Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nemzetközi sikerekre hajt Király Viktor

Ma reggel a Rádió1 reggeli műsorában debütált Király Viktor új dala, a This Is How I Walk című slágere, melyet Bob Sinclair ad ki rövidesen.

Itthonról is perelhetők a nemzetközi óriáscégek

Az Európai Unió Bírósága a hazai vállalkozások számára is jelentőséggel bíró, kedvező döntést hozott: a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében a legnagyobb külföldi platformok is perelhetők a velük szerződő vállalkozás tagállamában - olvasható a GVH honlapján.

Oroszország tömeges oltásba kezd a jövő héten

Putyin orosz elnök bejelentette, hogy jövő héten elkezdik a koronavírus elleni orosz védőoltás tömeges beadását.

Az orosz vakcináért anyagi felelősséget is kell Magyarországnak vállalnia

Magyarország alkalmazhatja az orosz Szputnyik V vakcinát, de kizárólag saját felelősségére, beleértve az anyagi felelősséget is – idézte a Politico Stefan De Keersmaecker, az EU Bizottságának egyik szóvivője szavait. A biotechnológia felhasználásával előállított gyógyszereket az EU-ban engedélyezni kell az Európai Gyógyszerügynökségnek (EMA).

Belföldön is perelhetők a nemzetközi cégek, és ez a magyar vállalatoknak is jó

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében, közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Magyar családi cég nemzetközi terjeszkedése

A piacok jelentős átrendeződése figyelhető meg, és az, hogy aki kimarad, az lemarad.

Petíció indult a Normafa megóvása érdekében

Az aláírók szeretnék megóvni a Normafát a további beépítéstől. 

Koronavírus: Oroszország már jövő héten megkezdi a tömeges oltást

Vlagyimir Putyin orosz elnök utasította a hatóságokat, hogy jövő héten kezdjék meg a koronavírus elleni készítmény tömeges beadását - írja a Reuters.

Pálinkáért indult, verekedésre ért haza

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 32 éves férfi és egy 32 éves nő ellen garázdaság vétsége miatt.  A vádirat szerint július közepén emődi rokonaik lakásában születésnapot ünnepeltek italozással, azonban elfogyott a pálinka, ezért a vádlott férfi elment vásárolni. Időközben azonban a vádlott nő a vendéglátó családból a feleséggel –…

Magyar cég innovációja segíti a nemzetközi sportóriás terjeszkedését

Magyar fejlesztésű kasszákkal nyitott novemberben a Decathlon első lettországi üzlete. A világ legnagyobb sportszerforgalmazója korábban ausztriai és a szerbiai indulásában is a Laurel Cégcsoport megoldásaira támaszkodott.

Sara Starbuck: Az oroszlán-mentőakció

Vajon egy fogságban nevelkedett oroszlánnak sikerül új, szabadabb életet kezdeni a természetben? Egy kölyökkora óta magányos oroszlán képes arra, hogy egy másik oroszlánt elfogadjon társul? Az oroszlán-mentőakció igaz történetét 8 éves kortól ajánlják a gyerekeknek.

Jazznap.hu: online koncertek a Nemzetközi Jazznap alkalmából

Öt budapesti, valamint egy felvidéki helyszínen rendeznek online koncerteket a Jazznap.hu magyar eseményein december 3-tól 5-ig.

GVH: a magyar vállalkozásoknak is kedvez a nemzetközi cégek belföldi perelhetősége

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében - közölte a Gazdasági Versenyhivatal az MTI-vel szerdán.

Téli sportok: a Nemzetközi Síszövetség törölt minden kínai világkupaversenyt

NSO
-
 Ma 14:27Sport

A Nemzetközi Síszövetség (FIS) törölt minden, az égisze alá tartozó kínai világkupaversenyt a mostani idényben.

GVH: Hazai cégek is perelhetik a nemzetközi techóriásokat

Az Európai Bíróság friss ítéletére hivatkoznak, a hazai cégek jogsértés esetén magyar bírósághoz is fordulhatnak.