Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 486 hír

Valóban jó ötlet lenne, ha Mike Tyson visszatérne a ringbe? Aggódnak a bokszoló miatt

Blikk
-
  Tegnap 21:40 Sport

Korábban a Blikk is írt róla, hogy az 53 éves – lassan 54 éves – Mike Tyson újra bunyózni szeretne, azonban ennek többen nem örülnek, mivel féltik a sportembert.

Égett hulladék bűzével köszönthetik a nyarat a Balaton észak-keleti térségében

Balatontipp
-
  Tegnap 21:26 Utazás

A Királyszentistváni Hulladékkezelő Központban közel egy évig vártak a tavaly augusztusban több napon át tomboló tűz maradványainak eltüntetésével. A tervezett munkával járó bűz várhatóan különösen érezhető lesz a környéken a jövő héten érkező meleg miatt.

Ellepték a vaddisznók a Balaton északi partját: széttéptek egy kutyát és a polgármester kertjébe is betörtek Révfülöpön

Révfülöp polgármestere elmondása szerint ő maga is találkozott vaddisznóval, nem is eggyel, ráadásul a saját kertjében.

Kibontották a vitorlákat a Balatonon

LikeBalaton
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Koszorút dobtak a Balatonba a gyönyörűen felújított Tramontana fedélzetéről a füredi mólónál, majd a rendhagyó megnyitó után hivatalosan is megkezdődött a vitorlásszezon a tavon.

Tizenegy embert mentettek ki a Balatonból a vízi rendőrök

Veol
-
  Tegnap 18:21 Baleset-bűnügy

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.

Őrült komédia a diliházból

Szon
-
  Tegnap 17:39 Kultúra

A mátészalkai kulturális központ munkatársai Neked ajánlom… címmel indítottak sorozatot.

Megszállták a Balatont a sztárok, mutatjuk!

Véget ért a kijárási korlátozás, enyhültek a szabályok, a hazai sztárok pedig megszállták a Balatont. Sokan azonban még óvatosságra intenek minket, de legfőképpen arra, hogy tartsuk be a 1,5 méter távolságot, mossunk sűrűn kezet, és törekedjünk szabadtéri programokat csinálni, lehetőleg ne túlzsúfolt helyeken. A hazai sztárok közül…

Vaddisznó invázió a Balatonon – széttéptek egy kiskutyát Révfülöpön

A Balaton északi parti nádasaiba feltúrják a kerteket, de még a strandot is. Az erdőkből a balatoni nádasokba költöztek a dúvadak, és a környékbeli településeken keresnek ennivalót. “A vaddisznók a nádasba már nem csak dagonyázni járnak, hanem ott is laknak” – mondta az InfoRádiónak Kondor Géza, Révfülöp polgármestere. Ő a saját…

Változott a balatoni vonatok menetrendje a pünkösdi hétvégétől

Zaol
-
  Tegnap 17:30 Megyei

Szombattól elindult a MÁV-Start előszezoni menetrendje. A vonatokon 50 százalékos értékesítési korlátot vezetnek be a balatoni forgalomban, tehát minden második ülőhely üresen marad, így biztosítható az utasok közötti 1-1,5 méteres védőtávolság.

Őrült kis kocsi ez a Renault

Vezess
-
  Tegnap 17:20 Autó-motor

Online bocsátják árverésre a nagyjából 1800 darab Renault Sport Spider egyikét. A Renault kétajtós sportautójával még márkakupát is rendeztek az Egyesült Királyságban.

Vége a kijárási korlátozásnak: Így Balatonoznak a hazai sztárok

Vége a kijárási korlátozásnak: Így Balatonoznak a hazai sztárok

Karantén vége: ellepték a celebek a Balatont!

Ripost
-
  Tegnap 17:00 Bulvár

Naná, hogy a közösségi oldalaikon posztolnak is a hétvégi kiruccanásaikról. Ha kíváncsi vagy, melyik ismert emberrel hol futhatsz össze, ne habozz, kattints!

Csécsei Zoltán is megkerülte a Balatont, nem is akármilyen idővel

Veol
-
  Tegnap 16:55 Sport

Egyéni csúcsot döntött Csécsei Zoltán, aki kevesebb mint 19 és fél óra alatt futotta körbe a magyar tengert a Privát UltraBalaton elnevezésű megmérettetés keretében.

Tizenegy embert kellett partra segíteniük a vízirendőröknek a Balatonon – Legyenek óvatosak!

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.