Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 96 hír

Drágulhatnak az italok, mert kevesebbet tankoltunk

NRGreport
-
  Ma 13:51 Gazdaság

Könnyen lehet, hogy a nyári szezonban jóval drágábbak lesznek a szénsavas italok. Ennek most az az oka, hogy a buborékokért felelős gáz jelentős része az üzemanyaggyártás melléktermékeként keletkezik.

Koronavírus: hatvannal kevesebb volt a fertőzött, mint a gyógyult

Hatvannal kevesebb ember kapta el a koronavírust Ukrajnában, mint ahányan meggyógyultak a nyár első napján, hétfőn.

Koronavírus - Április közepétől egyre kevesebben betegedtek meg Magyarországon

Koronavírus - A leginkább érintett a 65-79 éves korosztály.

Ukrajnában hatvannal kevesebb volt a fertőzött, mint a gyógyult

Nem történt újabb fertőzés Odessza, Mikolajiv, Herszon és Luhanszk megyében.

Lecsengőben van a járvány, napról napra kevesebb az új fertőzött

Müller Cecília ismertette: az elmúlt 24 órában 29 új fertőzöttet regisztráltak, és 5 ember halt meg. Az aktív fertőzöttek száma 1229, 427 beteget ápolnak kórházban, közülük 24-en vannak lélegeztetőgépen. A tisztifőorvos szólt arról, hogy a járványügyi adatokat minden nap elemzik, hogy egy esetleges gócpont kialakulásánál azonnal cselekedni tudjanak

Ukrajnában hatvannal kevesebb volt a koronavírus-fertőzött, mint a gyógyult

Hatvannal kevesebb ember kapta el a koronavírust, mint ahányan meggyógyultak Ukrajnában a nyár első napján, hétfőn - közölték kedden ukrán hírügynökségek a hivatalos adatokat ismertetve.

A britek is kevesebbet autóznának

A brit autósok fele úgy gondolja, hogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítésének feloldását követően többet fog gyalogolni. A megkérdezettek 40 százaléka úgy tervezi, hogy ritkábban ül majd autóba – derült ki egy 20 000 résztvevővel készült felmérésből, melyet a BBC publikált.

Ukrajnában hatvannal kevesebb volt a fertőzött, mint a gyógyult

Egy nap leforgása alatt 328 új, megerősített fertőzéses eset történt, és kilencen haltak meg a vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeiben.

Erősödik az árverseny - Kevesebb megrendelést kap az építőipar

Az építőiparban a legnagyobb gondot az új projektek előkészítésének lelassulása, új szerződések megkötésének csökkenése okozza, aminek kövezkeztében már 20 százalékkal csökkent a rendelésállomány a tavalyi év azonos időszakához képest - közreadta 22. heti jelentését az ÉVOSZ.

Egyre kevesebben fertőződnek meg: az elmúlt 24 órában már csak 119-en

Főtér
-
  Ma 08:57 Határtalan

A június 2-án 13 órakor közzétett adatok szerint eddig 19 517 személy fertőződött meg Romániában koronavírussal, ebből 13 526-an meggyógyultak, 1 279-en elhunytak. Az elmúlt 24 órában 119 új megbetegedést jelentettek, ugyanakkor 100 gyógyult személyt engedtek ki a kórházból. Összehasonlításképpen: tegnap 141 új fertőzött, 170 gyógyult…

Egyre többet követelnének a gazdáktól, de egyre kevesebb támogatást adnának?

Agroinform
-
  Ma 08:27 Gazdaság

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke szerint az Európai Bizottság által bemutatott stratégiák olyan abszurd dolgokat fogalmaztak meg, amelyek teljesíthetetlenek. Az agrárium legfrissebb híreivel jelentkezik az Agroinform Híradó.

Újlakások: brutális áremelkedés a megyeszékhelyeken, kevesebbet is építkezünk

Forbes
-
  Ma 06:42 Gazdaság

A járvány előtti szinten az ingatlanárak az újlakás-szegmensben, vidéken brutális növekedés, Budapesten lassuló ütem. Az nem kérdés, mi lesz a rozsdazónákkal, az sokkal inkább, hogy hol lesznek. 

Újra kinyitnak az iskolák és az óvodák - kevesebb diákra számítanak a tanárok

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld

Az óvodák a gyerekek háromnegyedét várják Pünkösd után. Az iskolák viszont kevesebb tanulóra számítanak az újranyitó intézményekben, a híradónknak nyilatkozó tanárok és óvónők becslései szerint. A járványhelyzetre való tekintettel persze bárki otthon maradhat ezután is.

A bankárok többet, a pincérek kevesebbet keresnek a válságban

Mérce
-
  Tegnap 17:40 Gazdaság

Kiadta legfrissebb adatait a KSH a bérek alakulásáról.