Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megosztotta Európát a vétó

Egyre többen látják át, mire megy ki a játék, és olyan országok politikusai is kiállnak mellettünk, amelyeknek sürgősen szükségük van a helyreállítási alapra.

Az Isztambuli egyezmény ratifikálására buzdít az Európai Bizottság

Járóka Lívia fideszes EP-képviselő szerint az egyezmény nem „csodaszer” a nők elleni erőszak ellen.

Javult Európa levegőminősége és csökkent a szennyezéssel összefüggő halálesetek száma

Az elmúlt évtizedben jelentős mértékben javult Európa levegőminősége és csökkent a szennyezéssel összefüggő halálesetek száma, a légszennyezettség azonban még így is mintegy 400 ezer korai halálesethez vezet a kontinensen - közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) legfrissebb, 2018-as adataira hivatkozva az Európai…

Iránykeresés jöhet az európai tőzsdéken, továbbra is a koronavírusra figyel mindenki

A határidős indexek alapján enyhe pluszban nyithatnak a tőzsdék Európában, és az iránykeresés vagy oldalazás lehet a jellemző az amerikai és ázsiai tőzsdék teljesítményéből kiindulva. Az ázsiai piacok vegyes képet mutattak, amit a kedvezőtlen amerikai munkanélküliségi adatok és a koronavírus-járvány alakulása okozott. Hálaadás miatt ma zárva…

Bezárná az európai síközpontokat Németország

Blikk
-
 Ma 08:16Külföld

A koronavírus-járvány miatt megállapodna az európai országokkal Németország, hogy január elejéig zárják be a síközpontokat.

Körözött autó a csengersimai határátkelőhelyen

Körözött autó a csengersimai határátkelőhelyen Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 08:11 A rendőrök a járművet lefoglalták, a külföldi járművezetőt előállították.

Szokatlan karácsonyra készülődik egész Európa

A koronavírus-járvány árnyékában azon tipródnak a nyugat-euró­pai kormányok, hogy maradjanak-e a kemény intézkedések vagy lazítsanak a szigoron az ünnepek alatt. Az azonban biztos, hogy a nagy karácsonyi vásárok mindenütt elmaradnak.

Ki rántja félre a kormányt, amikor a magyarokkal és a lengyelekkel szembejön Európa?

444.hu
-
 Ma 07:30Vélemény

Miközben rólunk beszél Európa, Pintér doktor úr rendelője lett az ország, az adatokat eltitkolják, az ovisokat pedig nem engedik angolul beszélni. Napindító hírlevél.

Európa-liga: kemény meccs vár Lang Ádámékra

NB1
-
 Ma 07:17Foci

Több továbbjutó hely is elkelhet.

Csütörtöki foci: Európa-liga minden mennyiségben

NB1
-
 Ma 06:57Foci

Pályán Lang Ádám csapata.

Prioritás a melegek jogegyenlősége az Európai Bizottság számára

Helena Dalli uniós biztos szerint a szexuális kisebbségekhez tartozó emberek majdnem 40 százaléka továbbra is félelemben és kirekesztettségben él.

Szokatlan karácsonyra készülődik egész Európa

A koronavírus-járvány árnyékában azon tipródnak a nyugat-euró­pai kormányok, hogy maradjanak-e a kemény intézkedések vagy lazítsanak a szigoron az ünnepek alatt. Az azonban biztos, hogy a nagy karácsonyi vásárok mindenütt elmaradnak.

Csütörtöki sport: Folytatódnak az Európa-liga mérkőzések

Sport365
-
 Ma 05:35Foci

Alpesi sí világkupa, Nfl, jégkorong és kézilabda a kínálatban.