Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 306 hír

Pozsony a szakértők véleményét kéri ki, szükséges-e az országos tesztelés második fordulója a járásban

A pozsonyi városvezetés a kormányfőt, Igor Matovičot (OĽaNO) és az egészségügyi minisztert, Marek Krajčít (OĽaNO) arra kéri, hogy hívja össze az epidemiológusokat, illetve kérje ki a szakértők véleményét, miszerint indokolt-e Pozsonyban az országos tesztelés második körét is megismételni.

Országos főállatorvos: gyéríteni kell a vaddisznókat

Gyéríteni kell a magyarországi vaddisznóállományt az afrikai sertéspestis terjedésének lassítása, illetve annak érdekében, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől - mondta az országos főállatorvos.

Országos Meteorológiai Szolgálat: bolondos januári időre készülhetünk

Szerdán változóan, napközben átmenetileg erősebben felhős idő valószínű napos időszakokkal. Reggel, délelőtt kevés helyen, elsősorban a Duna mentén még előfordulhat néhol hózápor, ezt leszámítva azonban estig nem valószínű csapadék.

Népszámlálások a két világháború között losonci és országos vonatkozásban I.

A Csehszlovák Köztársaság területén 1918 és 1938 között az akkori  három népszámlálásra került sor, melyeknek a tényleges adatok megszerzése mellett nem teljesen hallgatólagos, de fontos célja volt az, hogy bizonyítsa, hogy az ország, a Csehszlovák Köztársaság a csehek és szlovákok állama.

Koronavírus: továbbra is ezer felett van az új fertőzöttek száma országosan

Debrecen – Hajdú-Bihar megyében ismét százhoz közelít az új esetek száma, míg az országban 1004 új fertőzöttet találtak és elhunyt 85 beteg.

Koronavírus: továbbra is százhoz közelít az elhunytak száma országosan

Debrecen – Hajdú-Bihar megyében ismét százhoz közelít az új esetek száma, míg az országban 1004 új fertőzöttet találtak és elhunyt 85 beteg.

A Nép Szolgáit utasították, mit mondjanak az országos tiltakozásokról

A kormánypárt parlamenti képviselői nem nyilatkozhatják azt, amit szívük szerint

Csütörtökön kezdődik a Sundance Filmfesztivál

A Sundance Filmfesztivál kezdetére, január végére rendszerint már javában zajlik a filmes díjszezon, a járvány azonban idén mindent felforgatott. A ...

Csütörtökön véradókat várnak a csepeli plázában

Január 28-án, csütörtökön 13-tól 18 óráig véradást tartanak a Csepel Plazában, a Vöröskereszt tájékoztatása szerint. Amit feltétlenül vigyél magaddal: személyi igazolvány, lakcímkártya és tajkártya!Véradó lehet mindenki, aki egészséges betöltötte a 18. életévét, de még nincs 65 éves, és testsúlya meghaladja az 50 kilogrammot.Nők évente…

Idén is országos fülesbagolytelelőhely-felmérést indít az MME

A felmérésben az egyesület az egyéni megfigyelők, családok, baráti társaságok mellett óvodák, általános és középiskolák részvételére is számít.

Szputnyik V: megszólalt az országos gyógyszerészeti intézet

Megfelelő körültekintéssel és odafigyelés mellett azokban az esetekben is alkalmazható a vakcina, amelyekben maguk a gyártók intenek óvatosságra - ezt válaszolta az RTL Híradónak az országos gyógyszerészeti intézet.

Mutatjuk az országos tesztelés legfontosabb adatait: Galánta, Vágsellye, Komárom és Dunaszerdahely is a legrosszabb…

ma7.sk
-
 Tegnap 19:16Határtalan

Igor Matovič ígéretéhez híven eljuttatta a sajtóhoz azt a rövid anyagot, amelyből kiolvashatóak az országos tesztelés legfontosabb tanúságai (január 18-a és 25-e között).