Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Pörög tovább a Szájer-botrány: elkordonozták a kormányülésnek helyet adó Karmelita-kolostort

Semjén Zsolt nem nagyon érti, miért kellene bármit is mondania Szájer szexbotrányára. Esztergom, 2011. november 10. Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b) és Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő beszélget az Európai Parlament néppárti frakciójának Az egyházak és vallások szerepe és…

Pályakezdő zenészeket támogat a raktárkoncertes pénzéből Lovasi András

A Kiscsillag zenekar frontembere közösségi oldalán azt írja, a raktárkoncertes támogatási összegéből pályakezdők stúdiófelvételeit finanszírozza.

Most nyerhetsz egy halom klassz zenészrelikviát

Jótékonysági pénzgyűjtést szerveztek Nagy-Britanniában a zeneipari dolgozók megsegítésére. Ha támogatod a segélyszervezetet pénzzel, akár Liam Gallagher vagy Nick Cave aláírt gitárját is megnyerheted!

Most nyerhetsz egy halom klassz zenészrelikviát

Jótékonysági pénzgyűjtést szerveztek Nagy-Britanniában a zeneipari dolgozók megsegítésére. Ha támogatod a segélyszervezetet pénzzel, akár Liam Gallagher vagy Nick Cave aláírt gitárját is megnyerheted!

Tudod ki az a Bad Bunny? Pedig ő lett idén a legnépszerűbb zenész

Lángoló
-
 Tegnap 11:30Infotech

De kiderült a legnépszerűbb videóklipek és alkalmazások listája is. The post Tudod ki az a Bad Bunny? Pedig ő lett idén a legnépszerűbb zenész first appeared on Lángoló.

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Koncert.hu
-
 Tegnap 11:08Zene

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Biztos belépőt ad a munkaerőpiacra a Debreceni Egyetem hajdúböszörményi kara

Debrecen - Szeptembertől szociál-, óvoda- és gyógypedagógia, valamint csecsemő- és kisgyermeknevelő, továbbá romológia szakon várja a hallgatókat a hajdúböszörményi intézmény.

Bedrogozva vezetett a hajdúböszörményi férfi

Cívishír
-
 Tegnap 08:12Megyei

Lezárult a nyomozás, vádemelés következhet.

A koronavírusnak is köze lehet Benkő László halálához - ezt állítja a zenész fia

Benkő Balázs szerint a bezártság felgyorsította apja betegségét.

Újabb siker elé néz a fiatal kecskeméti zeneszerző

Baon
-
 Tegnap 07:00Kultúra

Újabb siker elé néz a kecskeméti születésű Hodován Milán kortárs zeneszerző. A Pannónia Filmstúdió nemzetközi zeneszerző versenyén bekerült a legjobb tíz közé.

Legendás zenészek álltak össze egy közös dalban: az élő zene megmentése a céljuk

Blikk
-
 20.11.30 11:19Zene

Közös dallal jelentkezik december 4-én Eric Clapton és Van Morrison. A brit könnyűzene két legendája az élő zene megmentéséért készítette el a Stand and Deliver című felvételt.

Nemcsak nagyszerű zenészek, de vállalkozók is voltak: Benkő László és Balázs Fecó cégeinek története

A zongora, a szintetizátor mellett üzleti ügyekkel is foglalkozniuk kellett a legendás zenészeknek, akik több vállalkozást hagytak maguk után.

A legjobban kereső már nem élő 13 híresség között 8 zenész van

Koncert.hu
-
 20.11.30 09:39Zene

Az amerikai Forbes idén is összeállította a kissé bizarr listáját, amin a tizenhárom legjobban fizetett halott híresség szerepel – a magyar Forbes is átvette a cikket, mi pedig őket idézzük.