Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 391 hír

Nap képe: Motorkocsi Eger és Szilvásvárad között

Amíg nálunk inkább csak locs-pocs volt jellemző az átvonult ciklon nyomán addig az Északi-középhegységben igazi téli idő lett úrrá.

Home office: könnyen felborulhat az egyensúly a munka és a magánélet között – Eu-s szabályozás érkezhet?

Blikk
-
 Ma 07:11Külföld

A koronavírus-járvány miatt nagyon sokan saját otthonukból végzik a munkájukat, ami persze, több előnnyel is jár. Ám könnyen előfordulhat, hogy az adott munkaidő nincsen tartva, így sokkal többet dolgozhatnak az emberek, az egyensúly a magánélet és a munka között pedig felborulhat – éppen ezért EU-s szabályozás jöhet ezzel kapcsolatban.

A védőnő jelenleg is kapcsolatot jelent a család és az orvos között

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

Várandósság, szoptatás, hozzátáplálás – csak néhány téma, melyben a védőnők szakszerű tanácsokat adnak.

“Hollandia a mocskos, koszos, neonáci rasszisták országa”

Átalakítanák a teljes oktatást a radikális balliberálisok Holandiában, mert szerintük az ország a mocskos, koszos, neonáci rasszisták országa. Szerintük ez azért van, mert rosszul tanítják a történelmet és nem kap kellő figyelmet a gender, valamint az Lmbtq ideológia.

Napi horoszkóp: az Oroszlán két tűz között – 2021. január 26.

Friss napi horoszkóp: Nagy célokat tűztél ki magad elé, de kicsit meg is ijesztenek a saját lehetőségeid.

Gregor Bernadett: Az elsők között regisztráltam az oltásra!

Metropol
-
 Ma 04:20Bulvár

 A színésznő szerint a vakcina az egyetlen út ahhoz, hogy biztonságban tudhassa szeretteit és saját magát a járvánnyal szemben.

Horror a bevásárlókosárban: rettenetes dolgot talált egy idős asszony a zöldségek között

BorsOnline
-
 Tegnap 22:30Színes

Egy mumifikálódott emberi lábfejet vélt felfedezni a házhoz szállított élelmiszerek között az idős asszony, amiről még egy videót is készített.

"Miért nem vitték el innen azt a 41 embert?!" – Nő a feszültség a Karcsai úton, néhányan szökni is próbáltak!

Parameter
-
 Tegnap 21:52Határtalan

„Szombaton este tíz körül kijöttek, előtte nem szóltak senkinek. Kiabáltak az emberek, hogy miért csinálják ezt. Miért nem vitték el azt a 41 embert például a városi hajléktalanszállóra, ott elkülöníthetnék őket a többiektől. Le kellene tesztelni mindenkit és elvinni oda a fertőzötteket” – osztotta meg velünk tapasztalatait és véleményét a…

Lényeg: Matovič újra egyedül értelmezné a tesztelést, úgy néz ki, nem lesz magyar rendőrfőkapitány, az Ifjú Szivek ped…

Parameter
-
 Tegnap 20:56Határtalan

A novemberinél ugyan jóval alacsonyabb részvétellel, de lényegesen jobb szervezéssel valósult meg – pontosabban keddig még tart – az újabb országos COVID-tesztelés, ami okozott is meglepetést meg nem is. A gördülékeny lebonyolítás mindenképpen kellemes meglepetés. Míg novemberben főleg arról szóltak a hírek, hogy ki hány órát állt…

VV10: hatalmas balhé alakult ki VV Virág miatt VV Dani és VV Merci között

Aztán az egészbe beszállt VV Virág is, úgyhogy teljes lett a kör. VV Moh volt a legokosabb, ő csak nézte.

Ifjúkora óta nem engedi el a trombitát

Győr Plusz
-
 Tegnap 20:10Színpad

Minden szülővárosában, Sopronban kezdődött, ahol nagy hagyományai vannak a fúvós zenének. Nem volt kérdés számára, mely hangszert válassza. “Az ifjúsági zenekarban kezembe nyomták a trombitát, azóta sem engedem el” – fogalmazott az indulásról a díjazott.   Felsőfokú zenei tanulmányait már Győrött végezte, 1987-ben diplomázott…

Nincs is jobb, mint autók között tolni a bringát a Budai úton, pár méterre a bicikliúttól

fmc
-
 Tegnap 19:44Megyei

Egy székesfehérvári kerékpáros úgy döntött, hogy a közeli bicikliút helyett inkább a város legforgalmasabb útján tolja a bringáját. A férfit még az sem zavarta, hogy folyamatosan centiméterekkel mellette haladtak el nagy sebességgel a városból kifelé tartó autók.

Szinte csak nyugdíjas, MSZMP- és MSZP-tag egyetemi tanárok írták alá az alapítványi fenntartás elleni tiltakozást Debrec…

A több mint 200 professzor kevesebb mint egytizede írt alá. A szenátus ellenszavazat nélkül, a hallgatói önkormányzat egyhangú támogatásával kezdeményezte az alapítványi fenntartást.