Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 364 hír

Mit csinál majd Orbán, amikor meglátja az ellenfél mezét?

Orbán Viktor egyik kedvenc csapata, a MOL Fehérvár augusztus 27-én fogadja az Európa Liga selejtezőjében az ír Bohemiant.

Orbán mostani abszurd levele csak a fideszes szavazóknak szól

Hírklikk
-
  Ma 10:29 Belföld

„Régóta látjuk, hogy Orbán csak a saját közönségének játszik, ez a mostani – elég abszurd levele – is csak a fideszes szavazóknak szól, nem a társadalom egészének” – reagált megkeresésünkre Horn Gábor, akit arra kértünk, értelmezze azt a beszámolót, amit Orbán Viktor írt Kövér László házelnöknek arról, mit és hogyan sikerült elérnie a…

A Momentum Orbán példaképe ellen tüntetett Budapesten

Ez a lényeg
-
  Ma 10:21 Vélemény

A diktatúra és az elnyomás ellen tüntettek Fehéroroszország budapesti nagykövetsége előtt.

Kiderült, hogy van, amiben Soros György egyetért Orbán Viktorral

Ma 90 éves Soros György - a Népszavában megjelent interjúban az EU belső és külső ellenségeiről és a polkorrektségről is beszélt, amről egyébként nagyjából ugyanazt vallja, mint Orbán Viktor.

Soros György megszólalt és beleállt Orbánba

Ma kilencvenéves Soros György magyar–amerikai üzletember, akivel ennek alkalmából a Népszava készített egy riportot. A Népszavában közölt interjúban Soros György többek között azt mondja, a koronavírus okozta válság a legsúlyosabb a II. világháború óta. Az emberek zavarttá váltak, megrémültek. Olyan dolgokat tesznek, ami rossz számukra és…

Soros az EU-t érintő gondokról is beszélt: Orbánt sem hagyta ki

A 90 éves üzletember a Népszavának adott interjút a válságról, a Black Lives Matter mozgalomról és arról, hogy Trump "pökhendi szélhámos", aki csak "átmeneti jelenség".

Orbán újabb milliárdokat költ kormánykommunikációra a gazdaságvédelmi alapból

A kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatokra 7 milliárd forintot csoportosított át a kormány kedden a gazdaságvédelmi alapból, az idei költségvetésből.

Soros György: Orbán Viktor is az EU ellensége

24.hu
-
  Ma 08:33 Belföld

90. születésnapján elárulta, a nyílt társadalmak támogatójaként a politikai korrektséget politikailag inkorrektnek tartja.

Közép-Európába látogat az amerikai külügyminiszter, Orbánt és hazánkat azonban szándékosan elkerüli

Mike Pompeo Csehországba, Ausztriába, Szlovéniába és Lengyelországba is elutazik, hogy a régió és az Egyesült Államok kapcsolatairól egyeztessen.

Fideszes politikust nevezett ki Orbán a Nyíregyházi Egyetem új kancellárjának

Jelenleg kormánypárti önkormányzati képviselő és a városi Fidesz-szervezet elnöke, de korábban volt a város alpolgármestere is. Az Mfor.hu cikke szerint a napokban jelent meg a Magyar Közlönyben egy miniszterelnöki határozat, amely szerint Orbán Viktor új embert bízott meg a Nyíregyházi Egyetem kancellári feladataival 2020. augusztus 1. és 2023.…

Milyen képet vág Orbán Viktor, amikor meglátja Székesfehérváron az ellenfél mezét?

A menekültellenes miniszterelnök szembesül az Írországból érkező ellenfél menekülteket támogató mezével. Ínyenceknek való pillanat lesz. Vajon a sportcsatornának szabad lesz mutatnia az ellenfél mezét elölről? Augusztus 27-én lép pályára az Európa Liga selejtezőjében Székesfehérváron az ír Bohemian Orbán Viktor egyik kedvenc…

Szabad szemmel: attól tart az EU, Orbán blokkolhatja a diktátor Lukasenko elleni szankciókat

Az Unió egyelőre még öblögeti, miként alakítsa az autoriter rezsimmel való kapcsolatát.

Orbánéknak túl balos a német külügy

Népszava
-
  Ma 06:20 Belföld

A magyar kormány megkerülte a német diplomáciát és inkább alternatív fórumokon egyeztet az ottani kabinettel - értesült a Népszava.

Nettó 4 millió forintot visz haza havonta Süli János, aki Orbán Viktornál is többet keres, de alig költ valamire

Orbán Viktornál is többet keres, havi bruttó hatmillió forintot Süli János paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter – írja a Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Miniszterelnökség politikai vezetőinek juttatásairól közzétett dokumentumok alapján a Blikk.