Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Véget ért egy korszak a Tokaj Oremus pincészet életében

A birtokot az alapítástól, az 1990-es évek elejétől vezető Bacsó András nyugdíjba megy, helyét Kindl Róbert veszi át.

Több mint 5,1 ezer személyt vontak felelősségre Ukrajnában az elmúlt év során korrupció miatt

Az országban a 2020-as év során 5131 személyt vontak felelősségre korrupciós ügyek miatt.

Február 8-án kezdődik az eljárás, melynek végén egész életére minden tisztségtől eltilthatják Donald Trumpot

Így két héttel később kezdődik az eljárás, mint ahogy eddig a demokraták szerették volna. A republikánusok eredetileg legalább február közepéig eltolták volna a kezdést. Mitch McConnell, a szenátus republikánus párti kisebbségének vezetője pénteken napközben még azt mondta: a pártoknak és Trumpnak védőivel együtt elegendő időt kell adni a…

Több mint 91 millió forinton áll a licit egyetlen Magic: The Gathering-kártyalapért

Telex
-
 Ma 13:22Bulvár

De még tart az árverés, a végére simán lehet, hogy 100 millió fölé kúszik majd a tökéletes állapotú, legelső kiadású, dedikált Black Lotus ára.

F1: Alonso vagy Hamilton a jobb versenyző? A spanyol állást foglalt

NSO
-
 Ma 13:21Forma1

A Formula–1-be két év szünet után visszatérő kétszeres világbajnok Fernando Alonso felidézte a Lewis Hamilton mellett eltöltött 2007-es idényt, és válaszolt arra a kérdésre is, hogy kettejük közül melyiküket tartja a jobb versenyzőnek.

TikTok-kihívás miatt fulladt meg egy 10 éves olasz kislány

A halálos baleset miatt Olaszországban arra kötelezték az appot, hogy blokkoljanak minden olyan fiókot, amelynek tulajdonosa nem tudja igazolni, hogy a korhatár felett van.

Igyekeznek jobbá tenni a nehéz sorsú idősek életét

Hódpress
-
 Ma 13:13Megyei

Elsősorban a magánnyal kell megküzdenie a már 9 éve egyedül élő, nyugdíjas Csordás Lászlónénak kútvölgyi otthonában. Figyelő szemeiket rajta tartják a Kagylóhéj Család-és Gyermekjótéli Szolgálat munkatársai, akik évek óta heti rendszerességgel keresik fel az asszonyt, hogy megkönnyítsék a mindennapjait és ahol lehet, segítsenek…

November óta nem volt ilyen alacsony az új fertőzöttek száma Oroszországban

Oroszországban az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma az elmúlt napon 20 921-gyel - ez a legalacsonyabb adat november 11. óta - 3 698 273-re emelkedett a szombaton közzétett hivatalos adatok szerint.

Felvásárolta a Vicarious Visions-t a Blizzard, akik állítólag a Diablo II remake-en dolgoznak

A Vicarious Visions-nek köszönhettük az utóbbi időben megjelent THPS 1+2 Remasteredet, valamint a Crash Bandicoot: N Sane Trilogy-t, és most állítólagosan a Diablo II felújításán dolgoznak, legalábbis Jason Schreier #link#https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-22/blizzard-absorbs-activision-studio-after-dismantling...

Kapás Boginak elege lett: elhagyja az országot

Blikk
-
 Ma 13:06Bulvár

Bevallotta: egy éve nem történt vele ilyen.

„Senkinek nem kívánom, hogy ezt élje át” – pillanatok alatt omlott össze a Gábor-család élete

Ellopták a bajai piacról azt az adományt, amit egy két és fél éves daganatos kislánynak összegyűjtöttek. Pedig a pénzre óriási szükségük van, hiszen a kislányt Hamburgban gyógykezelik, ha hazatér, steril szobára lesz szüksége.

Sok könyvtári rendezvény elmaradt a járvány miatt

Teol
-
 Ma 13:00Megyei

A 2020-as év munkájára, rendezvényeire a koronavírus-járvány nyomta rá a bélyegét.

60 milliárdos kárt szenvedett a turizmus Ukrajnában

Ukrajnában a turisztikai ágazat 2020-ban mintegy 60 milliárd hrivnyát kárt szenvedett a Covid–19-es koronavírus járvány miatt.