Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem kell egy cebuért Csehországba menni

Jihlava állatkertje adta hírül, hogy programot indít egy kritikusan veszélyeztetett trópusi disznóféle, a cebui disznó megmentése érdekében. A hír örömteli, de mint arról már mi is beszámoltunk, a Fővárosi Állat- és Növénykert már 2015 óta foglalkozik ezzel az állatfajjal, és már az első évben születtek kismalacok is, akiket az azóta eltelt években

Azt gondolják, Nyári Dia az egyik Álarcos énekes

NLC
-
  Ma 14:37 Bulvár

A legváltozatosabb tippek érkeztek arra, ki lehet az Álarcos énekes műsorban a Fagyi. Most egy újabb névvel bővült a lista Nyári Dia fotója után.

Szabó István nem veszi át a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját

A Magyar Filmakadémia Egyesület tiszteletben tartja és tudomásul veszi Szabó István filmrendező döntését, hogy nem veszi át az életműdíjat - olvasható a közleményben. Döntéséről Szabó István szóban tájékoztatta a Magyar Filmakadémia Egyesületet. Szabó István kitüntetését a közelmúltban többen kritizálták az Oscar- és…

Szabó István nem veszi át az életműdíjat a Magyar Filmakadémia Egyesülettől

Nem veszi át Szabó István, a nemzet művésze a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját – írta az egyesület elnöksége közleményében. Döntéséről Szabó István szóban tájékoztatta a Magyar Filmakadémia Egyesületet, amely tiszteletben tartja és tudomásul veszi a filmrendező döntését. Szabó István kitüntetését egyébként a közelmúltban…

Egy autó gyártásához annyi energiát használnak Kecskeméten, mint amennyi egy csokiban van

HVG
-
  Ma 14:33 Gazdaság

A Mercedesnél 2039-re teljes karbonsemlegességet hirdettek.

5 kijózanító film a házasságról - Nem egy könnyű műfaj!

Bien
-
  Ma 14:31 Film

Az esküvő után még minden csodásnak tűnik, egy új család, egy megtörhetetlen egység születik, azonban ahogy telnek az évek, kiderül, hogy...

Orban: Románia fel van készülve az esetleges járványra

Minden megyében biztosítottak az intézményes karanténhelyek arra az esetre, ha felütné a fejét Romániában a koronavírus-járvány - nyilatkozta szerdán Ludovic Orban ügyvivő kormányfő.

Kalapács alá kerül Szabó Lőrinc egy baráti levele

24
-
  Ma 14:27 Kultúra

„Kedves barátom, úgy látom, egészen kellemes őrült vagy” – írta az egyikben gyerekkori barátjának, Kanyó Bélának.

Karantén! Egy egész iskolát zártak le Bécsben

Lokál
-
  Ma 14:22 Külföld

Rendőrök őrzik azt a bécsi iskolát, amelyet teljes egészében lezárták egy koronavírus gyanús tanár miatt, aki a napokban járt Észak-Olaszországban.

MANK – Tornyai együttműködés: az áprilisi közös kiállításról egyeztettek

A hódmezővásárhelyi Alföldi Galériában egyeztettek a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai a kiállítóhelyen áprilisban megnyíló közös tárlatról. A kiállítás annak az együttműködésnek a keretében valósul meg, amelyről a vásárhelyi Tornyai János Múzeum és a MANK január végén kötött megállapodást.

Koronavírus: karantént rendeltek el egy bécsi iskolánál

24
-
  Ma 14:18 Külföld

Egy Olaszországból hazatért tanár miatt.

Szalay-Bobrovniczky: Orbán és Netanjahu egyazon politikai családba tartozik

Neokohn
-
  Ma 14:15 Külföld

A Miniszterelnökség helyettes államtitkára párhuzamot vont Magyarország és Izrael migrációs politikája között, mondván: "ugyanazt csináljuk."

Több éven át kábítószert termesztett otthon egy Fejér megyei házaspár

A Székesfehérvári Járási Ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat azzal a szlovák férfival szemben, aki egy Fejér megyei településen több éven keresztül termesztett kábítószert.

Nem zárható ki, hogy koronavírus okozta egy olasz nő halálát Ausztriában

Közben egy bécsi tanárnőnél is jelentkeztek a fertőzés tünetei, ezért az intézményben beszüntették az oktatást.

Öt év fogházbüntetésre ítéltek egy salgótarjáni férfit

Nool
-
  Ma 14:10 Baleset-bűnügy

A Salgótarjáni Járásbíróság az ügyészi vádirattal egyezően, kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozása miatt öt év fogházbüntetésre ítélte azt salgótarjáni férfit, aki három ember halálát okozta felelőtlen előzésével.