Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 230 hír

Ungár Péter: Az európai szolidaritás és az európai értékek

A koronavírus az elmúlt két napban megmutatta, hogy ez tényleg semmi más, csak egy gyermeteg mese.

A koronavírus megrengeti az egész Európai Uniót

Olaszország és Spanyolország több segítséget várna az Európai Unió­tól a járványhelyzetben.

A koronavírus megrengeti az egész Európai Uniót

A politikai-gazdasági válaszok hiányában Emmanuel Macron francia államfő már az Eu végét vizionálta az országvezetők csütörtök esti találkozóján.

Távozott a tévés, aki Trump-ellenes összeesküvés részeként beszélt a koronavírus-járványról

Magyar Hang
-
  Ma 09:18 Vélemény

Trish Regan és Fox útjai elváltak – jelentették be a felek. A társaság egyúttal jelezte, átcsoportosításokat hajtanak végre, hogy minél jobb hírszolgáltatást nyújtsanak a járványról.

Összesen 37 milliárd eurós támogatást biztosít az Európai Unió a tagállamoknak

HírTV
-
  Ma 08:22 Külföld

Magyarországnak összesen 2 ezer milliárd forintos összeg állna rendelkezésére.

25 év után távozik a Sony európai vezetője

GameStar
-
  Tegnap 18:15 Gaming

A videojátékos veteránnak számító Michael Denny nem szakít a játékiparral, mivel egy ismert fejlesztőstúdió tanácsadójaként folytatja pályafutását.

Afrikában az európaiakat okolják a járvány megjelenése miatt

Sok Afrikában tartózkodó európai számol be arról, hogy a kontinens országaiban atrocitás érte őket: helyi vádak szerint tömegesen fertőzik meg a környezetükben lévőket, írta meg a hvg.hu.

Európai Szolidaritási Testület - Önkéntes projektek

Pafi
-
  Tegnap 16:28 Gazdaság

A pályázattípus célja Az Európai Szolidaritsái Testület önkéntes projektei lehetővé teszik, hogy a civil célokat kitűző intézmények és szervezetek elhivatott fiatalokkal kerüljenek kapcsolatba és bevonják őket projektjeikbe. A projektek a szolidaritás nevében valósulnak meg, azzal a céllal, hogy a társadalmi kihívásokra reagáljanak, növeljék a közö

Európai Szolidaritási Testület - Gyakornoki tevékenység és munkavállalás

Pafi
-
  Tegnap 16:23 Gazdaság

A pályázattípus célja Az Európai Szolidaritási Testület foglalkoztatási projektjeivel lehetővé teszi, hogy 18-30 éves fiatalok gyakornokként vagy munkavállalóként egy szervezetnél vagy intézménynél szerezzenek tapasztalatokat, miközben társadalmi kihívásokra reagálnak. A projektekben kiemelt szerepe van a nem-formális úton történő…

Európai Szolidaritási Testület - Szolidaritási projektek

Pafi
-
  Tegnap 16:22 Gazdaság

A szolidaritási projektek célja, hogy az Európai Unió és az Európai Szolidaritási Testület elveit és értékeit figyelembe véve helyi, közösségi problémákra nyújtsanak megoldást, miközben lehetőséget adnak arra, hogy a 18-30 éves fiatalok kezdeményező készsége fejlődjön.

Deutsch: A Magyarországhoz hasonló országokat is segítse az Európai Bizottság!

A politikus hangsúlyozta, csütörtökön az Ep-képviselők elsöprő többsége támogatta a bizottság 37 milliárd eurót érintő javaslatát, amely az Európai Unió tagországainak mintegy egyharmadának, kevesebb mint a felének nyújt segítséget.

Így védekeznek egyes európai országok a járvány ellen

888
-
  Tegnap 15:33 Külföld

A koronavírus-járvány elleni védekezés értelmében több nyugat-európai ország is különleges jogrendet állított fel, melynek keretében veszélyhelyzetet hirdettek ki többek között Finnországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban és Portugáliában – derült ki a Századvég Alapítvány elemzéséből.

Egyetlen fillér plusz forrást sem jelent az Európai Bizottság javaslata

Deutsch Tamás elmondta, javasolják, hogy az Eb azokon a területeken is nyújtson előfinanszírozást, ahol a tagországok még nem kötötték le teljes egészében a rendelkezésre álló uniós forrásokat.

Deutsch: A Magyarországhoz hasonló országokat is segítse az Európai Bizottság!

hirado.hu
-
  Tegnap 14:52 Belföld

Az EP-nek a jelenlegi helyzetben is a jogállami körülményeknek megfelelően kell működnie.