Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

GKI: októberben kissé javultak az üzleti, romlottak a fogyasztói várakozások

A GKI konjunktúraindexe októberben kissé javult, de továbbra sem érte el júliusi szintjét, az üzleti várakozások pozitív irányba mozdultak, a lakosságiak viszont már negyedik hónapja romlanak – közölte a GKI Gazdaságkutató az MTI-vel. A GKI által, az Európai Unió támogatásával végzett felmérés szerint októberben a GKI konjunktúraindexe 0,5…

15 börtönös film, amit mindenképpen látnod kell

Filmezzünk!
-
  Ma 10:05 Film

Régebben azért több börtönös film is készült, de azért ma is akad egy kettő, ami megállja a helyét. Nektek melyik a kedvencetek?

Hivatásos őrökkel ellenőriztetnék a boltokban a szabályos maszkviselést

„A járvány miatt várható, hogy a karácsonyi ünnepek előtti bevásárlások a novemberi fizetésnapok után felpörögnek, ezért az eddigi intézkedéseken túl haladéktalanul lépni kell az áruházakban. Arra kérjük a forgalmas bevásárlóhelyek üzemeltetőit az országban, hogy ne terheljék tovább az eladókra, pénztárosokra, árufeltöltőkre, vevőszolgálatosokra a…

Biden tizenegymillió illegális bevándorlót fogadna be

A demokraták jelöltje azt mondta, amennyiben megválasztják elnöknek tizenegymillió illegális bevándorlónak ad állampolgárságot.

Négyszáznál több ázsiait és afrikait fogtak a határon a rendőrök a hétvégén

440 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Két határsértőt fogtak el a rendőrök Orosházán

Két határsértőt fogtak el a rendőrök Orosházán, a férfiakat a vasútállomáson ellenőrizték. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. Orosházán, a vasútállomáson 2020. október 26-án 8 óra 15 perc körül igazoltattak a rendőrök két külföldit. Az egyik férfi tunéziai, a…

Hamburgerzsemle házilag – ahogy még biztosan nem próbáltad

Magyar Nemzet
-
  Ma 09:42 Recept

Egy hamburger a húspogácsa, a feltét és az ezeket közrefogó zsemle összhangjától lesz tökéletes.

Körözött személyt és ittas sofőrt fogtak a rendőrök Fejérben

Ittasan segédmotor-kerékpárral közlekedő és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

A salgótarjáni rendőrök fogták el a közveszélyokozás miatt körözött nőt

A salgótarjáni rendőrök egy 31 éves nőt fogtak el a megyeszékhely belterületén.

Egyedül maradt a Steelers

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) hetedik játékhetét követően a Pittsburgh Steelers maradt az egyedüli veretlen csapat.

Határsértőket fogtak Orosházán

A szolgálatban lévő járőrök két férfit ellenőriztek az orosházi vasútállomáson hétfőn, a reggeli órákban. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

103 évig dolgozhatna egy váci a pénzért, amit Bayer Zsolt rendezésre kapott

Míg egy átlag bérből és fizetésből élő magyar ember örül, ha kenyeret tud tenni az asztalra, addig Orbán leghűbb propagandistája 300 milliót kap, hogy rendezőset játszhasson.

Hogyan fogadd a visszautasítást emelt fővel?

Habostorta
-
  Ma 09:33 Bulvár

A visszautasítással sokféleképpen szembesülhetünk. Egyrészt kaphatjuk nyíltan, szemtől-szembe, mikor randira hívjuk álmaink asszonyát, ő azonban nemet...

Gazdaságkutató: romlottak a fogyasztói várakozások

A GKI konjunktúraindexe októberben kissé javult, de továbbra sem érte el júliusi szintjét. Az üzleti várakozások pozitív irányba mozdultak, a lakosságiak viszont már negyedik hónapja romlanak – közölte a GKI Gazdaságkutató az MTI-vel.