Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 120 hír

Tüttő Kata: Az egyik cél, hogy kevesebb szemetet termeljünk

Magyar Narancs
-
 Tegnap 12:02Belföld

A 3000 fővárosi kuka leszerelése mögött nemcsak gazdasági okok állnak.

A Balaton-felvidéken is több száz köbméter szeméttől szabadították meg az erdőket

hírbalaton
-
 Tegnap 11:17Belföld

Az Agrárminisztérium irányítása alá tartozó erdőgazdaságok és nemzeti parkok területén folyamatos a hulladékmentesítés. Ennek keretében az állami erdőgazdaságok az őszi időszakban 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze az általuk kezelt erdőterületen a „Tisztítsuk meg az országot!” program keretében. Az erdészetek…

Rengeteg szemét gyűlt fel az erdőkben

Index
-
 Tegnap 08:57Tudomány

Nemcsak kommunális, hanem építési hulladékot is találni erdőben. Súlyos, akár letöltendő büntetés jár érte 2021 elejétől.

Illegális szemét és állatkínzás Iváncsán

Feol
-
 Tegnap 07:05Megyei

Mint megtudtuk, óriási illegális hulladéklerakót fedeztek fel a település határán – az önkormányzat a közösségi oldalán adott ki közleményt az ügyben.

275 millió dollárnyi bitcoin hever az egyik brit szemétlerakó mélyén

Liner
-
 Tegnap 02:12Külföld

Az Egyesült Királyságban informatikusként dolgozó James Howells 70 millió dollárt ajánlott fel a helyi önkormányzatnak annak érdekében, hogy kerítsék elő azt a merevlemezt, amit még 2013-ban dobott ki.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete Letenyén

Teljes terjedelmében égett egy egyszintes családi ház tetőszerkezete péntek késő délután a Zala megyei Letenye Rákóczi Ferenc utcájában. A tűzhöz a nagykanizsai hivatásos tűzoltók, a letenyei katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a letenyei önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik közös erővel, több oldalról támadva, három vízsugárral oltották el

Marosvásárhelyi szemétügy: jelentős túlszámlázást állapított meg a városháza a szolgáltató részéről

Székelyhon
-
 21.01.22 15:12Határtalan

Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala január 20-án értesítette a Sylevy hulladékszállító vállalatot, hogy bizonyos számlákat nem fognak kifizetni, mert hatalmas eltéréseket állapítottak meg a jelentett és a hulladéklerakónál ténylegesen lerakott szemétmennyiség között.

Szemétdíjra kérhetnek kedvezményt Sarkadon

Beol
-
 21.01.22 14:44Belföld

Továbbra is kaphatnak 100 vagy 50 százalékos kedvezményt a szemétdíjból a rászorulók Sarkadon.

Műalkotássá varázsolnák a Mount Everest szemetét

Ragazze
-
 21.01.22 12:36Életmód

A hegymászók mérhetetlen mennyiségű szemetet hagynak fenn, ezen változtatna a projekt.

Annyi a szemét a Mount Everesten, hogy kiállítást rendeznek belőle

Műalkotásokat készítenek a Mount Everesten begyűjtött hulladékokból Nepálban, majd a kész műveket ki is állítják egy galériában. A kezdeményezéssel fel akarják hívni az emberek figyelmét, hogy a világ legmagasabb hegye szinte már szemétlerakóvá vált, és ezt nem szabad annyiban hagyni.A 8848,86 méter magas hegyet és térségét az…

Halálra égett a saját házában – nem tudni, hogyan gyulladt ki

Kigyulladt egy családi ház belső tere és tetőszerkezete péntek reggel Tiszaszőlősön, a tűzben egy idős ember meghalt – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője. Németh Ádám elmondta: a Szarvas Sándor úti tűzesethez a tiszafüredi és a karcagi hivatásos tűzoltók érkeztek, akik eloltották…

Műalkotásokat készítenek a Mount Everestről lehozott szemétből Nepálban

A kezdeményezéssel arra akarják felhívni az emberek figyelmét, hogy nem szabad hagyni, hogy a világ legmagasabb hegye szemétlerakóvá váljon.

Hatvan köbméter illegálisan lerakott szemetet gyűjtöttek az Ipoly Erdő Zrt. munkatársai

Tiszta Jövő
-
 21.01.21 22:28Életmód

Nógrád és Pest megyei erdőkből 60 köbméter illegálisan lerakott szemetet gyűjtöttek és szállíttattak el az Ipoly Erdő Zrt. munkatársai decemberben, a munka ebben az évben is folytatódik - közölte az MTI-vel a balassagyarmati székhelyű társaság.