Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 113 hír

Ezt gondolják a nyugdíjasok a védett idősávról

Helyes döntés volt vagy inkább értelmetlen az idősek védett vásárlási sávjának ismételt bevezetése? Erről kérdeztünk az utcán fiatalokat és nyugdíjasokat.

A nyugdíjasok a postán is elsőbbséget kapnak reggelente

A délelőtti kizárólagos vásárlási sáv mellett mostantól a postákon is elsőbbséghez jutnak a 65 év felettiek a nyitást követő egy órában – adta hírül a Magyar Posta. A többiektől türelmet kérnek.

A dízelautósok örülhetnek a jövő héten

A nemzetközi piacon még mindig emelkedő tendenciában van a Brent típusú olaj ára: 3 százalékot nőtt a hordónkénti ár a héten. 43 dollárról 45 dollárig emelkedett az árfolyam, ami leginkább annak köszönhető, hogy a koronavírus elleni oltóanyaggal kapcsolatban kedvező hírek jöttek – olvashat a holtankoljak.hu oldalán.

"Fantasztikusak vagytok!" - egy iskolaigazgató levele a diákoknak, a tanároknak és a szülőknek

A Pesthidegkúti Waldorf Iskola igazgatója szívmelengető levéllel igyekszik erőt adni azoknak, akik valamilyen szinten részt vesznek a távoktatásban.

A postákon is elsőbbséget kapnak a nyugdíjasok

Csütörtöktől új eljárásrend érvényes az ország összes postáján.

Örülhetnek a benzines autósok, mától csak a gázolaj árát emelték

Szerdától a gázolaj ára literenként két forinttal 373 forintra nőtt, míg a benzin ára 354 forint maradt. A MOL 2 forinttal emelte a gázolaj literenkénti bruttó nagykereskedelmi árát szerdán, a benzin ára nem változott. Az autósoknak érdemes figyelni, mert akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között. A benzin ára 201

Belátásra kérik a zentai szülőket

Szerda délelőtt a zentai Hófehérke Óvoda működésével kapcsolatos sajtótájékoztatón a helyi önkormányzat oktatással és művelődéssel megbízott tanácsosa, Juhász Attila elmondta, a válságtörzs az elmúlt napokban sokat foglalkozott a témával, és arra jutottak, hogy minden család legyen belátással a járványügyi helyzetre, aki teheti ne vigye…

A dízelautósok örülhetnek a jövő héten

A kőolaj árfolyama 45 dollárig emelkedett, miután a koronavírus elleni oltóanyaggal kapcsolatban kedvező hírek érkeznek.

Sok dologra kaphatnak pénzt a vállalkozások – összeszedtük, mire

Jónéhány pályázati lehetőség megjelent az elmúlt időszakban a cégek számára. Most egy csokorba gyűjtöttük, milyen kiírások láttak napvilágot, mekkora keretösszeggel, és meddig lehet jelentkezni az egyes programokra.

Akár már márciusban állampolgárságot kaphatnak az illegális bevándorlók

Biden azt ígérte, beiktatása után két hónapon belül állampolgárságot kapnak az illegális bevándorlók.

Nyugdíjasoknak így érdemes mobiltelefont vásárolni

Segítségkérés, ügyintézés, kapcsolattartás: egy friss, reprezentatív kutatás szerint a koronavírusjárvány következtében a hatvan év fölöttiek körében is megnőtt az igény a telefonáláson és sms-küldésen túlmutató, adatforgalmat igénylő mobilkommunikációra. Az újszerű igények kiszolgálására azonban már nem feltétlenül alkalmasak az…

Ebben az országban az idősotthonok lakói és dolgozói kaphatnak elsőként védőoltást

Az idősotthonok lakói és dolgozói kaphatnak majd elsőként koronavírus-elleni védőoltást – ismertette a spanyol egészségügyi miniszter a kormány oltási stratégiáját kedden.

Spanyolországban az idősotthonok lakói és dolgozói kaphatnak elsőként védőoltást

Az idősotthonok lakói és dolgozói kaphatnak majd elsőként koronavírus-elleni védő

Spanyolországban az idősotthonok lakói és dolgozói kaphatnak elsőként védőoltást

Az idősotthonok lakói és dolgozói kaphatnak majd elsőként koronavírus-elleni védőoltást – ismertette a spanyol egészségügyi miniszter. Salvador Illa közölte: három oltási szakaszra osztották a jövő évet, az első rész, attól függően, hogy lesz-e már elérhető oltóanyag, januártól márciusig fog tartani. Ebben az időszakban 2,5 millióan kaphatják…

Szülők, rettegjetek: tényleg havi előfizetést kap a Fortnite

Az Epic Games úgy ítélte meg, hogy lenne rá igény, december elején be is vezetik.