Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 493 hír

Forgalmazható lesz az EU-ban az orosz vakcina?

Az EU-n belüli széles körű alkalmazás előfeltétele a jelen helyzetben is az EU-s forgalomba hozatali engedély kiadása, amelyre vonatkozóan az eljárás még nem kezdődött meg, írja a Napi.hu.

Jégvirágok ezrei nyíltak Oroszországban (képgaléria)

Oroszország európai területein már beköszöntött a tél. A hőmérséklet napközben is fagypont alatt van. A legtöbb álló- és folyóvíz felszínén megindult a jégképződés, különleges jelenség kíséretében. A kialakuló jégréteg felszínén egymástól viszonylag jól elkülönülő, igen finom szerkezetű, apró vízcseppek alkotta jégvirágok ezrei jelentek meg.

Látnod kell, hogyan fest ez az orosz tejesasszony

Player
-
 Ma 04:13Infotech

Kicsit gépies, de hát ez a jövő.

Orosz Pál: A kudarcok is kellettek, hogy idáig jussunk

Index
-
 Tegnap 21:35Foci

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója beszélt a BL-ről, átigazolásokról és Rebrovról is.

Húsvét után térhetnek vissza a nagy koncertek és a fesztiválok?

Rockbook
-
 Tegnap 21:01Zene

Idén szinte alig voltak koncertek március óta a koronavírus miatt és egyelőre a közeljövő is elég bizonytalannak...

Hoppá: ezért lehet nyerő minden mással szemben az oroszok vakcinája

Indirekt
-
 Tegnap 20:00Színes

Megérkezett az első 10 ampulla orosz vakcina Magyarországra. Ez pedig ráirányítja a figyelmet arra, amire a szakemberek régóta figyelmeztetnek, miszerint a vakcinák feltalálása és legyártása után legalább ekkora, ha nem nagyobb kihívás lesz az oltóanyagok szállítása és hűtése. Itt lehet az orosz vakcina előnye a többivel szemben.…

Újabb eljárást indítottak a Google ellen Oroszországban

ATV
-
 Tegnap 19:29Külföld

Eljárást indítottak Oroszországban a Google amerikai technológiai óriáscég ellen, mert nem távolítja el az összes ott tiltott tartalmat keresőmotorjából - közölte hétfőn az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság (Roszkomnadzor).

Koronavírus: már vizsgálják Magyarországon az orosz vakcinát

Euronews
-
 Tegnap 19:25Életmód

A magyar kormány lekötött 12 millió oltóanyagot a három vakcinából, ami már olyan stádiumban van, hogy lehet rendelni belőlük.

Kriptoutalási szolgáltatást indított az orosz Gazprombank leányvállalata

Kriptoworld
-
 Tegnap 18:52Gazdaság

A Gazprombank Switzerland, Oroszország egyik legnagyobb bankjának a leányvállalata elindította Bitcoin-utalási szolgáltatását azt követően, hogy megkapta az ehhez szükséges engedélyeket a svájci szabályozótól. Egy november 19-i bejelentés szerint a Gazprombank

Újabb eljárást indítanak a Google ellen Oroszországban

Telex
-
 Tegnap 18:38KülföldGoogle

Az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság nehezményezi, hogy a cég nem távolít el a keresőmotorjából mindent amit szeretnének.

Eljárást indított Oroszország a Google ellen

Azt kifogásolják, hogy nem távolítanak el elég tartalmat.

Oroszország vs. Google

Eljárást indítottak Oroszországban a Google amerikai technológiai óriáscég ellen, mert nem távolítja el az összes ott tiltott tartalmat keresőmotorjából – közölte hétfőn az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság (Roszkomnadzor).

Egy megfigyelőállás miatt élesedhet a konfliktus Oroszország és Törökország között

Telex
-
 Tegnap 18:20Külföld

A törökök egy független megfigyelőállást építenének ki azeri területen, az oroszoknak ez nem tetszik. Alig két hete írták alá a hegyi-karabahi tűzszüneti egyezséget, de még messze a konfliktus vége.

Lev Dogyin, Yuri Kordonsky, Silviu Purcărete előadásaival folytatódik az Interferenciák Fesztivál

A 7. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál második hetében a világirodalom olyan meghatározó szerzőinek színművei lesznek láthatóak, mint William Shakespeare (A vihar), A. P. Csehov (Platonov), Makszim Gorkij (A mélyben), Roger Vitrac (Viktor, avagy gyermekuralom) és Henrik Ibsen (Rosmersholm). A következő napok előadásainak…

Daev, Paplovag, Sirius és Videojáték Zsolti megtanulják, a pók nem barát - Game Pass Fesztivál 14. nap

GameStar
-
 Tegnap 17:38Gaming

Daev, Sirius, Paplovag és Videojáték Zsolti egy kis kooperatív mókára szánták magukat a Game Pass Fesztivál mai adásában, ahol a Groundedben próbálnak túlélni.