Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Miből lesz a hírnév? A görög miniszterelnököt beoltották és az internet népe azonnal szexszimbólumnak kiáltotta ki

Borsod24
-
 Ma 06:42Bulvár

Pedig csak megkapta a második oltását. Igaz, az öltözéke elég lengére sikeredett az elkészült fényképeken, máris nem az oltási folyamatra figyeltek az olvasók. Kiriákosz Micotákisz már a második vakcináját ment beadatni a kórházba, az eseményt pedig természetesen fotósok dokumentálták. Míg az első alkalomnál csak a ruhája ujját tűrte fel,…

Borrell: aggasztók az oroszországi őrizetbe vételekről érkező hírek

Aggasztónak nevezte hétfőn az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője az arról szóló híreket, hogy több mint háromezer embert vettek őrizetbe Oroszországban a hétvégén az Alekszej Navalnij támogatására tartott tüntetések nyomán. Josep Borrell az európai uniós országok külügyminisztereinek egynapos brüsszeli találkozójára…

Íme, a kormány árnyékköltségvetése: így jött össze az 5 ezer milliárd forintos hiány

HVG
-
 Ma 06:30Gazdaság

Jelentős bevételkieséseket okozott az állami költségvetésnek a járvány és a válság, csak áfában 300 milliárd volt a mínusz. De nem ettől borult fel teljesen, hanem a kormány sokszor vitatható célú, féktelen pénzszórásától. A külügy büdzséje például közel négyszeresére hízott, Orbán kabinetirodájáé több mint kétszeresére.

Még egy napig szünetel a tél, aztán újra jön a zimankó

Visszatérnek a hózáporok, szerda éjjel akár mínusz 13 fok alá is süllyedhet a hőmérséklet.

Az Egyesült Királyság 17,7 millió dollár értékben importál magyar bort

Az Egyesült Királyság 2019-ben összesen 4,4 milliárd, azaz 1289 milliárd forint értében vásárolt bort. Ebből 3,1 milliárd dollárnyi az Európai Unióból érkezett a szigetországba. Magyarországról 17,7 millió dollár, azaz 5,19 milliárd forint értékben vásároltak bort.

Hollywoodi hírességek kedvence ez a kúria

otthon.hu
-
 Ma 06:10Otthon

88 millió dollárért kelt el az a Los Angeles-i kúria, amelyben egy ideig Tony Curtis, majd Cher is élt.

"Már 2012-ben is esélytelen volt bekerülni az első 200-ba, ma ez még inkább így van"

Eduline
-
 Ma 06:09Karrier

Önmagában a fenntartóváltás biztosan nem eredményez majd jelentős javítást az egyetemek rangsorhelyezésében - mondja a magyar felsőoktatás külföldi megítélésével kapcsolatban Fábri György egyetemi docens, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Társadalmi Kommunikációs Kutatócsoportjának vezetője, akit a modellváltó…

Az alvás így függ össze az emlékekkel

Az agy alvás közben sem pihen, hanem aktívan dolgozik. Mind az álmodás ciklusában, mind akkor, amikor nem álmodunk, agyunk megerősíti az előző nap eseményeinek emlékeit.

Országútis hírek külföldről: megrendezhető a Cyclo-cross vb, Fabio Aru nem áll rajthoz Ostendében, Valverde azért a ki…

Velo
-
 Ma 06:08Sport

Szigorú szabályok szerint megrendezhető a Cyclo-cross világbajnokság     Sajnálatos módon a koronavírus-helyzet miatt felmerült annak a lehetősége, hogy elmarad a január 30-ra és 31-re a belgiumi Ostendébe tervezett Cyclo-cross világbajnokság. A helyi egészségügyi hatóságok aggodalmukat fejezték ki a vírus dél-afrikai…

Előre leszóltak nekik, hogy a raktárkoncerten ne játsszák el az Orbán Viktorról szóló számukat

A kormányellenes szövegeiről ismert Hétköznapi Csalódások beszállt az állami koncertsorozatba, de a politikai utalásokat végül kigyomláltáka műsorukból.

Már januárra magasabb fizetést kaphat az, aki időben nyilatkozik az az adókedvezményről

Femina
-
 Ma 06:06Színes

Érdemes mielőbb nyilatkozni az adókedvezményekről az államtitkár szerint.

Elképesztő, Curtis oldalán prostik hirdetnek

A rapper nyilvános posztjai alatt egyre több intim szövegezésű komment jelent meg. Bármit ír ki a híresség, az első hozzászólók olyan nők, akiknek a profiljára rákattintva egyértelmű, hogy a testükből élnek.

A Covid-19 Vaccine Moderna védettséget nyújt az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában azonosított koronavírus újabb…

A Covid-19 Vaccine Moderna vakcinával oltott személyek vérszérumainak laboratóriumi körülmények között (in vitro) elvégzett vizsgálatai igazolják a vírussemlegesítő hatást.