Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 262 hír

Nem minden külföldön élő szerb állampolgár igényelheti a 60 eurós segélyt

Ahogyan arról korábban írtunk, a szerb kormány a polgároknak nyújtott harmadik segélycsomag részeként 60 eurót irányzott elő minden szerb állampolgár számára. Vučić: Kétszer harminc euró

Lépésről lépésre: Hogyan kell igényelni a 30 eurót

A polgárok április 28-ától igényelhetik az állam által biztosított pénzbeli támogatást, ettől a dátumtól kezdve lehet majd elektronikus és telefonos úton is bejelentkezni a támogatásra.

A digitalizáció nem csökkenti, hanem növeli a munkaerő iránti igényt

A koronavírus a vállalatok 38 százalékában felgyorsította a digitalizáció folyamatát, ami együtt járt a munkaerő iránti igények növekedésével is – derült ki a ManpowerGroup 40 ország 26 ezer munkáltatója körében végzett felméréséről.

Igényelnék a látogatókat: elszoktak az emberektől a fővárosi állatkert lakói

Nehezen viselik a fővárosi állatkert egyes lakói, hogy a koronavírus-járvány miatt nincsenek látogatók. A páviánokon például érződik, hogy nincs kihez „szólniuk”, de a kecskék is igényelnék a simogatást.

Igényelnék a látogatókat: elszoktak az emberektől a fővárosi állatkert lakói

Nehezen viselik a fővárosi állatkert egyes lakói, hogy a koronavírus-járvány miatt nincsenek látogatók. A páviánokon például érződik, hogy nincs kihez „szólniuk”, de a kecskék is igényelnék a simogatást.

Öt alap szépségtermék, amelynek ott kell lennie minden igényes nő neszeszerében

Femcafe
-
 Ma 10:03Divat

Nőnek lenni azért (is) fantasztikus, mert ezernyi módon vagyunk képesek játszani a megjelenésünkkel - ez pedig hatalom. A sminknek a 21. században is az lenne a célja, hogy a meglévő szépséget erősítse, hangsúlyozza, ne pedig egy másik arcot kapjunk általa. Korábban már említettük, hogy idén visszatér a természetesség a divatba, de még a…

Óriási meteor égett el a levegőben Nagy-Britannia felett

Az angol Fireball Alliance a vasárnapi napon egy szemkápráztató meteort figyelt meg az Egyesült Királyságban. A tűzgömböt Izlandon és Hollandiában is látták.

Óriásit robbanthat a Slovan: Hamšík hazatérhet a Dac nagy riválisához

Nem akármilyen átigazolási hír látott napvilágot, a szlovák közszolgálati televízió (Rtvs) közösségi odalán számolt be róla: a szlovák válogatott valaha volt legeredményesebb játékosa a Fortuna Liga listavezetőjénél folytathatja.

5 igénytelen, mégis csodaszép szobanövény, ami mindent túlél

Bien
-
 Ma 08:53Otthon

A nagybátyám egy szép házban lakik, ami minimalista. Ekkor kezdődött a küzdelmem, melynek során minden alkalomra szobanövényt kapott tőlem.

Egyszeri alkalommal támogatják a nyugdíjasokat Újvárosban

Feol
-
 Ma 07:20Megyei

A városban a nyugdíjasok anyagi támogatása a korábban megszokott két alkalomról egyre csökkent.

Várható volt – több kórházban tömegesen mondtak fel az orvosok és az ápolók, óriási a káosz

A múlt héten még csak pletykaszinten hallhattuk azt, ami mára valósággá vált. Rengeteg egészségügyi dolgozó nem fogadta el a rabszolgákhoz illő feltételeket és nem írta alá új szerződését. Így tegnaptól van, ahol “csak” néhány osztály vált működésképtelenné hazánkban, van, ahol gyakorlatilag a komplett kórház. Remek kilátások. Letettek az…

Milyen cégek veszik igénybe leginkább a faktoringot?

A faktoring megannyi vállalkozásnak segített már túlélni nehéz helyzeteket, vagy elindulni a növekedés útján. Nincs is olyan iparág, ahol ne lehetne alkalmazni, nézzük tovább, hogy kik élnek a faktoring nyújtotta előnyökkel a leggyakrabban?