Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szájer József beismerte, hogy ott volt az illegális brüsszeli bulin. A rendőrség drogot is talált nála

Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI   Szájer József volt fideszes EP-képviselő kedd délután egy közleményben ismerte el, hogy jelen volt az illegális brüsszeli házibulin, de állítása szerint drogot nem fogyasztott.   A volt EP-képviselő a családjától, a kollégáitól és a szavazóitól is bocsánatot kért, majd kihangsúlyozta, „személyes botlás”-ról van sz

Vona Gábor elegánsan reagált a Szájer-ügyre, pedig lenne oka rá, hogy ne így tegyen

Vona Gábor is megszólalt a közvéleményt megbotránkoztató Szájer-ügyben.

Ennyit kell jövőre fizetni az autópálya-matricákért

Az éves díj 44 660, a megyei 5200 forint lesz jövőre

Újabb csapás érte Barta Sylviát: meg kellett műteni hű társát

Hosszú ideig gyötörte a koronavírus a gyönyörű időjóst Barta Sylvit, aki ezúttal pedig hű társát, szeretett kutyusát ápolja...

Varga Judit: az ideológiai kérdéseket le kell választani az uniós költségvetésről

Az uniós pénzt mielőbb továbbítani kell a rászoruló tagállamoknak, a jelenleg hozzákapcsolt ideológiai témákat pedig később, más fórumon kell megvitatni - mondta el Varga Judit igazságügyi miniszter kedden, a Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet internetes beszélgetésében.

Ellen Page bejelentette, hogy transznemű, és már Elliot Page-nek hívják

Szerencsésnek tartja magát, hogy ezt megírhatta, és életének ebbe a szakaszába is megérkezett.

Dave Filoni szerint nem biztos, hogy a The Mandalorian teljességgel a Lázadók eseményei után játszódik

IGN
-
 Ma 21:21Film

Nem úgy van az!. A The Mandalorian 2. évadának 5. része alaposan megmozgatta a rajongók fantáziáját néhány fordulata miatt, azonban Dave Filoni nyilatkozata szerint hátrább az agarakkal!

Az Oscar-díjas színésznőről felröppent a pletyka, hogy rossz az ágyban

Ridikül
-
 Ma 21:21Bulvár

A napokban kapott szárnyra az a pletyka, hogy az Halle Berry rossz az ágyban. Az 54 éves színésznőről - aki az egyik legdögösebb Bond-lány – egy „kedves” színésznő kollégája állítja ezt, persze csak hallomásokra alapszik.

Varga Judit: Az ideológiai kérdéseket le kell választani az uniós költségvetésről

Az uniós pénzt mielőbb továbbítani kell a rászoruló tagállamoknak, a jelenleg hozzákapcsolt ideológiai témákat pedig később, más fórumon kell megvitatni.

Varga Judit: Le kell választani az ideológiai kérdéseket az uniós költségvetésről

Az uniós pénzt mielőbb továbbítani kell a rászoruló tagállamoknak, a jelenleg hozzákapcsolt ideológiai témákat pedig később, más fórumon kell megvitatni – mondta el Varga Judit igazságügyi miniszter kedden, a Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet internetes beszélgetésében.

Simának indult, végül meg kellett küzdeni a sikerért

Megszerezte második győzelmét a Pvsk-Veolia férfikosárlabda-csapata az Nb I. hatodik fordulójából pótolt mérkőzésen.

Koronavírus: a franciáknak még jó sokat várniuk kell a tömeges oltásra

A francia elnök megerősítette, hogy nem lesz kötelező az oltás, a cél a meggyőzés és az átláthatóság annak érdekében, hogy minél többen beoltassák magukat.

Egy 300 kilós embert kellett lehozni daruval, ehhez az épületet bontani kellett

A mintegy 50 fős mentőegység - tűzoltók, rendőrök és orvosok - a dél-franciaországi Perpignan egyik házából mentették ki a 250-300 kilós férfit, aki egy éve kiesett az ágyából, és képtelen volt felkelni a földről. Már tavaly decemberben megpróbálták kórházba szállítani őt, de a férfi nem akarta elhagyni az otthonát, mert attól fél elveszíti azt - m

Megvan, hogy mennyibe kerül jövőre az évi és a megyei autópálya-matrica

A jövő évi megyei és éves autópálya-matricák elővásárlása december 7-én kezdődik. Érvényességük január 1-től 2022 január 31-ig tart. A személygépkocsikra (D1 díjkategória) jövőre az éves autópálya-matrica 44 660 forint, a megyénkénti 5200 forint, a tíznapos heti 3640 forint, a havi 4970 forint lesz – derült ki a autopalyamatrica.hu honlapon kedde