Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Videón, ahogy rátámad a férfi az Szfe-s maszkot viselő nőre a csepeli buszon - Kiderült, már többször kezdett hasonló t…

Közzétette a rendőrség annak a 151-es busznak a kamerafelvételét, amin az látható, hogy Ó. Bence rátámad az SZFE-s maszkot viselő nőre a csepeli járaton.

Képeken, ahogy leemelik restaurálásra a turulszobrot a budai Várban

ATV
-
 Ma 15:47Belföld

Leemelték helyéről pénteken a budai Várban a turulszobrot. A leromlott állapotú alkotást a szakemberek egy óriásdaruval mozdították el és a Savoyai-teraszon kialakított szabadtéri restaurátorműhelybe szállították - közölte a Várkapitányság Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

Fotókon, ahogy leemelték helyéről a turulszobrot a budai Várban

Restaurálásra szállították az alkotást pénteken.

Döbbenetes vallomás: Ezt a nevet adná gyermekének Rácz Jenő

Rácz Jenő elárulta: ezeket a nevet választaná születendő gyermekeinek.

Bicskanyitogató, ahogy a 300 milliárdos turisztikai támogatás óriási hányadát haveroknak osztogatták szét

Borsod24
-
 Ma 14:22Megyei

Az összes támogatott 0,16%-a (!) vitte el a 300 milliárd felét, lepődjünk meg, óriási arányban a Fidesz-KDNP-hez köthető haverok, cimborák, ismerősök. Amennyi pénzt elszórt ezzel csak 2020-ban a szervezet, azzal hatalmasat lehetett volna lendíteni a járvány miatt megfeneklett turisztikai ágazaton. De ezt is elherdálták. A Válasz Online szedte…

A Call of Duty: Black Ops Cold War frissítés összehúzta az egyik pályát

GameStar
-
 Ma 13:22Gaming

A fejlesztők levágtak két darabot a csatatérből, és mindenki legnagyobb meglepetésére a játékostábor nem szervezett azonnali lincselést.

Nőtt a munkanélküliség, ahogyan azt vártuk

5,0% volt a munkanélküliségi ráta januárban.

Videón, ahogy ripityára töri a mólót a szuperjacht

AQUA
-
 Ma 12:00Vitorlás

A 77 méteres motoros Sint Marteen-en, a Simpson-öbölben vált irányíthatatlanná, és eltrafálta a Sint Maarten Yacht Club mólóját. Kétszer. A Go szuperjacht február 24-én kifelé tartott (volna) az öbölböl, amikor valamilyen számítógépes probléma miatt a kormányműve meghibásodott. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a hajó kis sebességgel…

Videón, ahogy bikától bódult emberek lepték el a Váci úti iskola környékét

Rettegnek a szülők, mert nem érzik biztonságban a gyerekeiket.

Úgy hagyták el az orosz diplomaták Észak-Koreát, ahogyan csak oroszok hagyhatnak el egy Észak-Koreához fogható ál…

Persze tudjuk mi, hogy a világjárvány miatt leállított légi közlekedés okozta az egész kalamajkát, de ez a sztori így is annyira szürreális 21. századi szemmel nézve, hogy szinte már kiált azért, hogy észak-koreai és orosz érintettséggel történjen meg.

Döbbenetes állításokat fogalmazott meg a kormányról a korábbi tiszti főorvos

Falus Ferenc volt országos tiszti főorvos azt gondolja, hogy a kormányzat pszichológiai értelemben bántalmazó, „megerőszakol bennünket”, olyan döntésekre kényszeríti a lakosság jelentős részét, amelyre nincs felkészülve. Például szerinte nem a lakosságnak kellene eldöntenie, hogy milyen vakcinát kér, hanem a háziorvosnak, mert ő…

Rástartoltak a vásárlók az online FMCG-kereskedelemre

A járvány első hulláma idején, március-áprilisban nem lett volna meglepő, ha mindenki pánikba esik, majd úgy gondoltuk, hogy május-júniusra hozzászokunk, adaptálódunk a helyzethez, és szeptembertől átállunk az "új normálisra". Ehhez képest nagyon mást láthattunk - írja Turcsán Tünde, a GfK FMCG-üzletág igazgatója a Trade magazinban.

Biztonsági kamera rögzíthette, ahogy megerőszakol egy nőt Gérard Depardieu

A francia színész ellen újraindult a nyomozás egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében.

A 7 leggyakoribb hiba, amit valószínűleg te is elkövetsz egy videókonferencián

Íme, a 7 leggyakoribb hiba, amit az online prezentációk és videókonferenciák során elkövethetsz, de azt is megmutatjuk, hogyan csináld jól!

Csak a csalók ne jöjjenek – Egy hétig ingyenesen kipróbálhatjuk a Call of Duty: Black Ops Cold War újdonságait

Csütörtök hajnalban az Activision aktiválta a Season 2 tartalmakat Call of Duty: Warzone és Black Ops Cold War játékmódokban is. Rengeteg újdonsággal bővült a játék, az alábbi bejegyzéseinkben mindent megtalálsz az frissítésekről: Call of Duty: Warzone patch notes Call of Duty: Black Ops Cold War patch notes Úgy tűnik a Treyarch is ünnepi…