Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 453 hír

Elhunyt Alekszandr Vegyernyikov orosz karmester

A moszkvai Nagyszínház egykori zenei vezetője és első karmestere 56 évesen hunyt el.

Dopping: hat és nyolc évre felfüggesztettek két korábbi orosz tisztségviselőt

Az Orosz Atlétikai Szövetség két korábbi tisztségviselőjét nyolc és hat évre felfüggesztette a nemzetközi szövetség (WA).

Felfüggesztették az Orosz Atlétikai Szövetség korábbi tisztségviselőit

Jelena Ikonnikova és Jelena Orlova akadolyázták a Danyiil Liszenko elleni doppingellenes eljárást.

Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen

Index
-
  Ma 20:50 Belföld

Az Európai Bizottság szerint nem megfelelő a magyar menekültügyi szabályozás.

Előkelő helyen a nemzetközi egyetemek között a magyar orvosképzés

Index
-
  Ma 20:03 Tudomány

A Semmelweis a tavalyi eredményéhez képest javított, a 300-400. helyről a 201-250. helyre tornázta fel magát a Times Higher Education rangsorában.

Orosz külügyminisztérium: Moszkva fellép Budapest “történelemhamisítása” ellen

Nyitókép: Orbán Viktor facebook-oldala   “Durván kiforgatta a történelmi igazságot” Orbán Viktor miniszterelnök, amikor a “szovjet megszállás emlékművének” nevezte a budapesti Szabadság téren felállított obeliszket, Moszkva fellép a “történelemhamisítás” ellen – közölte az orosz külügyi szóvivő.   Marija Zaharova – aki csütörtök este…

Nemzetközi aranyérmet kapott a nógrádikumnak számító sóshartyáni borzagpálinka

Nool
-
  Ma 19:45 Belföld

Tóth Adrián, aki a szakmáját tekintve mérnökinformatikus, három éremmel és egy különdíjjal tért haza pálinkáival idén szeptemberben a Brillante – 2020 Hungarian Spirits Award Bér- és Magánfőzők Nemzetközi Párlat Versenyéről.

Oroszország kezét látják az alkotmánybíróság döntése mögött

Ukrajnában megszokottá vált, hogy bármilyen botrányos dolog történik, azokért nyomban

Orosz szóvivő támadt neki Orbán Viktornak

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

A tétlenkedő Orbán körül fogy a levegő: aláírásgyűjtés indult a gyerekek és a tanárok védelmére 

Egyre többen elégelik meg Orbán Viktor tétlenkedését a második hullámban, most tanárok indítottak internetes aláírásgyűjtést a gyermekek, a családok és maguk védelmébe, azt követelik, hogy az alsó tagozat kivételével zárjanak be az iskolák. Pedagógusok indították azt az online petíciót, amelyben a felsőoktatási intézmények, középiskolák és…

Megjent a földi pokol Oroszországban

Napi
-
  Ma 19:10 Külföld

Oroszország vidéki régióiban pokoli a járványhelyzet, nincs elég egészségügyi személyzet a fertőzöttek ellátására, akik közül sokakat egyszerűen elküldenek a kórházból. Az orvosok és az ápolók nem kaptak védőfelszerelést, ezért sokan felmondanak.

Nemzetközi díjat kapott Bezzegh Éva szakácskönyve

Két évvel ezelőtt szintén az írónő 12 hónap címet viselő, kifejezetten salátarecepteket tartalmazó kötete ezüst minősítést nyert a világ legnagyobb, A' Design Award and Competion dizájnversenyének grafika és vizuális kommunikáció dizájn kategóriájában.