Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vétó: Orbán egy héten belül már másodszor egyeztet a lengyel miniszterelnökkel

SzMo
-
 Ma 15:50Belföld

Orbán Viktor és Mateusz Morawiecki újabb egyeztetésére ma este kerül sor Varsóban.

Cser-Palkovics András: Én nem a Fideszre és nem Orbán Viktorra tettem esküt 2010-ben, ’14-ben és ’19-ben

Székesfehérvár polgármestere határozottan ellenzi Parragh Lászlóék javaslatát az iparűzési adó eltörléséről.

Orbán Viktor Varsóba utazik az uniós vétó miatt

Az EU-s költségvetésről fog a magyar kormányfő lengyel kollégájával beszélgetni.

Orbán-ellenes népszavazás lehet a 2022-es választás

A közös ellenzéki lista kényszerével a kormányoldal összetolja az ellenzéki pártokat. Szakértők szerint ez többféleképpen is elsülhet.

Orbán Viktor ismét Varsóba utazik a lengyel-magyar vétó miatt

Hétfőn este találkozik ismét a magyar és a lengyel kormányfő.

Élénk a lengyel-magyar diplomácia, Orbán Viktor Varsóba látogat

A találkozó célja további intézkedések megvitatása az uniós költségvetési tárgyalások és a soron következő uniós csúcstalálkozó előtt.

Deák Dániel: Orbán pályája Rooseveltéhez, Kohléhoz, Thatcheréhez hasonlatos

„Immár negyedik ciklusa felén is túl jár, háromszor nyert kétharmados parlamenti felhatalmazást” – osztotta meg közösségi oldalán Deák Dániel politológus, a XX. Századi Intézet igazgatója az információkat annak apropóján, hogy Orbán Viktor a mai naptól a leghosszabb ideig hivatalban lévő miniszterelnöknek számít.

Deutsch: Orbán a szabad Magyarország leghosszabb ideje hivatalban lévő miniszterelnöke

– Gratulálok, barátom! – ezekkel a szavakkal köszöntötte Deutsch Tamás Orbán Viktor miniszterelnököt, aki december 1-jétől a leghosszabb ideje hivatalban lévő magyar miniszterelnöknek számít

Vétóügy: megint személyesen egyeztet Orbán és Morawiecki

Egy héten belül immár másodszor egyeztet egymással személyesen Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök; az újabb munkaértekezletre hétfő este kerül sor Varsóban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, megerősítve az erről szóló lengyel sajtóhíreket.

Demeter Szilárd miatt azon múlhat Orbán nemzetközi politikai megítélése, hogy kirúgja vagy megvédi talpnyalóját

A kevésbé éles eszű tisztviselők, mint Demeter kormánybiztos-főigazgató, néha farokcsóválva félreértik és túllihegik az ukázt egy buksisimogatás reményében. Ezúttal azonban a gazdi nehéz helyzetbe került, és lehet, hogy simogatás helyett oldalba (vagy máshová) rúgás lesz a csaholás jutalma.

Orbán Viktor: a magyar sajtó szabadabb és sokszínűbb, mint a német

A magyar miniszterelnök a címben idézett szavakkal Martin Schulz német parlamenti képviselő, az Európai Parlament és a német Szociáldemokrata Párt (SPD) korábbi vezetőjének nyilatkozatára reagált. Schulzot a jogállamiság körül folyó vita, illetve az EU-s költségvetés magyar és lengyel vétójával kapcsolatban kérdezték . A baloldali…

Másodszorra találkozik Orbán és Morawieczki öt nap alatt

Nagyon sürgős lehet a dolog, Varsóban egyeztet a két miniszterelnök, miután négy napja találkoztak. Egy héten belül immár másodszor egyeztet egymással személyesen Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök; az újabb munkaértekezletre hétfő este kerül sor Varsóban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a…

Orbán Viktor útra kel legfőbb szövetségeséhez

Rövid időn belül másodjára is személyesen egyeztet a lengyel kormányfővel.