Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 195 hír

Csúszós utakra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat: itt eshet ónos eső

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében szerda éjféltől csütörtök délelőttig több milliméternyi ónos eső hullhat.

A NAKA letartóztatta a korábbi országos rendőrfőnököt Lučanskýt

Frissítve: 08.42 Milan Lučanskýt, akit korábban Peter Pellegrini (Hlas) jelölt az országos rendőrfőnöki posztra, ma letartóztatta a NAKA.   A DenníkN információi szerint Lučanský azután, hogy tegnap hazaérkezett Horvátországból, ma reggel 6-ra a nyomozóval egyeztetve megjelent a rendőrségen, hogy vallomást tegyen. A NAKA itt tartóztatta…

Orban garantálja, hogy nem lesz újabb országos lezárás

Az államfő rámutatott: az elmúlt hét napban csökkenő tendencia figyelhető meg a fertőzések számát illetően.

Rekordadományt kapott a Mi Hazánk 2019-ben

A legnagyobb támogató és ellenzéki oldalon a legtöbb tagdíjbevétel – ezzel büszkélkedhetnek.

Lezárhatatlan párbeszédben – A VII. Országos Hajnóczy Péter-konferencia 1. napja

A megnyitót követően Cserjés Katalin, a Hajnóczy-műhely vezetője számolt be a hagyatékgondozás tevékenységéről. Cserjés 2002-ben a Szegedi Tudományegyetemen hirdette meg először a Hajnóczy-szemináriumot, amire évről évre mindig újabb fiatal bölcsészek jelentkeztek, akikkel később munkacsoportot alakítottak. 2010-ben Reményi József…

Visszaerősödhet a piac a 2019-es szintre az új otthonteremtési programok hatására

A jövőre induló otthonteremtési és otthonfelújítási programok várhatóan tartós megrendelést biztosítanak a magyarországi építőanyag-gyártóknak és a kivitelező vállalkozásoknak egyaránt – közölte a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ) csütörtökön az MTI-vel.

Egészségügyi konferencia lesz a Puskásban

Feol
-
 Tegnap 22:27Megyei

December 8-án a Puskás Akadémia szervezésében folytatnak eszmecserét a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban hazánk elismert sportegészségügyi szakemberei – számolt be honlapján a felcsúti klub.

Rúgd be úgy, mint Kubala – Ötvenezer nevezőt várnak az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságra

Feol
-
 Tegnap 22:23Sport

Tizenegyesrúgó bajnokságon keresik a szervezők Kubala László és Puskás Ferenc utódait, a megmérettetés, amennyiben a törvényi szabályozások lehetővé teszik, 2021 tavaszán az országos selejtezőkkel indul.

Többnapos konferencián tárgyalják a hazai vízgazdálkodás fontosságát

A szennyvízben több kiaknázatlan energia van, mint amennyivel ma a vízműveket működtetjük.

Országos tisztifőorvos: változatlanul a járványgörbe ellaposítása a cél

Az ellátórendszer terhelésének csökkentése érdekében jelzőrendszert működtetnek, amely naponta mutatja az egyes egészségügyi intézményekben a betegek és a személyzet létszámát - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

II. Kárpát-medencei interdiszciplináris konferencia az NSKI szervezésében

Az esemény idén is, a Kárpát-medencei magyarságkutatás fókuszából adódóan, a társadalomtudományok minden területéről gyűjtötte egybe a szakembereket.

Interaktív tudáspróbát készített az Országos Tűzmegelőzési Bizottság

Elkészült az Országos Tűzmegelőzési Bizottság hatodik interaktív tudáspróbája.