell dutyiba mennie, de a volt polgármester egy másik csalási eset miatt előzetesben van. A településen új választás lesz, hisz a felfüggesztett büntetés miatt le kell…

Meghan Markle azt állítja, már nagyon sok mindent elvesztettek a királyi család miatt

A sussexi hercegnő szerint nem várhatja el a Buckingham-palota, hogy csendben maradjanak Harry herceggel, ha a palota maga is hozzájárult a róluk szóló hamis híresztelések fenntartásához.

Meghátrált a Contitech Makón, marad az eddigi szerződés

Szakszervezeti sikerrel zárult a kedd óta tartó határozatlan idejű sztrájk a makói gumigyárban.

Az Rmdsz is marad a Néppártban

A romániai magyar párt képviselői a frakciószabályzat módosítása ellen szavaztak, mondván az gyengíti a belső kohéziót.