Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Közösen termelik meg, együtt fogyasztják el – A Bolgárkert örök slágere a lecsó

Ajkai Szó
-
  Ma 17:08 Megyei

Helyben termesztett alapanyagokból készült lecsóra invitálja a termelőket és a meghívott vendégeket, partnerszervezeteket (Molnár Gábor

Az ellenzék egymást hergelte a parlamentben

Videó! Bumburnyák, züllött, őrjöngő. Ezekkel a szavakkal jellemezték a kormányt és intézkedéseit válogatott ellenzéki politikusok, köztük Gyurcsány Ferenc.

Milyen egy Pajero 12 évesen?

Totalcar
-
  Ma 17:07 Autó-motor

Nézd meg alaposan a nagy Mitsubishit, döntsd el, hogy mennyi élet van még benne és fotelnepperkedj!

Putyin egyetlen aláírással elismerte és korlátozta is a kriptopénzeket

Kattints és tudd meg Putyin milyen dokumentumban tisztázta a kriptovaluták helyzetét Oroszországban.

39-en odavesztek, amikor fegyveresek megostromoltak egy afgán börtönt

Parameter
-
  Ma 17:05 Határtalan

A hatóságok tájékoztatása szerint a börtönt visszafoglalták, a támadókkal végeztek. A műveletet Mohammed Jaszin Zia afgán vezérkari főnök vezette."Nyolc fegyveressel végeztünk, ahogy a támadók állásait megtisztítottuk" - közölte Zia. Az áldozatok között civilek, rabok és a biztonsági erők tagjai is vannak. A halottak száma a sebesültek nagy…

Intraductalis papilloma, egy jóindulatú emlődaganat

WebBeteg
-
  Ma 17:05 Egészség

Az intraductalis papilloma egy olyan jóindulatú emlődaganat, ami az emlők tejcsatornáiban helyezkedik el. A papillomák pici, szemölcsszerű kinövések, amelyek mirigysejtekből állnak, emellett erek futhatnak bennük, és kötőszövetes vázuk van. Általában egy-két centiméteres méretűek, csak ritkán szoktak ennél nagyobbak lenni.

Megerőszakolt egy 9 éves kislányt internetes ismerkedés után egy pedofil Szumiban

Megrontott és megerőszakolt egy 9 éves kislányt Szumiban egy 31 éves férfi, aki internetes csetelés közben ismerkedett meg a gyermekkel, a pedofilt vasárnap őrizetbe vették.

Árokba hajtott egy autó Kiskunmajsa és Kömpöc között

Árokba hajtott egy személyautó Kiskunmajsa és Kömpöc között, az 5411-es úton. A műszaki mentést a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

„Van egy mítosz az életemben”

kultura.hu
-
  Ma 17:00 Film

A Drakulics elvtárssal robbant be igazán Walters Lili a köztudatba. A vámpírrá vált lány nevettető történetéig hosszú út vezetett országokon és a színházi lét különféle állomásain át. Interjú.

Ókori kincseket foglaltak le egy feltételezett fosztogatónál

Nagyszámú ókori kincset, köztük egy valószínűleg az i. e. 1200-ból

Megpróbált megvesztegetni egy határrendészt, felfüggesztettet kapott

Egy román-ukrán állampolgárságú férfi 10 euróval meg akart vesztegetni egy határrendészt a barabási határátkelőnél.

Hogy lett százezer új diplomás nyelvvizsga nélkül? Egy szakértő most elárulja!

Totyik Tamás, a Pedagógusok Szakszervezetének alelnöke beszélt bővebben arról, minek köszönhető, hogy ennyi egyetemista használta ki a lehetőséget, miszerint nyelvvizsga nélkül megkaphatják a diplomájukat.

Ezek a CÖF-ös fiúk -hiába a kánikula- teszik a dolgukat!—  Migránsok fotózzák Budapestet! – írja egy olvasójuk

Az “olvasói levél” formáját választotta a Civil Összefogás Forum, (CÖF) -távol álljon tőlem, hogy megkérdőjelezzem, hogy egy hús-vér honpolgár felháborodását közölték- hogy felvessen egy “égető problémát” Nevezetesen azt, hogy migránsösszeesküvés zajlik Magyarországon. A CÖF-olvasó….. “Miközben az emberek gyanútlanul szórakoznak, vagy…

Az egyetemek megrendezhetik a gólyatáborokat

ATV
-
  Ma 16:54 Belföld

„A jogszabály nem tartalmaz korlátozásokat táborok megtartására vonatkozóan” – ezt a Belügyminisztérium válaszolta az ATV Híradójánknak arra a kérdésére, hogy milyen formában szervezhetnek az egyetemek gólyatáborokat, és hogy milyen szabályok vonatkoznak az intézményekre.