Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 491 hír

Orbán Viktort csak még népszerűbbé teszi az EU ellenállása + videó

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:43 Külföld

Nigel Farage szerint csak idő kérdése, és az Európai Unió előbb vagy utóbb össze fog omlani.

Uniós pénzek nélkül Orbán, Janša és Vučić hatalma gyorsan összeomlana

Hírklikk
-
  Ma 15:12 Belföld

Az uniós támogatások jogállamisághoz kötését követelte Dacian Cioloș, az Európai Parlament Megújuló Európa frakciójának vezetője a portálon megjelent cikkében. „Múlt héten abban a kétes örömben volt részünk, hogy láthattuk, hogyan lép szövetségre Orbán Viktor magyar, és Janez Janša szlovéniai miniszterelnök, valamint Alexander…

Orban: nem lehet további lazításokat bevezetni

Romániában 777 új koronavírusos megbetegedést diagnosztizáltak az elmúlt 24 órában, és ezzel ismét megdőlt az egy nap alatt jegyzett megbetegedések csúcsa.

A hazai zenészek is teljesen kiakadtak Orbánra

Jogosan. Míg a focimeccseken akár 20 ezer ember is szurkolhat, addig az 500 fő feletti koncerteket valószínűleg még augusztus 15. után sem lehet megtartani.

Mutatjuk, hol adhatja le Keszthelyen Orbán hazug leveleit

Ez a lényeg
-
  Ma 14:21 Vélemény

A keszthelyi ellenzék folyamatosan gyűjti Orbán pénzszóró manipulációs íveit. Mutatjuk a pontos helyszíneket és időpontokat:

Magyarázkodnia kellett a portugál kormányfőnek, mert egyetértett Orbánnal

Azonnali
-
  Ma 14:21 Vélemény

António Costa sem szeretné, ha jogállamisági feltételhez kötnék az EU új hitelprogramját, de egészen más miatt, mint Orbán Viktor: a portugál miniszterelnök szerint ugyanis az értékekkel nem szabadna kereskedni és a pénzhez kötni őket.

Ludovic Orban: Emelni fogjuk a gyermekpénzt, de nem duplázzuk meg

Emelni fogják a gyermekpénzt, de egyelőre nincs szó arról, hogy megduplázzák, mert arra nincs anyagi fedezet- nyilatkozta Ludovic Orban miniszterelnök, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) csütörtöki vezetőségi ülését követően.

Orban: emelni fogjuk a gyermekpénzt, de nem duplázzuk meg

Maszol
-
  Ma 13:46 Határtalan

Emelni fogják a gyermekpénzt, de egyelőre nincs szó arról, hogy megduplázzák, mert arra nincs anyagi fedezet- nyilatkozta Ludovic Orban miniszterelnök, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) csütörtöki vezetőségi ülését követően.

Tiszta anyja Király Viktorék kisfia – Kolent először mutatták meg

A bébi gyönyörű, a szülei nem különben, a Story magazinban pedig nem csak a kis család fotóit nézegethetjük: az énekes egészen őszintén beszél arról, milyen az életük hármasban. Harcol a kisfia mosolyáért – vallja be a lapnak Király Viktor, de tudja, most kevés esélye van Kolennél. „Anyaszerelem van, ez természetes, ő az, akitől elolvad,…

Orbán Viktor több kérdésben is meghátrálásra késztette Angela Merkelt

A XXI. Század Intézet műsorában Deutsch Tamás EP-képviselő, Galló Béla, illetve Deák Dániel elemzők beszélgettek.

Orbánék lerombolják a jogállamot, miközben uniós pénzekkel tömik a zsebüket

Hírklikk
-
  Ma 12:14 Belföld

Az EU most már nem habozhat tovább, mert végképp elszalasztja a lehetőséget is, hogy Magyarországon és még néhány más államban véget vessen a nepotizmusnak, a közpénzek lenyúlásának.

XXI. Század Intézet: Orbán Viktor több kérdésben is meghátrálásra késztette Merkelt

Orbán Viktor politikai stabilitást jelent Közép-Európa számára, ami a németeknek gazdasági és politikai szempontból egyaránt rendkívül fontos – hangzott el a XXI. Század Intézet Mozgásban című online műsorában.

XXI. Század Intézet: Orbán több kérdésben is meghátrálásra késztette Merkelt

„Orbán Viktor politikai stabilitást jelent Közép-Európa számára, ami a németeknek is rendkívül fontos” + VIDEÓ.