Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tombol a vírus: rekordszámú halott és fertőzött Indiában

India 412 ezer új fertőzöttről és 3980 halottról jelentett, mindkét szám új rekord. Az 1,3 milliárd lakosú országban a hivatalos adatok szerint több, mint 21 millióan kapták el a vírust, és 230 168-an hunytak el a vírus okozta betegségben. Ugyanakkor szakértők szerint valóságban ennek tízszerese is lehet a fertőzöttek valódi száma már nem csak a…

Komplex vízvédelmi fejlesztések valósultak meg szerb–magyar együttműködésben

Az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság arról tájékoztatta az MTI-t, hogy szerb–magyar együttműködéssel sikerült korszerűsíteni Magyarkanizsa szennyvíztisztító telepét, beszereztek egy mobil árvízvédelmi falat, és felvették a harcot a dél-alföldi térséget sújtó aszály ellen is a szakemberek.

Új együttműködés segíti elő régiónk zöldnövekedését

A Globális Zöld Növekedési Intézet (Global Green Growth Institute, GGGI) és a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) ünnepélyes keretek között, az ÖKOINDUSTRIA2021 zöldipari expó megnyitóján írta alá együttműködési megállapodását.

„A sors akaratából nem született gyermekünk” – Brunner Márta elárulta, hogyan éli meg, hogy nem alapítottak családo…

Blikk
-
 Ma 08:12Bulvár

Annak ellenére, hogy a színésznő nem vállalhatott gyereket, nem tört össze. Úgy gondolja, mindent, amit a sors elvett tőle, azt vissza is adta sok-sok öröm és élmény formájában.

Családjától kell kölcsönkérnie a Kövér László által milliókra büntetett parlamenti képviselőnek

24.hu
-
 Ma 08:09Belföld

Tordai Bence feleségével együtt négy gyereket nevel, de most nehéz anyagi helyzetbe kerültek.

Teleszemetelheti a gyári vírusirtó a Windows 10-et

Origo
-
 Ma 08:06Infotech

Egy panaszosnál 24 óra alatt 30 GB szabad helyet vitt el a bugja.

Vészhelyzettől a sarkvidékig, az agglegénységtől a családig – 60 éves lett George Clooney

Örökös agglegénynek bélyegezték egy nyilatkozata alapján, majd pedig megtalálta élete szerelmét. Egy rendező miatta mondott le egy filmről, mondván, nem elég nagy sztár - ő pedig az lett. Nézzük meg a születésnapos George Clooney karrierjét!

Aki fizet a vírussal zsarolóknak, nem mindig kapja visszaaz adatait

A zsarolóvírus-támadások száma folyamatosan csökken, de a váltságdíjkövetelések és a helyreállítás költségei is növekedtek.

Rekordhalálozás, csúcson a fertőzések Indiában, új gócokban terjed a vírus

India 412 ezer új fertőzöttről és 3980 halottról jelentett, mindkét szám új rekord. Az 1,3 milliárd lakosú országban már nem csak a városokban, hanem az egészségügyi ellátás szempontjából sokkal rosszabb helyzetben lévő vidéken is pusztít a koronavírus.

Miről beszélt a két híres tudós? – Tudományos együttműködésre készül Karikó Katalin és Merkely Béla

A Semmelweis Egyetem rektora közösségi oldalán tette közzé, hogy meglátogatta őket Karikó Katalin, aki a Pfizer vakcina kifejlesztésében főszerepet vállalt.

Együtt többre megy a gép és az ember

Nemcsak konkrét fejlesztésekben, de hosszabb távú kutatásokban is kiválóan működik együtt a vállalati és az egyetemi szféra. A BME CrySyS Lab és a T-Systems IT-biztonsági műveleti központja olyan megoldáson dolgozik, amely gépi tanulással támogatja az incidensek feldolgozását.

Elfogták Kálmán Olga zaklatóját, aki családja kiirtásával és fejlevágással fenyegette

A Budapesti Rendőr-főkapitányság zaklatással gyanúsítja az édesanyja közösségi profiljáról üzenetet küldő férfit. Mint arról korábban a mi is beszámoltunk, Kálmán Olgát privát üzenetben többször is halálosan megfenyegették, amiért kifejtette markáns véleményét a magyar kormányról.

Gyerekkel együtt lopta el a kocsit az ittas sofőr

Ittasan elvitte rokona autóját, majd a hátsó ülésen ülő ötéves kisfiúval együtt egy vízelvezető árokba hajtott egy 23 éves férfi Farkaslyukon. Szilveszter ezután segítségnyújtás helyett elmenekült a helyszínről magára hagyva a gyereket.

Hernádi Zsolt: A Mol nem politizál, csak az állammal együtt építkezik

Telex
-
 Ma 07:18Gazdaság

Leginkább a Mol alapítványi tulajdonosait veséztük ki a Mol elnök-vezérigazgatójával. Szóba került azért a horvát büntetőügye, az INA eladása, a Kopaszi-gát és a fosszilis cégek nagy tranzíciója is.

A benne ülő kisgyerekkel együtt vitte el az autót, majd árokba hajtott az ittas férfi

Ezután segítségnyújtás nélkül ott hagyta a gyereket a kocsiban, és elment a helyszínről.