Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar-román kórházi együttműködés indul

Lokál
-
  Ma 08:55 BelföldRománia

Több mint 13 millió euróból (4,1 milliárd forintból) kezdődnek egészségügyi fejlesztések egy román-magyar uniós program segítségével a romániai Szatmár megye, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye három kórházában.

Ezekre költöttek a legtöbbet a magyarok

Lokál
-
  Ma 08:53 BelföldSajt

Élelmiszerre 1835 milliárd forintot költött tavaly a lakosság, háztartási vegyi árura és szépségápolási termékekre pedig 448 milliárdot, az előbbi 7, az utóbbi 8 százalékos növekedés az előző évhez képest; az élelmiszerek közül a hús, a sör és a sajt forgalma emelkedett ki - ismerteti a csütörtöki Világgazdaság a Nielsen adataira hivatkozva.

Jégbarlangban temetett el egy magyart a lavina

Siklóernyővel ereszkedett le, múlt csütörtök óta nem adott életjelet magáról.

Tőzsdenyitás előtt – Pozitív nyitásra számítanak az elemzők a magyar piacon

Pozitív nyitásra számítanak a kedvező nemzetközi befektetői hangulat miatt csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az MTI-nek nyilatkozó elemzők. Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője az MTI-nek elmondta, hogy szerdán mérsékelt emelkedéssel zártak a nemzetközi piacok, a kedvező hangulatot hajtja az Egyesült Államok…

Az EP-választás tétje Magyarország megőrzése a magyaroknak

Európai parlamenti (EP) választásnak még soha nem volt akkora tétje, mint az ideinek, az, hogy Magyarország a magyar embereké marad vagy másoké lesz - jelentette ki az Országgyűlés elnöke szerdán Szolnokon.

Ennyi pénzt költöttek a magyarok élelmiszerre 2018-ban

Femcafe
-
  Ma 08:35 Recept

Meglepő eredmény született.

Gyászhír érkezett: elhunyt a népszerű magyar színész

Művészetének elismeréseként 1983-ban Jászai Mari-díjjal tüntették ki.

Indul a magyar-román kórházi együttműködés

VG
-
  Ma 08:34 GazdaságRománia

Több mint 13 millió euróból kezdődnek egészségügyi fejlesztések egy román-magyar uniós program segítségével a romániai Szatmár megyében.

Több száz venezuelai menekültet fogadott be Magyarország

A program eddig titokban zajlott. A menekültek lakást, letelepedési engedélyt kapnak.

Meglepő: a sör mellett erre költötték a legtöbbet a magyarok tavaly

Élelmiszerre 1835 milliárd forintot költött tavaly a lakosság, háztartási vegyi árura és szépségápolási termékekre pedig 448 milliárdot, az előbbi 7, az utóbbi 8 százalékos növekedés az előző évhez képest; az élelmiszerek közül...

A magyar vitorlázók minden díjat vittek a repülőhollandi-vébén

A vébécím mellé az Ezüst Sombrero is a Majthényi-Domokos párosé lett.

Politikusokat, aktivistákat és újságírókat akart meggyilkolni

Letartóztatták az amerikai parti őrség egyik tagját, aki demokrata párti politikusokat, aktivistákat és újságírókat akart meggyilkolni - közölte a Szövetségi Nyomozó Iroda (Fbi) csütörtökön. Christopher Paul Hasson hadnagyot még a múlt pénteken tartóztatták le marylandi otthonában, ám az Fbi csak csütörtökön este, már a bírósághoz benyújtott…

Nincs meglepetést: húst és sört vásárol leginkább a magyar

Napi
-
  Ma 08:27 BelföldSajt

Élelmiszerre 1835 milliárd forintot költött tavaly a lakosság, háztartási vegyi árura és szépségápolási termékekre pedig 448 milliárdot, az előbbi 7, az utóbbi 8 százalékos növekedés az előző évhez képest; az élelmiszerek közül a hús, a sör és a sajt forgalma emelkedett ki - ismerteti a csütörtöki Világgazdaság a Nielsen adataira hivatkozva.

Húsra, sörre és sajtra költöttek a legtöbbet a magyarok

HVG
-
  Ma 08:27 GazdaságSajt

Élelmiszerre 1835 milliárd forintot költött tavaly a lakosság, háztartási vegyi árura és szépségápolási termékekre pedig 448 milliárdot.

Venezuelai menekültek százait fogadta be titokban a magyar kormány

Ingyen repjegy Budapestre, legalább egy évig ingyen lakás, ingyenes magyar és angol nyelvprogram, letelepedési papírok – ezeket adja a dél-amerikai menekülteknek a magyar kormány. Titokban.