Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Életveszélyes közúti keménykedést vettek videóra Debrecenben

A hajdú fővárosban fényes nappal gondolta úgy egy Bmw-s meg egy audis, hogy összemérik a péniszüket. Egy normális ember ebből valószínűleg azt vonja le, hogy mindkettejüknek méreten aluli.

SZFE: felkérték a jövő tanévben induló osztályok vezetőit

Felkérték a Színház- és Filmművészeti Egyetem 2021/2022-es tanévben induló osztályainak vezetőit – közölte az intézmény az MTI-vel.

Most érkezett: csúnya baleset történt az M7-esen

Érd térségében torlódásra lehet számítani.

Szürreális dolog történt a Szaharában: váratlanul fehérbe borult a sivatag

Havazott a Szaharában, miután a hőmérséklet -3 Celsius-fokig hűlt. A rendkívül ritka jelenséget többen is megörökítették Algériában. A hó egészen bámulatos mintákat rajzolt a homokdűnékre.

Ahol rongyokkal és használt cipővel fűtenek

AtádHír
-
 Ma 18:03Megyei

A kemény fagyok beálltával a nélkülöző családoknak különösen hányatottá válik a sorsuk: városunk környékén sokan vannak olyanok, akik a mínusz fokokat rosszul szigetelő viskóban, egy apró kályhával fűtve vészelik át.

SZFE - Felkérték a jövő tanévben induló osztályok vezetőit

Az osztályfőnökök a magyar színházi élet elismert személyiségei, akik nagy ambícióval és izgalmas tervekkel várják a megújuló egyetem hallgatóit.

SZFE – Felkérték a jövő tanévben induló osztályok vezetőit

Felkérték a Színház- és Filmművészeti Egyetem 2021/2022-es tanévben induló osztályainak vezetőit – közölte az intézmény az MTI-vel.

Kinek kell egy Radiohead demókazetta, amit még iskola után vettek fel?

Elárverezik január végén azt a demókazettát, amelyet a még középiskolában alapított On A Friday nevű zenekarként vettek fel a később világhírűvé vált Radiohead brit rockegyüttes tagjai. Thom Yorke, Jonny és Colin Greenwood, Ed O’Brien és Philip Selway az oxfordshire-i Abingdon fiúiskolába jártak az 1980-as években, amikor…

Felkérték a jövő tanévben induló osztályok vezetőit

Felkérték a Színház- és Filmművészeti Egyetem 2021/2022-es tanévben induló osztályainak vezetőit,

Tizenöt éve történt a hejcei légi katasztrófa

Katonai tiszteletadással emlékeztek az áldozatokra.

Paksi tűzoltók is részt vettek az oltásban

Kigyulladt és hatalmas lángokkal égett nem rég egy családi ház Szekszárdon. A tűz valósággal elborította a teljes épületet. A lángok megfékezésénél a paksi tűzoltóknak is segíteni kellett a helyszínen. A szekszárdi ház valósággal megsemmisült, a tűz okát még vizsgálják. A közösségi oldalon gyűjtés indult, hogy a tűzben érintett család…

Áron alul vették meg Marilyn Monroe egykori villáját: ekkora összegért kelt el a legendás díva rezidenciája

Blikk
-
 Ma 16:32Bulvár

Noha csak kevesebb, mint a meghirdetett ár feléért kelt el, mégis tetemes összegért, mintegy 88 millió dollárért (26 milliárd forintért) talált gazdára a hollywoodi ikon, Marilyn Monroe régóta hirdetett rezidenciája.

Házi őrizetben egy orosz rendőr, aki Navalnijról szivárogtatott ki információkat

Azzal gyanúsítják, hogy adatokkal segítette a Bellingcat oknyomozó csoportot abban, hogy az azonosítani tudta az Alekszej Navalnijnak, az orosz kormány kritikusának feltételezett megmérgezőit.