Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Attól tartanak, tovább romolhat a szemétszállítás minősége

RTL Klub
-
 Ma 18:38Bulvár

Tovább romolhat a szemétszállítás minősége, ha a kormány változtatás nélkül fogadja el Semjén Zsolt törvénymódosító javaslatát - ettől tart a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes. A javaslat szerint egy koncessziós eljáráson nyertes cég végezné a hulladékkezelést az egész országban. Ez most részben önkormányzati feladat.A…

Kábítószer miatt tartottak házkutatást, élő hüllőket találtak

Több, engedélyhez kötött veszélyes állat is előkerült abból a házból, amihez egy bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök. Egy dunaharaszti házhoz mentek szerdán, mert az a fülest kapták, hogy az ott élő férfi kábítószer-termesztéssel foglalkozik. A nyomozók a házkutatás során számukra is bizarr, nem mindennapi körülményekkel találták szemben…

Egy kis bemutatót tart a tél advent első vasárnapján Pécsen

Északkeleten több mint 5 centiméternyi hó is hullhat Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint a havazás miatt Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére elsőfokú figyelmeztetést is kiadták vasárnapra. Azt írták: helyenként szitálás, főként a hegyvidéki tájakon sűrű…

TikTok és Reels riválissal állt elő a Snap, és fizet is a tartalmakért

iPON!
-
 Ma 17:23Infotech

Ezúttal a Snapchat fejlesztője másolt le egy népszerű funkciót, megfejelve azzal, hogy eléggé érdekes módon fizetni is fog a videósok számára.

Lélegzetelállító fényfesztivált tartottak Kolozsváron

Blikk
-
 Ma 15:20Bulvár

Elképesztő alkotások fényből - a kolozsvári Lights On fesztivál képeit mutatjuk. Ha már úgysem mehetünk semmiféle rendezvényre, legalább nézzük meg képeken!

Kié lesz a különleges elismerés? Még tart a 12. Arany Medál-díj szavazása

Metropol
-
 Ma 15:15Bulvár

Október 25-én, vasárnap indult a közönségdíj szavazási időszaka. A szavazatokat mintegy hat héten keresztül, december 1-ig várják.

8000 hrivnya támogatásban részesülnek azok a vállalkozók, akik a KVED hat kategóriájának egyikébe tartoznak

Mihajlo Fedorov digitális átalakulási miniszter kijelentette, hogy több mint egymillió, vállalkozását bezárni kényszerült ukrán állampolgár igényelhet támogatást a diia.gov.ua portálon vagy a Gyija alkalmazásban.

Vérhígítót és vitaminokat tartalmazott a koronavírusos egyetemi rektor kezelése

Önmagát kezelte ki a koronavírus-fertőzésből Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora. Eleinte azt hitte, hogy hőemelkedéssel és torokfájással megússza a koronavírust, a harmadik napon azonban láza és nagy fájdalmai lettek – mesélte el a felépülése után az ATV-ben. Elmondása szerint vérhigító terápiát alkalmazott, emellett B, C és D…

Megterhelő a hosszan tartó távmunka

ma7.sk
-
 Ma 14:45Életmód

Jobban kell figyelniük az otthonukban dolgozó munkavállalóikra a munkaadóknak, mivel a tartós home office ebben az időszakban még megterhelőbb lehet, hozzájárulhat a munkahelyi kiégéshez.

Üzemanyaglopás miatt tartottak házkutatásokat

Több, ügyészi felügyelet alatt zajló házkutatást is tartott a rendőrség és a csendőrség Maros megye területén szombaton.

A tartalékait éli fel Zalatnay Sarolta: a lánya támogatja az énekesnőt

A koronavírus-járvány miatt ő is nehéz helyzetbe került, lányának, Nikinek köszönhetően azonban próbál kilábalni a gödörből.

Zalatnay Cini már a tartalékait éli fel, lánya segíti ezekben a napokban

A tavalyi fellépések után kapott pénzből tett félre az énekesnő, aki most hálás az akkori megérzéséért. Nehezen dolgozza fel, hogy a vírus elvette tőle a színpadot, de öröm az ürömben, hogy közben visszakapta lányát.

Perez sajtótájékoztatót tart hétfőn este

Hétfőn este, magyar idő szerint 18:30-kor sajtótájékoztatót tart a jelenleg még a Racing Point színeiben versenyző, ám a Red Bull ülésére pályázó Sergio Perez!

Kövér László arra számít, hogy az általa moslékkoalíciónak tartott ellenzéknek sikerül közös listát állítania

A házelnök újra interjút adott, amiben bírálta az EU-t, de Gyurcsányozott is egy kövéret.