Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A koronavírussal kapcsolatos betegség vagy halál esetén is téríthet a Generali

Számos tévhit kering manapság azzal kapcsolatban, hogy a koronavírus okozta megbetegedések, illetve halál esetén nem térítenek a biztosítók. Ezt a tévhitet cáfolja a Generali, ugyanis ügyfelei a biztosító által kínált kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításokra a vírussal összefüggésben is számíthatnak.

A beregi vásznak gazdag motívumkincset őriznek

Szon
-
 Ma 16:14Kultúra

A virágmotívumok közül a rózsa, a szegfű, a tulipán volt népszerű.

Ezért bukkant fel mindenhol Orosz György neve

NLC
-
 Ma 16:14Média

A humorista őrületes, 98 százalékos topkomment-arányt hozott össze

Honvéd: Gazdag Dániel a Philadelphia Unionban folytatja

Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Philadelphia Unionban folytatja pályafutását az NB I-es Budapest Honvédot több mint 11 év után elhagyó Gazdag Dániel – számolt be róla a hivatalos honlapján mind a két klub.

Huszonhat gázai halt meg a hétfő óta tartó légicsapásokban

Telex
-
 Ma 16:03Külföld

A gázai válaszcsapásokban két izraeli civil vesztette életét.

Cinikusak vagyunk mind, ez köt össze - Gyurcsány és Orbán hatása a kortárs fiatal lírára

És micsoda tánc volt, idézi Majkát Vida Kamilla első verseskötetének mottójában, amire rögtön rátolja a dropot, Gyurcsány Ferencet, aki nem tudja megígérni, hogy minden rendben lesz, majd a két mottót egy Esterházy-idézettel zárja. Épp csak kinyitottam a Konstruktív bizalmatlansági indítvány (Kbi) című verseskötetet, és már elveszítettem…

Ezért kommentelt minden híroldal posztja alá Orosz György humorista

Propeller
-
 Ma 16:00Bulvár

Orosz György, a mestertroll. Az elmúlt napokban gyakran lehetett találkozni az ismert humorista, Orosz György nevével különböző hazai híroldalak posztjai alatt. A humorista most egy bejegyzésben leleplezte magát: azt állítja, fogadás miatt kommentelt ennyit. Orosz egy barátját akarta meggyőzni, hogy egy humorista mindig poénosabb egy átlagos…

Teszt: Mennyire vágod ezeket a kérdéseket a biológia érettségikből?

SuliLife
-
 Ma 16:00Színes

A természet ismerete az alapvető tudás része, szóval ne habozz kitölteni tesztünket.

Kunhalmi Ágnes: Büszke vagyok az önkormányzatra, hogy Orbánék helyett végeznek feladatokat

Kunhalmi Ágnes, az Mszp társelnöke, a Xviii. kerület országgyűlési képviselője is ellátogatott a tömeges tesztelésre, ahol Szaniszló Sándorék saját költségvetésből tesztelték a kerületi diákokat, tanárokat.

Tordai Bence az Orbán-kormány gazdaságtervéről: olyan, mint részegen vezetni

A politikus szerint a terv olyan, mint lejtőn tövig nyomni a gázt, emelkedőn észrevenni, hogy elfogyott a nafta. Fotó: Tordai Bence (Párbeszéd) kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 12-én. Mti/Bruzák Noémi Tordai Bence legfrissebb Facebook-posztjában arról ír, hogy Orbánék gazdaságpolitikája olyan, mint részegen vezetni.

Nisikori aggódik: Mi történik, ha lesz száz pozitív eset vagy akár több ezer?

Sport365
-
 Ma 15:44Sport

A japán teniszező szerint komoly kockázatot jelent az olimpia.

Tóth Andi: Hét éve nem voltam jól, most sem vagyok

SzMo
-
 Ma 15:42Bulvár

Az énekesnő bevallotta, hogy a gyerekkora sem volt a „legstabilabb”, és most sem tart még ott érzelmileg, ahol szeretne lenni.

Tóth Andi őszinte vallomása: „Nem vagyok jól!”

Az énekesnő jelenleg nem érzi magát boldognak, ezt pedig hétvégén debütáló dalában meg is osztotta rajongóival – Tóth Andi az új videóklip kapcsán volt a Mokka vendége ma reggel, ahol bővebben is kifejtette, hogy érzi magát most.