Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 451 hír

Az Európai Bizottság elnöke Alekszej Navalnij azonnali szabadon engedésére szólított fel

Index
-
 Tegnap 22:52Külföld

Ursula von der Leyen hangsúlyozta: a politikai ellenzék fogva tartása nem egyeztethető össze Oroszország nemzetközi kötelezettségvállalásaival.

Szijjártó elkotyogta: a magyar kormányt nem hívták meg USA elnökének beiktatására

Ami az Egyesült Államok elnökének a beiktatását illeti, kormányzati meghívó nem érkezett. Ha jól értesültünk, akkor az ismert körülmények miatt a szokásosnál visszafogottabb rendezvényt kívánnak tartani” – mondta az ATV-nek Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: a magyar kormány abban érdekelt, hogy „az Egyesült…

Megszólalt az Európai Tanács elnöke a mutáns koronavírusról

Portfolio
-
 Tegnap 21:47Gazdaság

A koronavírus-fertőzés mértéke Európában és a vírus új, fertőzőbb változatainak megjelenése a legnagyobb óvatosságot igényli - hangsúlyozta Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az uniós tagállamok vezetőinek küldött levelében hétfőn.

Pamela Anderson arra kéri Trumpot, adjon elnöki kegyelmet Julian Assange-nak

Telex
-
 Tegnap 20:49Külföld

A Baywatch egykori sztárja az egyik legismertebb támogatója a WikiLeaks alapítójának.

A migránskvóta elutasításában várja a portugál soros elnökség partnerségét Varga Judit

A migrációs kvóta elutasításának fenntartását hangsúlyozta a magyar igazságügyi tárca vezetője az EU-tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek hétfői tanácskozása után a közmédiának nyilatkozva. Varga Judit ebben a portugál elnökség támogatására is számít.

A kvóta elutasításában várjuk a portugál elnökség partnerségét

A magyar álláspont nem változott: a kötelező bevándorlási kvótákat elutasítjuk, és ebben várjuk az EU portugál elnökségének partnerségét – mondta Varga Judit.

A WHO elnökének nem tetszik az oltóanyag körüli kivételezés a gazdag országok javára

Körkép
-
 Tegnap 18:54Határtalan

Nem helyes, ha fiatal, egészséges emberek a gazdag országokból hamarább megkapják a vakcinát, mint a szegény országok beteg polgárai, jelentette ki hétfőn az Egészségügyi Világszervezet főtitkára, Tedros Adhanom Ghebreyesus.   A WHO vezetője egy konkrét példát is felhozott, miszerint egy szegény ország alig 25 darab…

Varga Judit: a migrációs kvóta elutasításában várja a kormány az EU portugál elnökségének partnerségét

A migrációs kvóta elutasításának fenntartását hangsúlyozta a magyar igazságügyi tárca vezetője az EU-tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek hétfői tanácskozása után a közmédiának nyilatkozva. Varga Judit ebben a portugál elnökség támogatására is számít.

A magyar kormányt nem hívták meg Joe Biden elnök beiktatására

Ami az Egyesült Államok elnökének a beiktatását illeti, kormányzati meghívó nem érkezett. Ha jól értesültünk, akkor az ismert körülmények miatt a szokásosnál visszafogottabb rendezvényt kívánnak tartani” – mondta az ATV-nek Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: a magyar kormány abban érdekelt, hogy „az Egyesült…

Trump 100 embernek készül elnöki kegyelmet adni

Körülbelül 100 embernek készül elnöki kegyelmet nyújtani Donald Trump holnap, az utolsó napján az Egyesült Államok elnökeként – írja a CNN.

Meghalt Timár György Tamás volt parlamenti képviselő

Hosszú betegség után, életének 84. évében elhunyt Timár György Tamás volt országgyűlési képviselő pénteken - tudatta a család hétfőn az MTI-vel.

Kijev úriemberekhez illő megállapodást szeretne aláírni Budapesttel – Elnöki Hivatal

Ukrajna úgynevezett gentleman’s agreementet (úriemberekhez illő megállapodást) dolgozott ki, amelyet szeretne majd aláírni Magyarországgal – közölte Ihor Zsovkva, az Elnöki Hivatal helyettes vezetője.

Varga Judit: Azt kérjük az elnökségtől, hogy a trükközőket szorítsák vissza

Mandiner
-
 Tegnap 18:08Vélemény

Az elmúlt napokban több kormányfő is jelezte, hogy nem tartják elégségesnek a vakcina beszerzések gyorsaságát.